torsdag den 7. juni 2012

Arghhhh!

Er dybt dybt frustreret over min økonomi...

Først, dem som dobbelt booket deres lejlighed og derfor har givet deres gæster min lejlighed har ikke sat pengene ind på min konto....

Jeg burde bare SÅ MEGET sparke mig selv i røven for hårdt med en stålsko!!

Manden sage at han ville overføre pengene til min konto når de flyttede ind, nøjagtig som firmaet jeg lejer ud igennem gør - for hvis manden aflyste bookningen ville det give et minus i hans rating og det ville han ikke ha, så vi aftalte at han bare overførte beløbet til mig.....jeg tænkte at han var en ærlig mand men ak pengene er ikke på min konto....

Og jeg tør ikke fortælle det til nogen, folk vil jo bare sige at jeg er dummere end løst snot - jeg har skrevet til ham og spurgt ang. pengene men han svaret blot at han var på ferie og ikke kunne åbne sin homebanking dernede så jeg kunne få pengene når han kom hjem.....

Arghhhh Deirdre-Ann!!

Jeg har heller ikke fået penge fra firmaet hvor jeg laver PR og har derfor besluttet mig for ikke at lave mere før jeg får løn. Har sendt 4 mails og ringet to gange siden 1. juni og intet er blevet besvaret. Tænk engang at han køre et firma på en sådan måde? Jeg har den vildeste lyst til at fortælle it manden og aktionæren i spanien om hvordan han er, det er nemlig aktionærerens firma og it manden kender ham også men jeg tør ikke, jeg vil ikke være sådan et stikkersvin - men jeg vil gerne ha penge for mit arbejde...*snøft*

Og så er der et blad jeg har skrevet for, de har netop indsat pengene for artiklen (2000 kr) med én måneds forsinkelse og så var de endda sure på MIG fordi jeg rykkede for pengene hver dag....

Lige nu har jeg mere end 18.000 kr stående ude som penge jeg ikke har fået.....men som jeg burde ha :(

Sidder hos min søster og "arbejder" er ved at lave et udkast til en artikel til Berlingske omkring Malaga og deres restauranter og så har chefredaktøren fra Rapport skrevet tilbage, han er måske interesseret - I hope I hope men det jeg laver nu giver jo først penge til august eller september så det er jo ikke jolly be good rent økonomisk......tvært imod...

I går købte jeg en fodboldform for mine markedspenge til min nevøs fodboldkage OG en cola essens, dvs. noget man putter i en kage som smager af coca cola - da jeg kom hjem kan jeg se at flasken snart udløber, om under én måned er hele flasken for gammel. Dét syntes jeg måsek er liiige at presse citronen så jeg ringede derop (til Special Købmanden i Viborg) og sagde at jeg gerne ville ha en der kan holde feks. i et år men nej, jeg kan ikke få den byttet, sådan er det sagde damen.....

Dét er fandeme lorte service!!!


Min kagefodbold form - prisen er fair og jeg er rigtig glad for den. 135 kr.

Her er coca cola aromaen til næsten 60 kr for 30 ml og så udløber den om en måned og de vil ikke give mig en der holder længere - arghhhh hvorfor tjekkede jeg ikke dét inden jeg købte den? Naller!

Jeg købte også en pakke med 3 Nuva Ring - til den nette sum af 378 kr, dvs. næsten 400 kr - nu har de markedspenge også snart fået ben at gå på...... :(

Kære Hr. Gud, hvad skal jeg gøre?

6 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Kære D-A, jeg tænker, at hvis du har kvitteringen på det købte produkt, så er det jo bare at bytte lortet og få pengene tilbage. Du kan jo i samme omgang bytte din fodbold form, og istedet følge denne DIY http://www.kagekonen.com/search/label/iglo-kage og så selvfølgelig lave det til en fodbold istedet for en iglo.
Når så du kommer tilbage til KBH så cykler du en tur til frederiksberg og køber cola essensen istedet (og tjecker datoen). Derudover så er jeg ikke sikker på, at det bliver lækkert med colaessens i selve kagen, måske du skulle overveje det i fyldet istedet...
Jeg har sjældent oplevet nogen være så uheldig omkring penge som dig, jeg håber at du snart får dig et fast arbejde, og dermed undgå den daglige frustration.

Deirdre-Ann sagde ...

Tak for de kloge ord!

Jeg har faktisk bonen (gemmer jo boner på ALT og sætter dem i alfabetisk orden og ind i et ringbind...) så jeg har netop sendt min søster afsted for at bytte den i Viborg, hun er edderspændt giftig til sådan noget!

Formen beholder jeg dog, har ikke den store tiltro til at jeg kan lave en iglo om til en fodbold...

Essensen af Cola var også beregnet til at putte i det der opsmørrings noget man køber i en stor hvid bøtte. Fodbolden skal være sort og hvid og så skal snasket, altså det jeg dutter på, smage af cola - tror du det bliver godt??

Jeg tænker en 6 årig dreng og hans ven Pelle (sødt navn men meget svensk) der holder "Fodbold Kalas" (Fodbold Fødselsdag) vil da blive helt gakket over en chokoladekage med fodboldmønster der smager af coca cola......ikk?

Tante Kage -kagedage sagde ...

Det bliver helt sikkert et hit!!!

Og hvad sker der lige med din overgearede kæreste??? jeg kan godt forstå at du er bange for nasser-rollen, men det er da overdrevet sødt af ham! Bliver du nervøs ved tanken om, hvorvidt I kan arbejde sammen? -og bo sammen? -og være langt væk fra alle andre? -og dit elskede København?

Deirdre-Ann sagde ...

HÅBER det bliver et kæmpe hit :)
- Mor hjælper mig med at bage fodboldene i dag og så tager jeg dem med til København, Mor siger at hvis de er pakket ordentlig ind så bliver de ikke tørre.....håber hun ved hvad hun taler om, tørre kager er bare uff!

Og ja.....min kæreste er overdrevet sød og dejlig, næsten SÅ sød at jeg bliver helt bange for at det er en drøm og jeg snart vågner op!

Jeg er ikke nervøs for om vi kan arbejde sammen, det kan vi sagtens - vi skal bare ha nogle regler for hvornår vi (Deirdre-Anne) må tale og hvornår hun ikke må..... ;)
Bo sammen tror jeg også kommer til at gå helt fint, men ak hans møbler eller manglen på samme er enorm, der er NUL HYGGE i hans hjem! NO ME GUSTA!!

Det jeg frygter er at han pludselig en dag ikke gider mig mere og så står jeg dér i udlandet og ser dum ud....og så er jeg bange for at jeg ikke kommer til at tjene nok penge og dermed bliver afhængig af ham og får sådan en nasserlabel på sat på mig, altså at jeg lever af min kæreste - dét er for klam en tanke syntes jeg, og hjælpeløst!

Og så frygter jeg at jeg bliver ensom ligesom da jeg boede på gården, at jeg ikke har nogen veninder at gå på cafe med og at jeg aldrig kommer ud fordi jeg bor på et skide bjerg.....

veronika sagde ...

ååå,jeg skjønne deg så uendelig godt at du er litt redd(bange) for å flytte. Her sier man at man vet hva man har,ikke hva man får? Men dessverre er det slik i livet at man skal ta noen sjanser,for ellers blir man stående på stedet hvil. Og tanken om HVA OM,det vil alltid plage en. Trust me,jeg vet hva jeg snakker om... !Det er seriøst det man ser tilbake på,at man angrer på det man ikke har gjort.. Men hva med å si til mannen at du har behov for LITT alene tid,tid til å gjøre ting for deg selv,til å tenke,skrive osv? Jeg skjønner godt at du er bekymret for å være venneløs i Spania,men er det ikke flere dansker på jobben? Kvinner? Jeg hadde samme valgets kvaler i fjor,og avslo å flytte til DK pga en mann som var borte 200 dager i året,samt uten venner i DK. Og så er det ikke superenkelt med språket,mange dansker vil bare ikke forstå norsk. Syns dog at det er som oftes i Kbh de ikke vil helt forstå. Øv,noe lort skal det alltids være å stri med!
Men wtf,hvorfor har ikke dine utleiegjester gitt deg penger? Hvor har du fått tak i de? Du er virkelig uheldig med penger.Håper det ordner seg med jobb og penger!Fatt mot! Det må snu :)
Og kake til titt tantebarn,du er omtenksom-SuperTante!!
RIktig god helg(weekend) Her i Nord skal jeg på grillfest med jobben. Har ikke lyst egentlig,mest lyst til å ligge i sengen,se på tv og surfe på pcen.Men skal være sosial,så får bare ta på meg ett smilende fjes,blir ikke bedre av ligge hjemme å syns synd i meg selv.

Deirdre-Ann sagde ...

Du skal nok få en suuuper grillaften! Her i København regner det helt vildt og ingen gider lave noget - i morgen skal Danmark spille EM kamp (eller noget andet vigtigt) mod Holland og jeg ville give ret meget for at sidde på en pub og hjuje med en masse fyre men ingen af mine veninder gider - så afsted med dig og hygge, du kan ligge i sengen i morgen! :)