tirsdag den 5. juni 2012

Farvel til min Gård

Det er længe siden jeg har skrevet og selv om jeg lovede at skrive i går, ja så blev det ikke til noget, for i går var en rigtig gedin lorte dag so to speak - in a VERY clearly way!

Men lad mig starte ved hvor jeg slap...

I torsdags efter at jeg havde været på cafe med Maiken, vi brugte min "Two for One" bog og delte regningen (jeg holdt vejret mens jeg kørte dankortet igennem...) Herefter kørte jeg i Ikea og fik handlet ind for 1200 kr, bla fik jeg købt to dyner der kan vaskes og to hovedpuder der også kan vaskes, så købte jeg et sengesæt som jeg gik direkte hjem og vaskede sammen med to fleece tæpper.

Mine egne moskusandedunsdyner har jeg pakket væk, gider ikke at fremmede skal sove i mine lækkre dyner. Mor og min søster mente ikke at mit gamle men meget fine sengetøj kunne bruges, hvilket jeg så absolut ikke er enig i! Det er meget muligt at det er lavede i 1940'erne (det nyeste af det) og at det er lavede ud af gamle melsække, men det er suuper fint, altid rent, uden pletter og med monogram på - men anyway, jeg købte et sæt i Ikea og da jeg stod og strøg det efter at det havde været vasket kunne jeg se en masse små huller henover sengetøjet som om det havde været fejl i produktionen, men jeg havde intet andet valg end at lægge det frem og så må jeg bytte det i næste uge.

Jeg købte også to mega store Orkider, i Bilka kostede én orkide i sidste uge 63 kr, i Ikea fik jeg tre der var lige så lange (høje) som mit ben for 35 kr pr. stk. - me gusta a lot!! Mine vinduer er jo gigantiske, jeg kan stå op i dem og der er stadig plads! Dertil købte jeg tre ens potter, jeg købte også en håndklædeholder til at hænge over døren, så folk ikke (forhåbentlig) hænger håndklæderen på stangen til badeforhænget! Den sidder jo fast i vægen med fire skruer i hver ende og jeg er bange for at den kommer til at hænge med tiden - It manden har en træls ide med at gøre det, han siger det er mest logisk *grrrr* Håber de andre ser anderledes på det!

Derudover købte jeg også to små måtter i "parketgulvsfarve" til at lægge inden for døren, sådan at mit parketgulv ikke tager skade af alle fødderne der bare vader ind fra feks. altanen. Jeg købte også en håndsæbepumpe (sådan en har jeg aldrig ejet, da jeg syntes håndsæbe er mærkeligt og svært at vaske af fingerne igen) fordi jeg altid plejer at lægge et nyt fint stykke sæbe frem når der kommer gæster men det kan jeg jo ikke gøre her, så ender jeg med 30 stykker sæbe der er lidt brugt.......det er et no go!

Jeg købte også en hylde til shampoo osv. til at hænge i en krog inde i bruseren, faktisk havde jeg sådan en i forvejen men den var i sådan noget skinnende materiale som blev helt mat når der kom vand på, så nu smed jeg den ud (HVEM SAGDE FRÅSERI???) og købte en magen til i hvid, så bliver den ikke mat og ser beskidt og uhygiejnisk ud.

Jeg købte også to lamper som jeg har set på længe, de skal hænge i soveværelset og skønt for mig var de nu sat ned til 19 kr! :) Så købte jeg tre gange ledninger til at hænge lamperne op med og en ledning til at hænge min loppemarkedslampe til 17 kr op med også, dog fik jeg ikke tid til at hænge dem op så det er bare too bad - men det er nok ikke lamperne der gør forskellen....

Jeg købte også to store bloklys til at stille på bordet nu da jeg har pakket mine lysestager væk - noget af det jeg ikke købte og som jeg har fortrudt er at jeg ikke købte store plastikkasser til at putte mine ting i. Maiken sagde at de pakkede deres ting i kæmpe bedrollere på størrelse med en flyttekasse og satte tingene i kælderen, jeg endte med at putte tingene i kæmpe klare affaldssække og gik frem og tilbage til kælderrummet 4 gange (= HÅRDT!!) specielt fordi jeg først var klar til at køre kl. 23.40 og jeg havde været oppe kl. 7 og i fuld gang hele dagen, jeg var SÅ TRÆT da jeg satte mig i bilen og kørte mod Jylland hvor jeg var kl. næsten 03.00 om natten....og sulten! Åhhh så sulten! Troede at McDonalds ved storebæltsbroen havde døgnåben men det have den ikke så jeg købte slik og spiste mig mæt i blot for at opdage at den i Vejle har døgnåben men der var jeg så træt og mæt at det kunne være ligemeget.

Da jeg gik fra lejligheden var det så mørkt at det ikke kunne betale sig at tage billeder så jeg har desværre ingen af hvor smuk lejligheden var, men når jeg får den igen på fredag vil jeg gøre den lækker igen og tage flere billeder og så skal du nok få den at se :) Blomstene var SÅ FINE!

Fredag aften var jeg inviteret ud til min første kæreste Uffe - jeg fortalte det til It Manden og han var okay med det sagde han, min søster var også med og det samme var Barbara - som så valgte at komme én time forsent.....mega dårlig stil!!

Uffe har købt et nybygget udstillingshus i nærheden af Århus til 5,5 mio og indrettet det med Verner Panton lamper og dyre (og fine) designer møbler, virkelig lækkert. Han havde lavede mad og inviteret et par venner. Det var en rigtig hyggelig aften og maden var kanon lækker. På et tidspunkt tog vi ind til byen og drak videre - min søster og jeg tog hjem kl. 4 og jeg lå i min seng kl. 04.50.....med de vildeste tømmermænd under opsejling!

Om fredagen havde jeg heldigvis ordnet alle markedstingene, sådan at jeg kunne være flad lørdag, mega mega klogt træk for jeg VAR flad lørdag! OMG mit hoved! Anika var også inviteret men hun måtte selvfølgelig ikke for sin mand, dog sagde hun at det var pga. at de ikke havde set hinanden længe. Hvis han ikke var sådan en psykospasser ville jeg tro hende.

Hun har nu selv fået en facebook konto, før brugte hun sin søsters til at spionere på hendes mand der har aftagget sig i alle de bryllupsbilleder jeg har tagget ham i.....dét er da mærkeligt ikk?

Søndag var jeg på marked med min søster og jeg tjente desværre kun 1510 kr. Det er stadig gode penge for at sælge ting man ikke gider ha mere men jeg ville gerne ha solgt ligesom de sidste to gange men skidt, det gør jeg når vi har bod igen til August. (selv om jeg seriøst godt kunne bruge pengene NU!)

Jeg fik min menstruation mens jeg var på marked - min mave gik helt amok......heldigvis er der et betalingstoilet i nærheden som jeg flittigt benyttede.....men det var første gang nogensinde ever på et marked at jeg bare glædet mig til vi skulle pakke sammen igen! Min mave var helt syg inden i og min krop føltes som om den havde feber under huden....puha!

Hjem, vaske bilen indvendig og udvendig, hvilket jeg altid gør efter et marked da den bliver SÅ MEGA beskidt af at ha alt muligt inden i den.

Mandag, hvilket så var i går havde jeg aftalt med min Gudfar at jeg skulle komme og spise kylling hos ham - elsker kylling, kartofler og brun sovs men jeg elsker ikke at besøge ham! Det er som om jeg er en slave derinde! Feks. i går skulle jeg stryge alle hans vinterskjorter, han mente selv der kun var "en tre stykker" men der var altså ni skjorter. Sagen er den at når det bliver vinter så skal jeg stryge dem igen, fordi han så syntes de er krøllede. Så at se med mine øjne er det dobbeltarbejde. Jeg spurgte ham om vi ikke bare skulle stryge dem til vinter men NEJ, bestemt nej jeg var der nok ikke når han havde brug for skjorterne, det var jeg jo aldrig!

*Grrr*

Så jeg strøg venstre ærme og venstre forstykke på tre af skjorterne og smuglede de andre med op i skabet og hang dem ind (!) Dvs. når han kikker på skjorterne så kan han ikke se at de ikke er strøget fordi han kun vil se på forsiden! Ha Ha Ha - her kan man virkelig tale om at den kloge narre den mindre kloge!! Idiot!

Jeg strøg også alle hans viskestykker og lommetørklæder og fik at vide at "i går måtte jeg tørre fingere i et håndklæde i køkkenet fordi jeg ikke havde flere viskestykker......" Ohhh og dét er min skyld? Fordi du ikke vil ha viskestykker som ikke er strøget? Jeg forstår det godt, sådan har jeg det også selv men når man er så gammel at man ikke kan stryge sit eget lort så må man ligesom tage til takke med hvad man har!

Så skulle jeg hjælpe ham med at lave maden, på billede ovenover kan du se at der er en kylling i ovnen. Da vi tog kyllingen ud af ovnen lagde jeg den på et fad og dækkede den med sølvpapir, jeg tog fadet og ville sætte det over på bordet men NEEEEJJJJ først skulle jeg lægge to - ikke ét eller tre men to sammenhængende stykker køkkenrulle UNDER lågen til kartoflerne og så lægge låget på igen og skulle dén gryde med kartofler rystes tre gange så kartoflerne kunne "ilte" og måtte jeg sætte fadet på bordet.....

OMFG jeg håber der er andre der kan høre hvor top mærkelig manden er??

Jeg gik 7 et halvt minut efter at vi havde spist færdig - jeg var ved at dø over at være dér!

Så kørte jeg hjem, fik samlet mit regenskab sammen for 2010 og 2011, fik printed dommen fra retten i Viborg, papirene fra landbrugskommissionen osv. sådan at jeg havde dem med op til min nye revisor som ligger i Purhus eller ja i hvertfald deroppe a som vi siger her i jylland.

Han var utrolig sød men også hård, han sagde direkte til mig at NU kunne jeg ikke stikke hoved i jorden mere mht. gården. Jeg blev nød til at lave en plan for hvad der skulle ske med den. Sælge? Beholde? Genopbygge?
Det er store tanker og store beslutninger og jeg har altid frygtede at skulle træffe dem, for hvad nu hvis jeg træffer den forkerte beslutninge? Hvad gør jeg så? Og endnu værre, hvad så? Hvad sker der så? Det skal ikke være en hemmelighed at jeg er mega bange for min Gudfar, faktisk er jeg lige så bange for ham som jeg foragter og hader ham, hvilket ikke er så lidt endda - han myrder mig flat out hvis jeg sælger gården.....gid manden dog ville dø!

Men revisoren sagde at hvis jeg nogensinde ville på fode igen rent økonomisk så skulle jeg se at få solgt den gård omgående. Halve løsninger duede ikke sagde han - og der er faktisk ikke noget jeg hellere vil end på fode igen rent økonomisk.....jeg drømmer hede lange drømme om at få lov til at ha penge nok, ikke nødvendigvis millioner men bare penge nok til at jeg kan tillade mig at flyve ned og besøge It manden  uden at ha den sorteste samvittighed hver gang jeg bruger 8 Euro på et eller andet. Jeg føler mig som en lus der lever af min kæreste og sådan en har jeg altid svoret at jeg ALDRIG NOGENSINDE EVER vil blive!! Men jeg har bare nærmest ingen penge....

Jeg har ikke lånt penge af it manden eller på anden måde, det er bare mig selv inden i der ikke kan holde tanken ud om at jeg må sige nej tak til at feks. spise på en cafe fordi jeg syntes det er hammer dyrt og fråseri at spise ude hver eller hver anden dag, hvilket It manden ikke syntes det er - jeg tænker der er mad hjemme i køleskabet og dét kan vi spise gratis af men sådan tænker han ikke....og jeg hader at være sådan en fattiglem....*snøft*

Det endte med at jeg sad og stortudet hos revisoren (FLOT!) som jeg jo mødte for første gang i går.....han tog det meget pænt og sage at han syntes sagen var forfærdelig, han troede jeg ville ha fået meget mere i erstatning end det jeg har fået men at hvis jeg ikke kunne få fat i pengene via inkasso så var han helt sikker på at jeg kan trække dem fra i SKAT, det mente han var en formalia sag.

Så nu skal jeg ha fat i den ondeste mest frådende inkasso advokat i Danmark - jeg ved ikke helt hvor jeg finder ham eller hende, overvejede et split sekund at spørge Norman om han vidste hvem det var, men nej det er ikke pengene værd og tiden, at spørge ham til råds. Oddsene for at han vil hjælpe mig er jo lige nul hvis ikke i minus - hvor mange gange har jeg ikke pænt spurgt ham til råds eller om hjælp for blot at han griner af mig og gør ingenting? OFTE hvis ikke hver gang!
Desuden tror jeg hans familie er forsvarsadvokater, ergo er de alt for blødsøde i min verden til at de kender "onde" indkasso advokater!

Mine forældre er meget tætte venner med en anden kendt dansk advokat der hedder Torkild Høyer, han mæglede bla. i rockerkrigen mellem Banditos og Hells Angles og han er også alt for blødsød men anyway, min far ringer til ham i dag og spørger ham om han ved hvem der er the best of the best inden for inkassosager i Danmark, jeg regner stærkt med at få fri process igen, da min økonomi stadig er elendig og alle advokater vil gerne ha fri process sager for så kan de bare lave regninger i ét væk.......

Hvis jeg ikke får pengene kan jeg i regnskabsåret 2012, som jo laves i 2013 trække beløbet fra i SKAT mener min nye revisor men for at jeg kan det skal jeg ha gjort et hæderligt forsøg på at få dem selv, så dét er næste mål.

I går efter at jeg var hos revisoren kørte jeg ud på gården hvor jeg tudet videre mens jeg sad og puttede mig inde i bilen med en pizza fra mit yndlings pizzaria - bilen havde jeg parkeret mellem nogle træer så den ikke er så synlig fra vejen, trængte total til ro. Da jeg sidder dér kommer der en gammel navy blå bil kørende, den køre meget stille som om den vil svinge op af indkørslen, jeg er SÅ MEGET overbevist om at hvis de ikke havde kunnet se mig så var det en bil der skulle op til gården......gad så meget godt vide hvem det var......??

Her er lidt billeder fra de sidste par dage, har taget en masse flere men af en eller anden grund blev de sorte når de blev uploaded selv om de er almindelige billeder på telefonen......mystisk!

Mine blomsterbede på gården.....

Jeg gider ikke slå græsset i år, eller det gider jeg godt men jeg må ikke låne min fars græsslåmaskine så nu ligner det en græsmark for kvæg!

Min Gudfars stue....der var SÅ kamp varmt, tændt for varmen, en kylling i ovnen og mig der stod og strøg, jeg fik helt kvalme!

Gudfar

På vej til revisoren kom jeg til at køre bag ham her.....*gab*......only in Jylland!

Min mave var helt ødelagt da jeg 40 minutter før aftalt tid var hos min revisor så jeg kørte ind her,  og lånte deres kundetoilet......lækkkert! Jeg mener det, jeg behøvede end ikke trykke før jeg oversked hele toilettet......århhhh min stakkels mave og stakkels ham der skulle der ind bagefter!! Åbnede vinduet lidt men alligevel.....

Klar til møde hos revisoren.....

Yndlingspizza i yndlingsbilen på hade gården

Og så fik jeg besøg af en lille kat...

Den holdt godt øje med bilen men så ikke sky ud

Ja okay dårligt billede men der sad en mega giga spyflue på vinduet og jeg kunne se hvordan kæberne bevægede sig og hele undersiden - det kan man så ikke her på billede....


Jeg sad også og så et afsnit af Bones i bilen mens jeg tænkte over hvad jeg skal gøre med min fremtid....
Et SMUKT bord jeg så på loppemarked, men alt for dyrt til mig....

SÅ tidlig skal jeg op for at komme på marked.....*gab* It manden siger at han er kommet oftere i seng på det tidspunkt end han er kommet op!

Marked :)


Da jeg talte med Maiken i torsdags ang. It manden og min lille indre stemme, min zulu kriger der nu er helt stille, så sagde hun noget som jeg har tænkt meget over.

Det er sådan at de sidste 10-13 år har min indre stemme skreget helt vildt sindssygt højt fordi jeg kun og altid har gjort hvad der forventes af mig frem for hvad jeg gerne selv vil, men jeg har aldrig lyttet. Så for nogle måneder siden, måske omkring jul 2011 begyndte den at være stille og nu har jeg så mødt it manden og den er stadig stille.....

Jeg havde forvented, som jeg fortalte til Maiken at den ville skrige og huje og larme helt vildt når der skete noget godt og korrekt, ligesom den gjorde når jeg gjorde noget der var forkert for mig og nu når den er stille mht. It manden så frygter jeg at det er fordi det ikke er "rigtigt" det jeg har gang i....
Og det er virkelig noget jeg har tænkt meget meget over!

Maiken sagde at jeg skulle prøve at vende det om, når børn gør noget galt råber forældrene, men når børnene gør noget rigtigt så gør eller siger man måske ikke altid noget, netop fordi det er rigtigt. Så at min indre stemme er tavs mener Maiken ikke er et dårligt tegn, som jo er sådan jeg har set det, men hun mener det er et positivt tegn, et tegn på at jeg er på rette vej og bare skal forsætte.....

Dét gav virkelig stof til eftertanke.....
 -og så er It manden og jeg blevet "facebook kærester" vildt mærkeligt men jeg tænkte at jeg lige så godt kunne take a leap of faith og se hvad der sker. Worsh case scenairo må jeg jo slette ham engang men det tror jeg nu ikke bliver aktuelt, han er nemlig SÅ sød og SÅ dejlig og piv fræk når han er nøgen med sin stive hammerhaj's pik!

2 kommentarer:

veronika sagde ...

Produktiv dag du hadde, i forkant av dine utleie gjester!! Smart det med egne dyner/puter osv til gjestene. Det skal jeg notere meg,og gjøre det samme når jeg reiser til Frankrike og skal ha noen franskmenn (Gay faktisk,så vedder på at de blir å ha MYYYYE sex i min seng,hahaha!! Mitt sex liv er jo ikke eksisterende. Dypt tragisk,og skal gjøre noe med det!
)
Har du hørt mer om jobben i det bladet? Håper det ordner seg!
Det er sykt vilt det du skriver at du har en venninne og mannen hennes har fjernet bildene han er tagget i!? WHAT? Why? Noen gang kan man se helt retard ut på bilder(iallefall jeg) og da vil man jo ikke tagges,og fjerner taggen. Men han kan da ikke bestemt se pisse dårlig ut på alle bilder,så why fjerne sitt navn fra bildene? Er alle bildene tatt med hans kone? Underlig skru.

kan du forklare den dumme nordmann hva ett viskestykke er ? Me no comprende.. det blir for meget dansk for meg,hehe.
Så,hva skjer med din gård? Du skal selge den? Eller skal du kreve inn penger fra eks leieboere som har ødelagt/ikke betalt ?Min dansk oppfattelse er bare bestemt for dårlig.

Slapp av med Itmannen,bare NYT alt. Ikke alt har ett svar,ta ting som det kommer.

Dere feiret vel dansk grunnlovsdag i går? Er det slik som hos oss i Norge at dere går i tog? festligheter?

Her er streiken over,jeg jobber igjen,og bare teller dager ned til ferie. Vil bare reise vekk,enda det har vært så deilig vær. Men jeg vil bare fysisk forflytte meg til ett annet land. Vil ha deilig sex med en hot fransk mann. drikke franske viner, spise ost,reise rundt,se andre mennesker.
Nu,ett glass rødvin før jeg hopper til sengs,så jeg får sove!

Deirdre-Ann sagde ...

Ha Ha hvor er du sød!

Et viskestykke er et slags håndklæde som man har i køkkenet. På engelsk: Kitchen Towel, aner ikke hvorfor det hedder "viskestykke" på dansk, dér ryger min viden!

Jeg vil mht. min gård først prøve at hente pengene hjem via en sindssyg hård inkassoadvokat og kan jeg ikke det, så vil jeg forsøge at trække hele beløbet fra i SKAT, altså sådan at jeg ikke skal betale skat før jeg har tjent så mange penge som min ejendom er ødelagt for.

Grundlovsdag? Ja det fejret vi i Danmark men det var bare en dag som alle andre dage for en som jeg der ikke har et arbejde - jeg hjalp min bror med hans eksamens opgave og løb ærinder for mine forældre.

Bestemt KØB nye dyner når du skal afsted - puha om jeg gider ha klamme svedige mennesker i mine dyner! Fik en dyne til 126 kr i Ikea og en pude til 86 kr som kan vaskes og er semi varm.

Min venindes mand er bare en spasser det har han altid været og nej billederne er suuuper gode og feks. fra deres bryllup......han er psyko hvis du spørger mig!