torsdag den 7. juni 2012

Min drengeven Jonas

Og lige som jeg faktisk ikke troede det kunne blive mere lort, så ringede min bedste radioven Jonas og tilbød mig 200 kr for 15 sek. speak....!

Jeg røg ind i bilen, stadig iført mine slumrebukser, uden bh og make-up og med måske tre dage gammelt opsat hår (but who's counting??) og drønede de 15 km ind til hans studie og speakede og hyggede - og som ekstra tak gjorde jeg deres køkken rent, satte i opvaskemaskinen og tømte skraldespanden :)

Han lovede mig at han ville se sig om efter flere opgaver til mig, har jo mit eget lydstudie i København og det giver RIGTIG godt at speake!

Samtidig kom en mand forbi mine forældre og købte min Winerstige! Til 300 kr - jeg tog den med fra kolonihaven da jeg solgte den og stigen stod dér da jeg købte haven så det er også bare penge i lommen....arhhhh!!

Har også fået en sød mail fra It manden efter at jeg næsten brændte af tidligere i dag mht. penge, jeg lægger den ind senere, men bottom line så vil han gerne at jeg flytter ned til ham nu, så tager vi sommeren i hans lejlighed og venter på at det helt rigtige sted dukker op og så køber han en lille brugt bil til mig og sammen begynder vi en konsulent virksomhed og tjener penge - han mener det kommer til at gå rigtig godt.

Han skrev også at jeg ikke skulle bekymre mig om udgifter resten af 2012, så længe vi boede hvor vi gør betaler han alt - suuuuuper nice ordning men arghhhhh det er jo alt det jeg ikke vil! Jeg vil IKKE leve af min kæreste og jeg vil IKKE være afhængig af ham......total fucking naller men også mega sødt at han er parat til at hjælpe mig på den måde....

Men jeg kan ikke bo og leve af hans nåde....

Ingen kommentarer: