torsdag den 22. juli 2010

32 ÅR! (og det gør ikke engang ondt!)

Nå - blev jeg officielt 32 år!

Jeg vågnede næsten som ventede, en lille smule morgengnaven over for lidt søvn, men sådan kan det jo gå når man opføre sig som en på 7½ år og vågner kl. 02 om natten og fiser rundt nede i stuen og gramser på gaver!!

Men det var gode gaver - jeg fik en Bodum altan/park grill i limefarved med røde håndtag, et par løbesokker, et Garmin Forerunner 405 cx løbeur, penge (!) en flaske vodka (af min onkel Julius) og en prinsessekrone i stål som skal bruges til at plante blomster i - så jeg må sige at det var en rigtig god gave "høst" :)

Rundstykker i drivhuset fra morgenstunden og masser af pil-selv rejer til aftensmad, med øl og is til dessert - der var dog også både oksemørbrad, pølser, fiskefrikadeller, fiskefiletter, bacon, flutes med kryddersmør mv. til alle de andre. Jeg ved jo godt at det er de færreste mennesker generelt og de færreste mennesker i min familie som elsker fisk og specielt rejer så meget som jeg gør - min søster syntes rejer lugter af "tissekone" - vildt syret at sige sådan!!

Hvis ens skridt lugter som en reje så er der da noget helt rivende galt, min mis lugter ikke sådan og har aldrig lugted sådan - og desuden så syntes jeg ikke fisk og rejer lugter, hvis de gør noget så dufter de af hav :)
- men jeg har da forståelse for at andre måske ikke føler og tænker som jeg, men det ændre ikke ved min "alt godt fra havet" passion!

Lige i skrivende stund sidder jeg og kæmper med øjene, er ved at falde i søvn - ret uheldigt da kl. er 17.36 og jeg ikke burde sove, for så kan jeg ikke sove i nat, men træt - dét er jeg!! Kom også først i seng kl. 01.30 i går og var oppe kl. 07.20 for at løbe i dag så forklaringen på min søvnmangel er til at tage og føle på!

Min mobil virker stadig ikke - dvs. jeg kan godt modtage nogle sms'er og sende nogen men ikke til alle og en af dem jeg ikke kan sende til er Norman. It sucks!

Så i går sendte jeg ham en mail med tips til sidste del af hans Camino, men jeg ved ikke om han får den læst mens han er dernede, da han jo ikke tjekker mails på turen. Det er hele grunden til at han går, at han gerne vil være offline en måneds tid, hans arbejde gør jo at han ofte er på - men måske han ser den og aller mest, måske han svare mig tilbage. Har ikke hørt fra ham længe og savner lidt at høre hvordan det går.

Syntes egentlig at det gik så "fint", at der var flow i vores kommunikation, så meget at jeg valgte at flytte Norman tilbage på Liste 1 på min facebook fra Liste 4 hvor han ingenting kan se - fordi jeg havde læst på hans blog at hans omtalte mig som "en af hans veninder" og skrev at han havde prøved at spise nogle piller mod betændelse som jeg havde anbefalet, deraf konkluderer jeg inde i mit helt ude i hampen latterlige hjerte og følelsesregister at han faktisk do care about me, at det jeg siger og skriver faktisk betyder noget og at grunden til at han ikke har svaret tilbage er fordi han har så meget andet at lave på turen, selvfølgelig "laver" han ikke andet end at gå men det er faktisk også skide hårdt og der er mange ting at tænke på.

Men så kom jeg til at tænke på at han før han tog afsted ignoreret mig helt vildt meget, og nu ignorerer han mig igen (glemmer mig) - og de tanker førte mig videre til at tænke på alle de gange han har såret mig over de sidste par år - meget meget muligt at jeg burde komme videre og glemme at han har været en røv, men det er ikke noget jeg er super god til og det at blive såret og ignoreret er for mig det væreste der findes her i livet.

Tine Bryld sagde jeg var frygtløs, måske - måske jeg ikke er bange for noget, men jeg er skrækslagende for at få mine følelser i klemme, at blive såret og afvist - så jeg skyndte at sætte Norman ned på Liste 4 igen og dér kan han fandeme fiseme blive til jeg ved hvor jeg har ham og "har" jeg ham ikke, så kan jeg slette ham - det er nemlig ikke hverken sundt eller vigtigt for mig at have ham på min facebook når han alligevel ikke vil mig.

Jeg vil til enhvertid sige at jeg ikke er jaloux anlagt, men det huer mig ikke at han har så "damer" i sin omgangskreds - veninder er fine at have også for fyre, men alt med måde - der er den ene "knus knus møz møz" hilsen efter den anden på hans facebook profil og det pisser mig i den grad af!

Jeg ved jo faktisk slet ikke om jeg overhoved vil være kærester med ham, altså om det er mit ønske for jeg kender ham jo ikke længerer godt nok til at kunne sige sådan, men jeg ved én ting med 200% sikkerhed: Jeg vil IKKE være en af hans "damer" eller " piger i perferien" - jeg er enten inde eller også er jeg ude, og skal jeg være ude så skal det være med en forklaring så jeg kan lukke bogen om ham once and for all!

Til noget helt andet end Norman - hvilket egentlig ikke er svært for der er mange andre ting i mit liv og Norman fylder egentlig ikke ret meget i mit sind mere selv om det måske kan lyde sådan, det er bare sådan at de ting omkring Norman er nemme og mere naturlige at "skrive ud" end feks. hvad jeg har fået i fødselsdagsgave. Måske fordi Norman er en gammel vane?

Anyway - i weekenden spurgte Onkel Julius om jeg ville stryge "et par" skjorter for ham, jeg mindes svagt at jeg havde laved en mental note til mig selv om aldrig at stryge for ham igen, men far og mor sad lige ved siden af og jeg er jo arbejdsløs og penge er jo penge og desuden kan jeg lide at stryge, så på trods af min mentale fodnote og på trods af min mavefornemmelse sagde jeg ja til at stryge hans skjorter...

Det er sådan, at siden Onkel Julius blev skilt så har han jo ordnet alting selv og i bund og grund klare han det vel meget godt men der er dæleme også ting han bare er ELENDIG til - og én af dem er at vaske sit tøj!! Han propper sin vaskemaskine så meget at tøjet får striber fordi det bliver vasket mens det er mast sammen og dermed ikke har mulighed for at skifte form under selve vasken, dernæst så bliver tøjet også enormt krøllet af at blive vasket på den måde og han er ikke god til at hænge de top når vasken er færdig eller til at lægge det tørre tøj pænt sammen, så hans skjorter er MILDT SAGT krøllet!

Jeg har total fortrudt at jeg ikke fik taget et billed af den str. 43/XL skjorte som, da jeg pilled den af bøjlen var på størrelse med en bluse til en 14 årig - SÅ krøllet var den!!!

Det tog mig over 10 minutter at stryge den skjorte - for slet ikke at nævne de andre 25 skjorter han kom med!! 25 sjkorter!! Vel og mærke 25 meget KRØLLET skjorter fyldt med hundehår - ja tak må jeg ikke godt!!!

Så selv om jeg tjente 400 kr på det, så er der hermed laved en KÆMPE mental fodnote og en BLOG NOTE om at jeg ALDRIG igen skal påtage mig sådan et job - det er en af den slags job hvor man bare må blive ved og ved indtil man er færdig med at stryge for afbryder man "jobbet" så vender man aldrig tilbage!!

Min mand (så frem jeg får en) vil aldrig komme til at gå i krøllet tøj, ej heller vil mine børn (igen, så frem jeg får nogen) men jeg vil ALDRIG lade min strygebunke vokse til dimentioner af 25 genstande og jeg vil aldrig krølle mit tøj sammen i en vaksetøjskurv når det er rent!!

AT stryge er virkelig noger jeg elsker - det er en helt lidenskab og lise for mig, når jeg skal stresse af så stryger jeg og jeg elsker det virkelig, men der skal ikke køres rovdrift på de ting folk godt kan lide - og siden jeg kom hjem har jeg som skrevet strøget 25 skjorter for Onkel Julius, ca. 13 for Far og en masse masse MASSE tøj for mor og de små......og oven i det så er mors strygejern hammer elendig og strygebrættet har en dårlig overflade hvilket svare til at pudse bil med en beskidt klud og bruge noget pilligt ruderens som efterlader mærker.....not cool!

I går på min fødselsdag ringede min Gudfar ikke hvilket undre mig lidt - og så alligevel ikke, han viste mig hans telefonregning hvor på de 10 mest ringede numre var på - jeg var IKKE et af numrene men det som var sjovt er, at min gl. lejer på gården som han virkelig var vred over at jeg lejet ud til (ikke kattedamen men holdet før) ja hun er på hans liste!! Syret nok hva?

MIn gudfar som er vred på mig fordi jeg lejet ud til folk, er nu best buddies med mine ex-lejere i sådan en grad at deres nr. er på hans favorit opkaldsliste hos TDC! Manden er jo total langt ude latterlig!!

Ingen kommentarer: