onsdag den 21. juli 2010

That's it - 32!

Ligger i sengen kl. er 03.26 og jeg vågned ved at en myg summet rundt omkring mit hoved, lige udover bedbugs på caminoen så er myg det som jeg er mest allergisk over for!!

Da jeg besøgte min søster i hendes ny hus hvor hun er flyttet ind med sin kæreste, fik jeg TRE MYGGESTIK på 2 minutter!!

Sjovt som de små kryb elsker mit blod - og sjovt at Noah valgte at tage to myg med på sin ark frem for at klaske dem, for de er jo ikke nyttedyr OVERHOVED, de spreder malaria, suger blod og larmer i et soveværelse - min konklutin er at Noah opførte sig som en marionetdukke for Gud og at Gud havde lavede så mange dyr at han ikke kunne skelne de brugbare fra de ikke brugbare!
- men det er jo hvad der kan ske når man er workaholic og kun holder én fridag om ugen! :)

Træls nok er jeg total lys vågen nu og jeg VED at jeg om lidt vil slukke computeren og prøve at falde i søvn, hvilket er svært nok når der er så varmt som der er - men det vil lykkes og så vil jeg falde i søvn og være total smadret og træt når vækkeuret ringer kl. 6 til mit morgenløb......ufed start på min fødselsdag: Morgen-søvnig-sur (og nej, stadig ingen sex i sigte!)

Nat Nat herfra

Ingen kommentarer: