onsdag den 13. juni 2012

Update


Så blev det onsdag og jeg er IGEN i jylland....

Meget er sket (som altid) og jeg kan slet ikke nå at følge med min blog, hvilket er dumt for jeg savner at blogge, jeg savner at få tømt hoved for tanker så det er jo ris til egen mås so to speak, men here goes.

Lørdag mødtes jeg med Valerie Geller på The Hilton, sad i loungen og ventede på hende og så Danmark score mod Holland, total euroforisk stemning men desværre ingen synlige hollændere jeg kunne håne for vildt!

Så kom Valerie ned og undskyldte at hun var sent på den men mødet var ikke slut endnu, men jeg kunne da bare komme med op....så ind i elevatoren og op på 12 etage som åbenbart er en etage for de rige, og ikke for mennesker af pøblen, for det krævede et specielt kort at komme dertil.

Jeg har aldrig i mit liv set noget ligende, total overdådig buffet, sofagrupper, ild i pejsen, designer møbler, fri bar med alle mulige øl, vine og drinks og masser af lækkert (og dyrt) mad - til mødet som blev afholdt i den ene ende af det store rum

(total griner min mor kaldte lige, der stod en gammel dame nedeunder med nogle gamle skolepapir fra Helsinge Skole og et billede af hendes søn som hun gerne ville besøge......min mor mente at hun var dement og har nu kørt med hende, vi tror hun må høre til på plejehjemmet! Lige den lille detalje at hun ikke kan huske hvilket et.....bum bum men hold nu op hvor var hun sjov at høre på og så igen, det er jo slet ikke sjovt, det er jo faktisk ret tragisk at man sådan mister sin forstand....)

men altså mødet var i den ene ende og guess what, hvem har hun møde med? Alle spidserne fra DR! OMFG!!! Jeg blev helt paf og følte mig meget meget underdanig, hilste høfligt (med hånd) og satte mig så ned og lyttede med, pludselig siger en af the top nots "hvordan gik det med din kage, fik du den færdig trods håndmixer problemer.....?" Mig: Øhhhhhhh....

Det viser sig at Valerie har fortalt stolpe op og stolpe ned om mig - og nu har jeg så et møde i næste uge med en af de her personer fra DR som jeg i årevis har forsøgt at få i tale, bare ca. 10 ledertrin længere nede - de her mennesker ville jeg nærmest aldrig turde nærme mig! 

VILDT SYRET OPLEVELSE!!!

Valerie har anbefalet mig til dem og nu har to af dem tilføjet mig på facebook..........jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre.....puha.....Valerie sagde at hun mente jeg var en surviver og at når hun kom igen til November så så mit liv helt anderledes ud....

Det sjove var også (for mig) at ingen af spidserne talte særlig godt engelsk og sorry to say men jeg ser lidt ned på mennesker der anno 2012 taler råddent engelsk - come the fuck on, det er et vigtigt sprog at kende, få fingeren ud og kom i gang så du ikke ender med at være en tåbe som Villy Søvnløs fra SF! Men de talte SÅ ENORMT RINGE engelsk.....og jeg kørte bare klatten med accent, slang, sammentrækninger, jokes, ordsprog, korrekte betegnelser osv....

Bliver spændene at se hvad fremtiden bringer men ja, nu har jeg jo besluttet mig for at rejse til Spanien og bo, senest 1. september bor jeg dér. Lejligheden beholder jeg, jeg giver ALDRIG slip på min elskede lejlighed!

(Mor lytter til tyroler musik nedenunder mens hun støvsuger så det er ret højt - dét er simpelthen the downside ved at ha en bror og svigerinde i Tyrol i Østrig, de sender sådan noget shit musik hjem!!)

Efter at jeg havde mødtes med Valerie skulle hun til et andet møde og jeg gik nedenunder, hvor jeg prøvede at finde wifi så jeg kunne ringe til It manden der var til noget weekend fest hos aktionæren i Spanien. Jeg spurgte om det var wifi i baren, og fik at vide at så skulle jeg ha en kode i receptionen som åbenbart var tilknyttet værelsesnummerne......bum bum.....samtidig hørte jeg en mand bestille to øl og fik det skrevet på hans navn og værelsesnummer, don't ask men djævlen for i mig og jeg gik i receptionen og spurgte efter internet koden til dét  og det værelse i det og dét navn.....og wupti, så var jeg på nettet på en ukendt mands navn!
Og NEJ jeg har det end ikke skidt med det!

Jeg fortalte glad It manden om mit møde men ak, manden anede ikke hvem de tre andre mennesker fra DR var, så dér gik lidt af luften mens skidt, det var mega fedt!

Ind i Metroen og ud og mødes med Lita og hendes veninde fra London Fiona. Vi drak (lidt for meget) og jeg var hjemme kl. 02.00 - kl. 07.00 var jeg oppe for at bage kager og dekorere kager......det viste sig at min nevø og hans ven Pelle (eller var det Kalle han hed?? Don't remember) og deres venner var mest vilde med de muffins jeg lavede hvor jeg havde farvede snasket på toppen med alle mulige pang farver. Det er dét der som smager ligesom det der er inde i flødeboller - fodboldkagerne som tog mega lang tid at dekorere var også et hit men ikke sådan rent spisemæssigt.....

Og hvad sker der for det der cola essens? Jeg måtte bruge en hel flaske og stadig smagte det ikke af cola, det duftede bare af cola - har jeg misforstået noget, skal det ikke SMAGE af den essens man putter i?? Eller er det nok at det bare dufter?

Men altså en helt cola flaske væk og ingen cola smag. Latterligt og spild af penge!




Første fodboldkage, her er den set fra oven - efter mere end 2 timer i ovnen var den stadig ikke færdig...

Og den var stadig flydende inden i....

3 timer senere........

Stadig flydende nede i sprækkerne....

Så røg låget af...

Muffins som løb over...arghh!


Muffins i ovnen (og igen kommer mine billeder i ukorrekt rækkefølge)

Toppen af fodboldkagen lå og dampede i vasken

Den blev lidt hård....(men næste kage blev helt perfekt!

Sort buttercream (det som man køber i den store dåse/krukke) Jeg brugte et HELT GLAS med sort farve og stadig var det kun gråligt.....igen, er dét normalt eller er det bare mig?

Første kage.....det der "dutte noget" med prikkerne er vildt svært at få pænt!

Færdig!

To foldboldtkager og tre fade med muffins i forskellige farver

Kage Nr 2 blev meget bedre!

Flødeskumssnask - og ja jeg åd alt alt for meget!!!

Kage nr. 2 søndag morgen køler af ved terrassedøren

Hvem har eksploderet mit køkken??

Flere muffins!

Gul mumssnask!

Kage nr. 2 in the making

Lækkert køleskab

Fødselsdagskagerne til fodbold fødselsdagen i fodboldklubben - alle børnene fik farvede tunger af de forskellige muffins og dét var et stort stort hit

Min yngste nevø gik kold....

Fodboldballoner

Fodboldbordet

Gavebordet

Klar til at blive tændt

Min yngste nevø på tre år troede at denne her kunne spises med papir på....søde lille ven!

Yngste nevøen spiser en lækker blå muffin med tivolikrymmel på, hans tænder var helt blå!

Krøllebølle - man kan godt se hvilken familie han kommer fra med det garn!

Jeg ved godt at alle altid siger at deres unger er de lækkreste men seriøst, ham her var ikke særlig lækker da han blev født, han var bare fed og hudfarved men nu, århhhh hvor er han lækker!

Min brors svoger havde bygget denne her, så var der dømt fodboldkamp og sjov

Jeg fik ingen aftensmad lørdag fordi jeg troede jeg skulle mødes med Lita og spise, det blev rykket osv. og søndag spiste jeg heller ingenting fordi jeg bagte på livet løs - så da jeg kom til fødselsdagen spiste jeg 4 hotdogs mens min nevø på 3 år spiste ét brød og 2 1/2 pølser, vi sad indenfor og hyggede, ham og jeg :)

Da jeg kom hjem søndag aften var jeg HELT balderet og gik direkte i seng, men selvfølgelig ikke før jeg havde sagt godnat til It manden (vi taler sammen en 3 gange om dagen.... ) næste dag stod jeg op og gik i krig med køkkenet, gulvet klistrede og jeg havde (åbenbart) fået flødeskumssnask på skabet og væggene...flot!!

Bagefter kørte jeg ud til Sofies farfars lejlighed og mødtes med hendes far - jeg har fået hendes afdøde farfars mågestels porcelæn (billeder følger) og det er jo vildt skønt men ak, nu flytter jeg jo....!

På vej derfra fik jeg en bookning på min lejlighed - 10.000 dkr. fra i går, tirsdag til på lørdag.....så jeg skal lige love for at jeg fik fucking travlt med at stryge sengetøj, vaske op, gøre rent, skure gulvet, feje terrassen osv.

Så i går, tirsdag var jeg igen oppe kl. 05.30 og kl. 12.30 overdrog jeg nøglerne til et italiensk par og nu er jeg i jylland, igen.

Denne gang har jeg tømt hele mit skab i gangen og fået gjort alting endnu bedre, bla. har jeg købt nye hvide fine kvalitets håndlæder fra EvaSolo - selv It manden syntes mine håndklæder var slidt......er det nu jeg skal sige at jeg aldrig i hele mit liv har købt et håndklæde udover de 4 lilla som hænger til at tørre hænderne i??? Dét kunne måske godt ses på mine håndklæder...


Håndklæder....

Nyt og nystrøget sengetøj! Jeg gik i Illum og fandt noget lækkert fint sengetøj med lilla nuancer og som var sat ned - to af sættene var sat ned fra 549 kr med minus 70% og det andet sæt var sat ned fra 799 til 249 kr......og hold da op hvor var der meget fint at få!!

Sådan ser mit soveværelse ud nu
Og så her til morgen var jeg ude og trave en tur - jeg gik 7,18 km på 54,36 minutter og mens jeg gik fik jeg endnu en bookning i juli.......puha hvor dejligt, så kan jeg betale mine terminer!!

Der er meget mere at fortælle men jeg er træt og orker ikke mere, skal dog nok prøve at hanke op i mig selv og tage mig sammen til at skrive oftere...

Bla. så blev min yngste lillebror student i går med et flot afsluttende 10 tal i rygsækken og da It manden var til weekend fest hos aktionærern i Spanien hvor der var mere end 20 mennesker der alle havde fået tilskud til at flyve derned (dem som altså ikke allerede bor der) og som boede, spise og levede gratis i en hel weekend, så var han DEN ENESTE som havde taget en lille ting med, en lille værtsgave....hold nu op hvor er det skod at folk er sådan!

Min lillesøster dater på livet løs og It manden er taget til Le Mans i dag. Om ca. 2 uger tager jeg ned til ham og om en måneds tid bliver jeg 34 år......dooo! Men først bliver It manden 40!

3 kommentarer:

Veronika sagde ...

God dag frk Jylland ;)
Ååå,så deilig at du har tatt en beslutning om å flytte til IT mannen i Spania:-) Lekkert!
Men,altså,har du fått betaling fra de folkene du leide din leilighet først ut til? Håper det! Godt du har fått leid ut din leilighet igjen,det er sannelig gode penger du tjener og det er deg vel unt!!
Du? Jeg er på jakt etter endel danske deilige ting,blandt annet skjerf(tørkleder) fra becksøndergaard,Rosendahl(grand gru) etc. Har handlet endel på Trendsales men fins det noen andre sider man kan handle på,som privatpersoner selger på?
Og du er jo RÅflink til å bake,kaken så riktig lekker ut! Cupcakes er tingen,det elsker jeg! Cupcakes&Cava :-)

Deirdre-Ann sagde ...

Godaften Norge! :)

Lige en hurtig besked, er ved at løbe tør for strøm og min lillebror holder studenterfest og giver den fuld gas og om lidt skal jeg køre 17 fyre ind til byen, de er PIV STIVE!

Men altså, jeg køber sjældent noget over nettet (og når jeg så endelig gør kommer der fucking TOLD på! Hmf!) men altså jeg sælger meget via nettet, bla. på

www.dba.dk som står for Den Blå Avis. Den er landsdækkende og dækker hele Danmark.

og

www.degulesider.dk som er MEST men ikke kun, for jyder og mere specefik folk omkring Østjylland. Denne side tilhøre Århus Stiftstidende som er en avis der dækker Århus og ja omegn. Men alle kan sælge og købe dér.

Bum bum..... ellers så er der også www.markedskalenderen.dk - her kan du se ALLE (næsten) loppemarkeder i Danmark, så næste gang du er i landet så tager du på markeder og hapser kvalitets ting :)

Deirdre-Ann sagde ...

Ej sku da - trætte mig!!

IKKE degulesider.dk......tsk tsk....

Men guloggratis.dk (Yellow and free)


www.guloggratis.dk

www.dba.dk

www.trendsales.dk

www.markedskalenderen.dk

http://copenhagen.da.craigslist.dk/