lørdag den 24. juli 2010

Laaaang Lørdag!

Kors i skuret hvor jeg keder mig - altså helt abnormt meget!!

Men det gode er at min telefon virker igen - nice, men Telia ryger nu alligevel ud som teleselskab så snart jeg lige får fundet ud af hvad jeg ellers skal have, måske Telmore?

I går var jeg ude på gården og klippe græs, jeg havde både fars plæneklipper med og Onkel Julius' håndskubber - som var så dårlig at jeg ikke brugte den overhoved! Men jeg fik slået alt græsset helt op i krogene osv. men desværre overså jeg liiiige en "lille bitte" grøft som er til højre for Allén og *bang* så lå jeg på siden med græsslåmaskinen over mig!!

Heldigvis eller vildt mærkeligt egentlig, men jeg slog mig slet slet ikke - fik et mega chock men jeg slog mig 7-9-13 ikke, dog tabte jeg min telefon så jeg kunne ikke ringe efter hjælp....

Så jeg gik op til gården og fandt en gammel ledning som stank af kat, fik den viklet omkring anhængertrækket på bilen og rundt om plæneklipperen og så kørte jeg ellers fremad - wupti wupti så var plæneklipperen på alle fire hjul igen :)
- og så fandt jeg også min mobil som åbenbart var blevet kørt over af plæneklipperen og fyldt med jord - men den virker endnu! Lucky me, en regning på en ny telefon er ikke lige hvad jeg har brug for nu!

De små er kørt op til en ven, så jeg sidder og røv keder mig mildt sagt - det har jeg faktisk gjort hele dagen, kan ikke rigtig motiverer mig selv til noget, håber det vender i morgen og at jeg kan komme ud og løbe - pinligt nok at indrømme at jeg ikke har løbet siden torsdag og vi skriver lørdag i dag!!!

Hvor er min morale??

Ingen kommentarer: