tirsdag den 25. september 2012

Min dårlige samvittighed

 - eller mit kæmpe hængeparti? Overspringshandlinger?

I øjeblikket kæmper jeg for at få lavet nogle erotiske noveller til Jonas, det har jeg lovet - det er ikke blevet til noget. Jeg har simpelthen ikke "it" i mig i øjeblikket, hvilket er noget værre skrammel for jeg vil jo super gerne tjene pengene, men jeg kan ikke motivere mig selv.....

Er dét ikke temmelig selvmodsigende? Har skrevet en mail til en coach for et stykke tid siden men ikke hørt noget tilbage - tror i DEN GRAD jeg trænger til at get my priorities straight, like right now!!

Samtidig kan jeg ikke rigtig tage mig sammen til at lave min hjemmeside færdig, jeg kan ikke tage mig sammen til at pudse alle de enorme vinduer i hele lejligheden, eller til at få skrevet mails til vendinderne derhjemme (men de kunne jo også skrive til mig, hvilket kun Maiken har gjort...) Jeg skal også ringe til min Gudfar, hvilket jeg ikke har gjort i næsten 3 1/2 uge (!!) og jeg skal vende tilbage til min advokat, en gammel radiokollega osv.

Jeg orker det bare ikke - selv om jeg har fucking HELE DAGEN OG HELE UGEN til at gøre det og jeg HADER MIG SELV FOR DET!

Få nu for fanden fingeren ud af starthullet og kom i gang Deirdre-Ann!

It manden er væk hele ugen, hvilket både er dejligt og mærkeligt, han plejer at sidde her overfor mig men nu er han på kontoret inde i Marbella og jeg sidder her on the mountain og ja, keder mig! Eller nej jeg keder mig egentlig ikke, jeg er bare motivationsløs!

Og så her til morgen fik jeg laaaangt om længe et svar fra ham der har et dansk firma hernede og som mangler en til at lave PR. Vi har været til flere møder med ham som han har aflyst, faktisk aflyste han 5 møder før vi fik et - it manden skal lave noget teknik til firmaet, men det var ham selv der sagde at han manglede en til PR og tekst til deres site. Anyway - han ville tilbyde mig 960 euro pr. måned og 100 euro pr. pr ting jeg fik igennem til pressen - vel og mærke den amerikanske og britiske presse!!!

Dvs. dels er det svære da alle gerne vil ramme det engelsktalende publikum, dels er der flere seer til feks. Britisk tv end der er til Go Morgen Danmark i lille søvnige DK - så jeg mente at det burde give noget mere når det er til UK og US og det skrev jeg - pænt - tilbage. Jeg skrev også at betalingen kunne være baseret på at jeg kun fik betaling hvis jeg fik noget igennem, ergo skal han ikke betale hvis han ikke får noget PR og omtale.....sweet deal for ham!

Jeg har et ret stort netværk i UK da jeg boede der en årrække mens jeg læste og jeg kan sagtens se hvordan jeg kan bruge det - min veninde og jeg kunne nemt lave et samarbejde om at tjene penge sammen ved at lave PR, men jeg vil ikke acceptere 100 euro (ca. 745 kr) for at få et produkt og et firma omtalt i tv til feks. 16. mio engelsktalende mennesker.

Her til morgen får jeg så en mail tilbage, fra denne her fyr som opførere sig lige så dosk som ham jeg allerede lave PR for i Danmark og som ikke betaler eller vender tilbage, selv ikke efter at vi havde endnu et møde i August og han var hooked på at komme igang NUUU!!

Fyren hernede er også kendt for at ha et hæftigt temperament og tanken om at han skal råbe af mig er slukkende og dybt dybt demotiverende - men i mailen skriver han bla (jeg citere) "bla bla bla (masser af stavefejl og sjuskedeslå fejl) bla bla jeg syntes det du skriver er dybt uovervejet og umodent (!) da du ikke både kan blæse og ha mel i munden bla bla bla....."

Manden må jo være dum! Hvordan fanden tror han at han kan tillade sig at skrive sådan tilbage til mig når jeg blot ridser fakta op for ham? Jeg gav ham feks. et lik til gennemsnittet af seer på britisk tv udenfor primetime og lavede et regnestykke for hvad 16 mio mennesker, hvoraf blot 10% køber hans produkt = omsætningen for ham og for dét vil han betale 745 dkr.......Det dækker jo overhoved ikke min husleje, langt mindre kan jeg spise mig mæt for det beløb - ja vist er mine udgifter ikke hans problem, men jeg kan simpelthen ikke arbejde for dét beløb!

Jeg nægter!!!

Jeg ved virkelig godt med hånden på hjertet at jeg ikke kan tillade mig at være kræsen og jeg syntes heller ikke jeg er kræsen, jeg tager ALT det arbejde jeg kan få og laver alle de ting jeg kan komme i nærheden af der giver penge - men det her står jeg virkelig ikke model til mere! Jeg vil ikke arbejde for mennesker der allerede inden et samarbejde er etableret har SÅ store problemer med at formulere sig i en ordentlig tone!

Gid jeg dog kunne finde noget rengøring hernede, ét eller andet hvor jeg kan få lov til at shine - jeg VED jeg kan og jeg VED jeg er dygtig - jeg er fucking skarp til PR og til at skrive, hvorfor er der ingen som kan se det OG som vil værdsætte det lønmæssigt?

Han behøver jo ikke betale mig hvis jeg ikke performer - men hvis jeg så gør, så skal jeg også ha en ordentlig fortjeneste!

Nå - jeg må ikke sidde her og skrive mig selv sur i sulet - videre videre videre.......ellers passere livet mig bare i overhalingsbanen!

Ingen kommentarer: