torsdag den 14. juni 2012

Mere Kagebagning!

http://www.youtube.com/watch?v=YKWvUEY8pPA Sidder og lytter til denne her sang, Soluna Samay's officielle musikvideo på Youtube - sangen er ( i mine øre ) suuper god og lyrikken giver MEGET mening, så jeg forstår ikke hvordan vi kunne få så rocker ringe placering ved Melodi Grandprixet i 2012....

De skide svenskere stemte end ikke på os.....vi skulle fandeme ha blæst dem af helvede til under Kalmarkrigen!!! Hvad kan de? Holde sig neutral som en kylling i krigene og brække sig når de bliver stive? Hmf!

Nå ikke mere nordisk brok herfra - men prøv at lytte til lyrikken......"Feels like I'm living outta suitcase....what about the years in between.....just trying to find my place....." Har jeg prøvet dét? Ja! Har jeg boet i tasker og kufferter og været rod-og rastløs? Ja! Har jeg desperat forsøgt at finde mit ståsted i livet, et fast holdepunkt, en ven? Ja!

Bortset fra dét så er jeg på vej til Special Købmanden i Viborg (igen) for at købe mere snask til de muffins jeg skal bage i dag, min lillebror holder studenterfest i aften og han har gjort det SÅ godt, afsluttet med et flot 10 tal i engelsk virksomsheds struktur.....han var oppe i vores Fars firma og placeringen på det internationale marked. Havde han fortalt noget mere om de internationale miljøregler havde han fået 12, som er hvad der svare til et gammeldags 13 tal (tror jeg) Ærgeligt men hey, 10 må jo svare til et gammeldags 11 tal så dét er søster her 100% tilfreds med!!

I går aftes ringede It manden piv vissen fra Le Mans hvor han lå i sit telt liiige op af ringen, der var en farlig larm og han frøs en smule fordi han valgte at tage sin sommer sovepose med frem for sin vinter......tsk tsk tsk......hvad er der med mænd? Tag dog den varm med og lyn op hvis du sveder, den kolde kan du jo ikke få varmere hvis det er koldt!! Mænd for pokker!

Nå, off I go - her er hele lyrikken fra Soluna Samay's "Should have known better" sang (der kommer kagebilleder senere eller i morgen!)

Should've known better,
Now I miss you,
Like Sahara miss the rain.
Changing like the weather
Maybe it's true
Maybe you're not gonna change…

I feel like you have two homes,
Yet I feel you are homeless,
Where we live I feel like a stranger,
When you home I feel even stranger.

I live in no man's land
With no way home like you don't understand
Cuz you so here, you so there, not really anywhere...
She said...

Feels like I'm always
Living out of my suitcase,
What about all the years in between,
Just trying to find my place.

I live in no man's land,
With no way home like you don't understand
Cuz you so here, you so there not really anywhere...
She said...

We could've written words on a mountain high,
Reminding ourselves to keep climbing, right,
Sometimes we have to lose
A part of us to find the truth.

Nothing more beautiful than the way,
You used to breathe me into your lungs and soul,
Sometimes we have to say
I'm sorry I can’t stay.

Should've known better
Now I miss you, like Sahara miss the rain
Changing like the weather
Maybe it's true x 2

Should've known better x 2

Ingen kommentarer: