lørdag den 31. juli 2010

Forresten...

Fik slet ikke skrevet hvad jeg egentlig har laved mens jeg var i Jylland, sådan af fysisk arbejde af den slags som Far og Mor måler livets resultater i - personligt føler jeg ikke at jeg har laved noget, men det er nok fordi jeg måler livet i andre forhold/skalaer end far og mor.

Anyway, den anden dag gjore jeg alle badeværelserne rene - skrubbet og skuret det hele, poleret armatuerne, vasket vinduerne, gav alle bordplader olie mv. - og det er altså ret store og ret mange badeværelser mine forældre har (4 stk på ca. 15-20 kvm) og bagefter truet jeg de små til at holde badeværelserne rene - de er total rodehoveder begge to!

Det ses tydeligt at de har haft en mor som har gjort alt for dem altid, feks. som at samle deres underhyler op fra gulvet og vaske dem, når jeg er "mor" i huset så bliver INTET vasket hvis det ikke ligger ved vaskemaskinen. Basta.

Og da de efterlod, eller da min yngste lillebror efterlod underbukser og håndklæder på gulvet fik han klar besked på at fjerne det omgående, dels er det uhøfligt når jeg lige har gjort rent og dels er det ulækkert at efterlade sine underbukser på gulvet når man bor flere mennesker sammen - Mor ville bare have samlet det op og sagt ingenting! *Hmf!*

Dernæst har jeg strøget ALT sengetøjet - hvilket også er mega hårdt, før havde Mor en rulle men den gik i stykker og hun har ikke købt en ny, så nu skal alting strygets i hånden *argh....*
Og alle fars skjorter once more og de smås tøj.....

Og hele huset er gjort rent, terassen fejet, drivhuset fejet, vinrankerne opstammet, græsset slået osv - det eneste jeg ikke fik gjort var at afleverer de tomme falsker og det er nok dét far ser når han kommer hjem.....

Men NU er jeg i København indtil mandag (det er lørdag i dag) og det er bare skønt!

Da jeg kom hjem, slukkede jeg telefonen og gik på hoved i seng og sov i 5 stive timer, tog et bad og gik en lang tur og købte sushi med hjem og nu sidder jeg her og skal til at se film og i morgen skal jeg op og løbe og til Sofies fødselsdags-brunch-fest og jeg glæder mig helt vildt, Lita kommer også og Sofies fester er altid gode og jeg savner sådan mine veninder og selskab!!

På mandag er der jobsamtaler og hudlægen fordi mit modersmærke på næsen er begyndt at vokse, jeg frygter at de skal fjerne det, for jeg tvivler på det kan gøres uden synlige ar......men nu må vi se!

Tirsdag til fredag kommer min gl. lære fra skolen i USA og lørdag skal jeg shoppe sko med en veninde som skal til bryllup - men på trods af det, så glæder jeg mig til jeg er tilbage i København igen, Mit københavn!

Ingen kommentarer: