torsdag den 29. juli 2010

Jeg savner København helt ned i tæerne!

Nu har jeg snart været her, i Jylland - i en lille bitte død by i mine forældres hus i 2 stive uger og laved ingenting, absolut ingenting!

De skarpe vil argumenteret at når man er arbejdsløs så laver man generelt ingenting ret tit, men når jeg er i København så har jeg jo en fast rutine, en fast ting jeg laver.

1. Jeg står op og løber - altid! Her smuldre min rygrad og bliver til en bladlusrygrad!!

2. Jeg bruger nul kroner på andet end at handle ind i Netto to gange om ugen - her forsvinder pengene ud af min pung fordi de to små hele tiden skal lave noget som koster penge!!

3. Jeg får søgte mange flere jobs - her kan jeg ikke finde roen til at tænke jobs!

4. Jeg går i seng til fornuftig tid så jeg kan stå op til fornuftig tid (for at løbe) her kommer jeg oftere i seng kl. 01.00 end kl. 22.00 og kæmper derfor en stor kamp hver morgen for at komme op kl. 06.00!

Dog har jeg laved "ting" men det virker som ingenting, dels fordi jeg ved at Far og Mor måler succes i mængden af arbejde man får fra hånden og antal timer man arbejder, hvilket også var grunden til at de syntes det jeg lavede på radioen var total hul i hoved - at møde ind så tidligt og få fri så tidligt - at jeg havde nøjagtig samme 8 timers arbejdsdag som alle andre betød ingenting og at jeg havde knoklet for at få jobbet har overhoved ingen betydning!

Da jeg var butikschef i Vero Moda og mødte ind kl. 8 og fik fri kl. 20 HVER DAG, se dét var arbejde og dét var noget Far og Mor kunne forholde sig til og syntes var fedt, det er noget nær det dårligste job jeg nogensinde har haft og de dårligste arbejdsvilkår og de dårligste chefer.....

Det er lidt ligesom med min pilgrimsvandring, da jeg kom hjem sagde Far som noget af det første: Nå, er du så klar til at begynde at arbejde igen??

Ikke noget med, hvor er du sej, vi er stolte af dig, det var godt klaret, fortæl om turen, hvordan var det, må vi se billeder osv - der var INTET af den slags, KUN "nå nu er du hjemme igen, hvornår skal du så arbejde??" og havde jeg kunnet sige: Jeg starter i morgen kl. 06.00 så have det været det bedste svar jeg kunne give.....

Så ja, jeg er lidt misundelig på Norman og bliver også lidt ked af at læse hans blog, tænk engang at hans mor læser med, at hun støtter op om ham - hvis jeg var gået glip af min mors 60 års fødselsdag for at GÅ EN TUR i Spanien, ja så havde jeg hørt for det resten af mit liv!!!

Mine forældre, specielt min Mor, klantre mig hele tiden for Facebook, halvdelen af de problemer der findes i livet er pga. Facebook - hvilket bund og grund nok skyldes at min Mor ikke aner hvad Facebook er og hvordan det fungere, men ALT hvad der slipper ud af information om familien og Susanne - ja det er min skyld, altid. Fordi nogen engang har sagt til Far "At når de lige skulle opdateres på familien så kikkede de på Deirdre-Ann's profil"

Og jeg forstår det slet ikke, for min facebook og myspace og min alt muligt andet har altid været hermetisk lukket!! Men så fandt jeg en dag ud af at det bla. min fars sekretær hentydet til var noget som stod på Radioens facebook profil, hvor jeg jo bla. blogget og der står der jo ting som "jeg elsker min mors rababergrød som vi fik i går" og så et billed........eller noget i den dur - og dét er altså hvad folk mente med at de tjekkede op på familiens aktiviteret gennem min profil.......

Så selv om det hele bunder i misforståelser og uvidenhed, så har jeg nu i snart 3 år hørt for Facebook og Mor mener helt klart jeg burde slette mine profiler online for nettet er ikke til at stole på - HVIS du vidste hvor hårdt det er at høre på sådan noget bavl hver evig eneste dag eller næsten hver evig eneste dag, bare fordi nogen ikke forstår noget og ikke ønsker at forstå??

Jeg har flere gange sagt: Mor, skal vi ikke lave en facebookprofil til dig? Men nej nej, i stedet for brugte hun i laaange perioder min yngste lillebrors profil til at kikke med på facebook - hvor dumt og en smule latterligt. Der er jo intet hemmeligt på Facebook, så hvorfor kikke med hemmeligt?


Min yngste lillebror har besøg af sin kæreste fra Fanø og i går var vi så ude og spise hos min ældste storebror og hans østrigske kone, det var faktisk overraskende hyggeligt!
Men så blev min lillebrors kæreste syg og jeg siger dig, jeg har altid troet det var en skrøne, men det er korrekt at man kan se folk blive bleg og hvide i hoved, hun var helt krid hvid og da vi kørte hjem brækkede hun sig i bilen...!! MIN bil!

Selvfølgelig kan hun ikke gøre for det, bestemt ikke men for HELVED da - min elskede kronprinsessebil..........!!!

Nu må vi se hvordan hun har det når hun vågner op, hvis hun har det som i går hvor hun bare græd og græd, så har jeg loved at køre hende hjem til Fanø, det er jo ikke sjovt at være syg i sig selv og slet ikke syg i et fremmed hus - men køre vi til Fanø i dag så forsætter jeg altså til København, NU vil jeg HJEM!!

Tanken om at jeg skal tilbage i næste uge fordi min gl. lære fra Texas kommer er allerede ved at tage pusten fra mig - jeg orker simpelhen ikke at være her i Jylland mere!

Jeg vil have min hverdag tilbage! Mit liv tilbage!

Jeg bruger også alt for meget tid på at analyserer hvorfor Norman ikke lader høre mere fra sig, for jeg høre fra ham men kun når jeg kontakter ham og det er selvfølgelig træls, men hvis jeg er fornuftig tænkende så ved jeg jo også godt at han er i en presset situation og at der er basale ting i livet som kommer før alt muligt andet, så som søvn, bad og mad.

Men jeg tænker ikke fornuftigt når jeg føler mig overset og når jeg keder mig - det ved jeg af års erfaring!

Så nu skal jeg bare tilbage til mine vante rammer hurtigst muligt så jeg kan slippe af med alt det her "fniller" her i Jylland!

Plus at min søster er helt vildt vred over at hun ikke må vælge hvem der skal flytte ind i min lejlighed i Århus efter at hun og kæresten er flyttet ud - jeg vil bare gerne have den lejet ud hurtigst muligt og have penge i kassen men min søster råber op om husorden der ikke er laved, rengøring osv. - så i bund og grund orker jeg bare ikke mere!

Når folk (min søster og hendes kæreste) flytter ud 14. juni og stadig ikke 28 juli har gjort de 48 kvm rene så føler jeg det er i min ret at blive vred, hvad tror de, at jeg er smæk fyldt med penge? Jeg er jo i 100% den modsatte situation og har bare brug for at stedet får en ny lejer som i modsætning til min søster og hendes kæreste lægger et depositum og betaler en FULD husleje!!

Og så tager de på ferie og bliver sure når jeg overtager.........

Hold nu op hvor jeg ikke gider mere, bræk i bilen, smadret gård, beskidt lejlighed, kedsommelige omgivelser.........KØBENHAVN JEG ELSKER DIG!!

En anden ting, min søster og hendes kæreste har fået lov til at leje mine forældres nyindkøbte hus for 6000 kr pr. mdr. Dét er min søsters kærestes FORÆLDRE vrede over, de mener simpelhen det er for mange penge for to unge mennesker at betale SPECIELT når det er til den enes forældre!!

Hvor langt ud i hampen er det ikke??

Far og Mor købte huset for snart to år siden og lejet det ud som det var, i januar rykkede lejerne så ud og huset blev renoveret fra A til Z - nyt tag, nye vinduer, alle vægge og indmad ud, nye vægge bygget op, varme i gulvet i hele huset, sprit nyt køkken, egetræsparket gulv, to fede badeværelser, bryggers, nye hårdehvidevare osv.

ALT er nyt og haven er gammel og lukket og der er en lækker havestue. Huset er på ca. 104 kvm og simpelhen ALT er nyt inkl. den nye indkørsel med nylagt sten - de to, min søster og hendes kæreste, har fået lov til at vælge maling, køkken, badeværelse, fliser osv og nu sidder der så et hold forældre i den modsatte ende og siger at det er for meget for to unge mennesker som henholdsvis er læge og designer at betale 3000 kr hver for husleje pr. mdr!!

Tænker de andre ikke at mine forældre også har lån i huset er skal betales? At det har kosted at købe huset, at renoverer det fra top til tå og at de faktisk kunne leje det ud til 9.999 kr pr. mdr da det er hvad huse i området lejes ud til, men at de nu vælger at leje det ud til 6000 kr pr. mdr til et af deres børn og dennes kæreste.......jeg bliver simpelhen så harm når jeg høre sådan noget!!

Hvor mange forældre kan lige gør det for deres børn? Personligt kender jeg ingen som kan købe et hus, renoverer det og så leje det ud til under markedsprisen til deres børn og faktisk, så løber det ikke rundt med de 6000 kr som de betaler i husleje har Mor fortalt!!

Århhh Gud knock me out of my missery så jeg ikke behøver være her i Jylland mere hvor alting er fnidder og bolig problemer, hvis det ikke er et af Far og Mors huse så er det min lejlighed eller min gård......jeg gider ikke mere!!

Jeg vil faktisk bare rigtig gerne snakke og hygge med gode venner og så stå op og gå på arbejde på mandag.....

København kan du høre jeg kalder?

Ingen kommentarer: