tirsdag den 20. juli 2010

Dagen før dagen...

Puha, sidder her på mine 12 kvm. med skrå vægge hos far og mor og er *rømmer mig* ENORMT lækkersøvnig!!

Jeg trænger, med andre ord, ENORMT til en mand sådan cirka lige NU og gerne af den gode slags - men det foregår altsammen oppe i mit hoved.....og der bliver et desværre...

Sagen er den, at ca. én gang om måneden så får jeg så ENORMT meget lyst til sex at jeg næsten ikek ved hvad jeg skal gøre - ja grin du bare men det er faktisk helt ærligt sagt og skrevet, jeg bliver SÅ top liderlig - selv om det ikke lyder særlig pænt at sige når man er pige, men det er jo faktum.
Men nu er jeg jo single, ikke at det er en hindring for sex men det er en hindring for god sex og jeg ved det - jeg har været "out there" og prøved hvad jeg havde behov for at prøve og grunden til at jeg er stoppet er at det simpelhen bare tit er dårligt at jeg kan gøre det bedre selv..

Så det plejer jeg at gøre og for et stykke tid siden købte jeg en helt eminent god dildo på Istegade - 7 funktioner (!) men da den så gik i stykker efter lidt for hårdhændet brug (griner) så kunne jeg ikke få mig selv til at gå ned og reklamere så jeg nu har jeg igen kun den gamle som jeg syntes er for stor og dermed ikke særlig tillokkende - og selv hvis den var tillokkende, så ligger den i København hvilket gør det geografisk besværligt men jeg er også her hos mine forældre, hvilket gør det total NO GO agtigt!

Men når jeg har det sådan her, så har jeg de mest dirty beskidt perverse tanker ever og jeg tænker tit med et stort smørret grin, hvad der ville ske hvis jeg havde det sådan her og samtidig havde muligheden for at få GOD sex af en fræk lækker fyr som jeg er kærester med - dermed behøver jeg ikke bruge kondom, hvilket har det med at sætte en dæmper for de impulsive ting, da der lige skal stoppes op, puttes på og startes op igen før der kan ske noget.........men altså TANKEN om at jeg en dag måske MÅSKE får mulighed for at opfylde dén drøm har givet mig rigtig mange underholdsrige timer!

Og lige nu har jeg ligget og set Bones - en af de få ting jeg overhoved gider se i tv, men jeg syntes hende Temperence Brennan er utrolig smuk og sjov og nørded - ligesom mig måske og så er hun jo - ligesom jeg - total dårlig til et med mænd, så den serie elsker jeg at se, men i dag lå jeg bare og tænkte på alt muligt andet, eller faktisk kun på en ting - sex - men også om ALLE de fantastiske ting som kan ske omkring sex og med sex....

Og selv om jeg havde flere emner af fyre inde over så var det den samme fyr jeg igen og igen vendte tilbage til, den samme fyr som jeg så nøgen foran mig - det er år og dage siden jeg har set ham nøgen og da kun i glimt og flashes fordi han hele tiden var delvist påklædt, men kors hvor er han fræk - og selv om fantasien næsten er lige så gammel som de år jeg har været single i, så er den ikke desto mindre kraftfuld!!

Så Puhaaaaa........

Det væreste ved disse tanker er at jeg bagefter tænker om det er realistiske fantasier, eller om det er lidt ligesom at se en pornofilm, man ved det er fake og at ingen kommer på den måde, eller ser sådan ud i virkeligheden - men alligevel bliver man ved og ved med at se filmen, fordi man håber på at møde noget som ligner....jeg tror ikke mine fantasier er realistiske.

Den fyr - som jeg selv her vil undlade at nævne navn på - er ikke intersseret i mig på en seksuel kæreste måde, eller på en seksuel måde overhoved, dét er jeg faktisk ganske overbevist om, selv om jeg ikke har talt med ham om det i årevis. Forstået på den måde, jeg har ikke direkte spurgt ham om hvorvidt han vil være min kæreste eller om han vil have sex med mig.

Det sidste kunne han nok godt overtales til, men selv om det i sig selv ville være ret frækt at ligge nøgen med ham, at mærke hans behåret krop mod min - så ved jeg at jeg inderst inde vil sige nej, eller ønske at jeg sagde nej til et sådan tilbud, fordi jeg også ved at sex med ham - OG enhver anden mand - vil være dårligt så længe der ikke er følelser med. Selvfølgelig kan det være godt eller semi godt men jeg gider virkelig ikke med den ene hånd på hjertet og resten af kroppen placeret på en bibel ikke mere semi godt sex - jeg VIL have god sex som jeg kan se en mening med og selv om jeg godt ved at sex med en fyr jeg elsker (og som elsker mig) ikke nødvendigvis vil være godt fra day one, så er der en mening med at jeg går i seng med ham, det vil der ikke være hvis jeg fik Hr. Hottie med i seng. Det ville bare være en triumf af den slags som får en hul klang bagefter men ikke meningsfyldt - og det er dét jeg søger.

Meningsfyldt sex.

Anyway - min telefon som jeg har gennem Telia har fået sit simkort spærret/deaktiveret fordi min telefon har været inaktiv i 48 timer - hvilket er total latterligt for det har den aldrig været - men det betyder nu at jeg ikke kan sende sms'er til Norman.

Det er måske i sig selv meget godt men på den anden side så vil jeg bare så gerne skrive til ham og høre fra ham - men nu da jeg ikke kan skrive noget til ham så er jeg også blevet frygtelig opmærksom på at jeg ikke høre noget fra ham - hvilket jo i alt sin gru betyder at han ikke tænker på mig, eller i hvertfald ikke tænker nok på mig til at sende mig en sms - og selv om jeg godt ved hvordan det er at gå en Camino, så svider det lidt ikke at høre noget......

Når man går eller da jeg gik, så tænkte jeg på alt og alle herhjemme, venner og bekendte, folk fra folkeskolen, folk jeg har mødt flygtigt osv. Kort sagt jeg tænkte på ALT OG ALLE i den tid jeg var væk - og det ved jeg også at han gør, og før eller siden i sine tanker, så kommer han til mig i alfabetet af mennesker han skal tænke på og over og igennem - men det er ikke nok til at sende mig en sms, hvilket jeg burde have forståelse for og egentlig også gerne ville have forståelse for, men fordi jeg jo tænker som jeg tænker om ham, så er det øv.

Og i bund og grund, hvad er det så jeg tænker om ham? Hvad er det jeg vil? Vil jeg giftes med ham? Vil jeg være hans kæreste? Vil jeg have ham som min bedste ven? Hånden på hjertet, jeg ved det ikke.....og i morgen bliver jeg 32 og jeg ved det ikke.....

Total en klar mulighed for at skabe en krise - men heldigvis for det, så er mit liv allerede spækfyldt med kriser så der er ikke plads til en mere som involverer en neanderthaler look-a-like! :)
Lyder slet ikke pænt at skrive "neanderthaler look-a-like" fordi man automatisk tænker at de menesker nok ikke var så kloge da de gik fra mennesker til dyr og havde en hjerne på størrelse med Homer Simpson, men jeg tænker at de billeder man ser fra evolutionen hvor mennesket gik fra abe til mand, faktisk i midten viser en ret maskulin mand, en meget behåret mand med fuldskæg og lille topmave, hvilket i min verden - måske ikke i andres men i min verden - er det ultimative frække og maskuline hos en mand og jeg har desværre kun mødt to af den slags mænd i mit liv og Norman er den ene.....! Så Norman er min Neanderthaler look-a-like :)

Men her sidder jeg, 31 år i få timer endnu og top liderlig uden mulighed eller endnu værre, uden udsigt til at møde en lækker dejlig mand som vil elske mig for mig og som samtidig vil give mig kodyl god sex!

Alt den her skriveri om sex har total slukket min mis' lyst til at spinne så nu vil jeg hoppe ned på badeværlset og tage min mascara af, børste tænder og gå i seng så jeg kan komme tidligt op og løbe - i morgen skal jeg nemlig veje mig selv for første gang i 4 måneder! I marts måned vejet jeg 71,7 kg (21. Marts 2010) da jeg kom hjem fra pilgrimsvandring vejet jeg 65,2 kg og nu er jeg så spændt på hvad jeg vejer i morgen.....

Det er ikke sikkert jeg har tabt mig kilomæssigt, men jeg har i hvertfald tabt mig omkring maven for jeg kan passe EN MASSE tøj som jeg overhoved ikke har kunnet presse mig ned i siden 2008 - men selv om det burde være bevis nok på at mine 5 km om morgen virker, så vil det nu være skønt hvis vægten siger at jeg er blevet slankere!

Var forresten til mit årlige tandlægetjek i dag - forsat nul huller i tænderne! Snart er jeg 32 år og jeg har aldrig haft et hul i tænderne - skønt!

Godnat herfra


P.S: Som et minus til min kampvægt så har jeg i dag - som ikke er min fødselsdag - spist 3 is!!
Først en isvaffel af den intetsigende billige købeslags ude hos min gudfar
På vej fra Selvpluk-jordbær med de små fik jeg en Austronaut Is - mums
Og så her til aften en Isbåd.....

Hvilket igen minder mig om at jeg slet ikke fik fortalt om min selv-pluk-jordbær med de små - de ville gerne selv med og vi havde snakket om det i flere dage og da vi så endelig er derude, så gider de ikke plukke - jeg tror sammenlagt, uden overdrivelse at de fik plukket 30 bær tilsammen.......i alt fik JEG plukket 6,6 kg. Næste år tager jeg mine små nevøer med, det er jeg sikker på at de vil elske, jeg elsker det i hvertfald!

Nat Nat herfra

Ingen kommentarer: