lørdag den 9. juni 2012

Kagebagning - ÅRHHH SUK!!!

Jeg ved simpelthen ikke hvad det er jeg kan - eller ikke kan, men har nu haft en chokoladekage i ovnen siden 14.02 og klokken er nu 15.21 og den er stadig flydende indeni, tror simpelthen det må være min fucking ovn der er lort!!!

Arghhh og jeg mangler stadig at bage én chokoladefodboldkage til min nevø i morgen søndag og ja man skulle tro jeg har hele dagen for mig men nej, om ca. en time skal jeg mødes med mit all time største radio idol kvinde, Valerie Geller på Hilton ved Lufthavnen....

Ja for pokker, det er rigtigt, hun har selv skrevet til mig på Facebook og inviteret mig til at mødes, fuck jeg glææææææder mig!! Hvor blæret er dét ikke lige? Det svare til at møde den største skuespiller i hele verden, det her er "bare" den største kvindelige radioguru i hele verden! Mødte hende til Radiodays i 2011 men har ikke hørt fra hende siden og *bang* så skriver hun og nu skal vi mødes.......*joy joy joy joy*

Bagefter skal jeg mødes med Line og spise pizzaer på Ludwigsen mens vi kikker (savler red.) over alle de mænd der er ude i anledningen af Danmarks EM kamp mod Holland - ohhhh yes!

Jeg har stadig ikke nok penge til min termin men i morgen ringer jeg til min Gudfar og fortæller ham hvad inkasso advokaten sagde, at måske jeg kan få penge fra dem og så må vi ses hvad der sker - håber han vil låne mig pengene ellers må jeg gå til banken. 

Har besluttet at gården skal sælges, revisoren er i gang med at regne ud hvor meget jeg skal ha for den før jeg kan gå derfra gældfrit, surt at jeg ikke tjener på den men heller gå derfra med et nul end med gæld og lige nu er dét det eneste jeg har at vælge imellem. Desværre.

Har lige stukket en sushi pind ned i kagen, den er HELT flydende indeni..... what to do?? Det kan ikke passe at jeg er SÅ dårlig til at bage vel? Der må være noget galt med ovnen - kagen har stået på 170 grader i snart 1 1/2 time og den er flydende inden i....

Nå men altså dét var jo ikke det eneste som gik galt under denne her kageomgang, NATURLIGVIS IKKE, det ville jo være top mærkeligt hvis jeg kunne få lov til at bage en kage uden stress og lige ud af vejen.....(behøver jeg nævne at jeg gik i gang i morges kl. 9??)

Her er lidt fotos - har dog problemer med at mine billeder bliver til sorte firkanter når jeg lægger dem ind på computeren, det er lort - så jeg har ikke så mange billeder men It manden kan fikse det på mandag, når han er færdig med at party med dem fra hans gamle arbejde som alle er i Spanien i øjeblikket, inkl. ham idioten jeg laver PR for som ikke har betalt.....!




Min køkkenskuffe før...

Min køkkenskuffe nu hvor jeg har brugt 84 kr i HTH på en køkkenskuffe...nice! Hvad jeg vidst at den ikke kostede mere så havde jeg købt en skuffe for længst men jeg fik at vide at den kostede mere end 600 kr så jeg har end ikke undersøgt det!

I dag har jeg også købt nyt sengetøj og håndklæder (fik 2000 kr af Mor til det) Jeg har aldrig købt sengetøj eller håndklæder, alt hvad jeg har er arvet. Mit sengetøj er lavet af gamle melsække fra før 2. Verdenskrig og har monogrammer, mine håndklæder er arvet fra alle mulige, bla. veninder der er flyttet til udlandet, nogle fik jeg i gave af Uffes bedstemor da vi var kærester (i 1998!) osv. Mor siger at de er for slidte og grimme til at jeg kan leje lejligheden ud med dem i..... så nu har jeg shoppet i Illum og købt på tilbud - fuck det er dyrt! Men damn hvor er der også meget smukt og flot, har ALDRIG kikket på håndklæder eller sengetøj før.....

Eva Solo håndklæder på tilbud i Illum, damen sagde det var god kvalitet

Kagebagning

Er der nogen der kender et alternativ til Bake Easy sprøjte snasket til når man bager? Der står på formen at der ikke må bruges margarine/smør eller andre fedstoffer....men det er DYRT at betale 65 kr for sådan en spray

Mor sagde at én portion var nok til formen......dét var det så langt fra!!! Så jeg måtte x med 3.....!! Og nu vil lortet ikke blive til en fucking kage! 
Og så *bang* midt i det hele så døde min elpisker........!! Aiiimm men hvad fanden sker der for dét?? Jeg fik den godt nok mens jeg boede på gården men jeg har måske brugt den max 10 gange og pludselig gik den helt amok og sagde de vildeste lyde og da jeg slukkede og kikkede på den var piskerne helt bøjet og der kom røg ud af den.....!!!!!!! Just my pikke fucking lorte luck!!

Afsted til Magasin - købe den billigste de havde....

349,95 kr ja tak be om flere udgifter nu når jeg lige har fået alle ingridienserne med hjemme fra Mor.....


Farvel skæve lort!

Ny pisker med hvad der må være verdens korteste ledning!! 

Fodboldkagen er klar til ovnen

Og der blev endda til lidt muffins (som stadig ikke er kommet i ovnen)

Kagen - som nu er bulet op og ved at blive brændt på toppen

En colabajer skal der til for at jeg kan holde pulsen og tempermentet nede!!!


Jeg bliver aldrig en kage-bagehaj!! Aner ikke hvad det er jeg gør galt.....det sker jo ALTID!! Drømmer om at lave fine kager ligesom dem som jeg har på min læseliste men ak, nej dét kan jeg heller ikke!


*snøft*

Men så kan jeg drikke mange bajer og møde radionørder!



P.S: Nu stinker det som er i ovnen (som helt klart IKKE er en kage) helt vildt brændt....!!

Det ser jo SÅ nemt ud ikk....... Sådan smørre du en kage op....! Bare ikke når jeg gør det!

2 kommentarer:

Jannie sagde ...

Husk når du bager med bagepulver så skal kagen i ovnen så snart mel og bagepulver er kommet i den våde del af dejen. Ellers mister du effekten af bagepulveret... Jeg tror ikke det har noget at gøre med at den ikke vil bage, men bare lige hvis du ikke vidste det :)..

Deirdre-Ann sagde ...

Dét vidste jeg ikke...

Og hvis det er sådan man gør (jeg tror på dig) hvorfor står der så i opskriften at jeg skal piske æggehviderne BAGEFTER jeg har fyldt mel og bagepulver i kagen og putte det i af 3 omgange mens jeg pisker til?

Så går der jo lige et par minutter med det også.....snøft lorte opskrift!

Nu er kage nr. 2 i ovnen og selv om jeg puttede meget mindre kagefyld i kagen så vælter den nærmest udover allerede....irriternede og den har kun været inde i 20 minutter og skal være der i næsten to timer hvis den skal være ligesom den anden

Nu skal jeg dekorere.....syntes slet ikke det der kage noget er SÅ sjovt igen