søndag den 24. juni 2012

Jeg flytter til Spanien....!!!

Puha og okay og ahhhhh.....

Hvor har jeg dog haft et par heftige dage med nul søvn og meget lidt tid, faktisk har jeg haft så lidt tid til mig selv at jeg har skedet for åben dør for at spare tid!!

Lad mig starte fra en ende af.

Torsdag kom Lita på besøg, jeg havde købt et downtown eller var det Groupon tilbud? I don't remember men billig sushi fik vi - uhmmmm! Men helt klart ikke på Sticks'n'Sushi niveau! Jeg havde også købt Hoegaarden øl, som er min favorit øl og så dækkede jeg op på terrassen i skønt solskin, det sjove er at vi blev enig om at dele en øl og så fik vi også dåse cola'er, men da Lita skulle til at gå, så havde hun ikke drukket mere end én slurk af sin øl......

Det fik mig til at tænke på om hun måske er gravid igen men bare har valgt ikke at sige noget, fordi hun er bange for at miste babyen igen? Men det var som altid super hyggeligt, og jeg havde med vilje ikke inviteret Sofie efter at hun såret Lita ret meget sidst vi var samlet her, ved at sige at det for hende var ligegyldigt om hun mistede barnet eller ej......ikke super gennemtænkt men på den anden side så tænke jeg heller ikke selv på det før jeg opdaget at Lita var blevet ultra ked af det......

At tabe sit hår og sin baby inden for 7 måneder er nok heller ikke lige det fedeste.....

Hoegaarden til Lita og jeg

Før Lita kom, var min kommende rengøringspige på besøg. Jeg havde skrevet på facebook at jeg ledte efter en pålidelig og stabil og ordentlig person til at gøre rent her i lejligheden mellem mine udlejninger. En af Uffes venner som jeg også selv har gået på HHx med skrev navn og mail på en pige der gør rent i hans firma og hjemme hos ham privat - da jeg havde mødt hende var jeg suuper godt tilfreds med hvad jeg hørte.

Hun var vant til at gøre rent hos en sygeplejerske og var meget omhyggelig, sagde hun men jeg tror hende. En anbefaling og hendes måde at sige ting på før jeg selv fik dem sagt gjorde mig ret sikker i min sag. Jeg har derfor givet hende nøgler til min elskede lejlighed og aftalt at jeg lægger 350 kr i kælderen til hende.

Fredag kom min mor og min onkel over, de skulle til deres kusines kærestes 50 års fødselsdag, min mors kusine er 67 men har en 17 år yngre kæreste - godt scoret eller hva? Manden er dog tørre en mellemlægspapir så enjoy siger jeg bare!
Samtidig er det Midsommer i Sverige, hvilket er noget nær det største der findes (åbenbart) så jeg havde indvilliget i at passe mine nevøer fra fredag til lørdag.

Aftalen var at min bror skulle komme over med dem inden kl. 12, så blev aftalen at min mor og onkel Julius og jeg skulle køre over og hente dem og så blev det til at jeg skulle køre over og hente dem fordi de ikke havde tid til at aflevere dem eller til at få besøg OG så skulle jeg lige købe øl, porse snaps, vin og chips med......495kr.....

Turen over broen hver vej, 149 kr og inden jeg havde set mig om, var min ellers så dejlige fyldte pung tom.......og min bror har selvfølgelig ikke overført pengene endnu, ligesom han heller ikke har overført penge for Mors fødselsdagsgave.....

Arghhh spark mig i rumpen med en blystøvle! I should have known better! Det er jo ikke første gang! Eller anden gang for den sags skyld!

Nå men altså, Mor og Onkel Julius tog til fest fredag aften og lørdag havde Mor fødselsdag. Hun blev 61 år. Vi børn gav hende (og far) suuuper billetter til DR's store Juleshow som Mor altid sidder og ser i tv - det var en kæmpe overraskelse for hende og det er mig som har arrangeret det! :) Jeg tænker at de bare kan bo i min lejlighed og så hygge sig helt vildt hele dagen indtil de skal afsted. Det bliver SÅ godt!

Lørdag afleveret Mor og jeg de små i Sverige igen, aftalen var at de skulle blive hentede kl. 10 men forældrene var først hjemme kl. 17 - det gør egentlig overhoved ikke noget for jeg ELSKER mine nevøer men - det var mors fødselsdag og måske 3 gang nogensinde mor har været og besøge mig i København og første gang i only God remembers how long time siden at jeg har haft mor for mig selv......og så ender vi med at bruge dagen på at passe børn...... naller!

Men vi fik dem da til at sove fra kl. 13 til 15 hvor Mor og jeg også sov, de små kom i seng kl. 23.30 fredag og var oppe kl. 7 sammen med mig, hvor vi gik ned for at hente morgenbrød (11 kr for et rundstykke!!!) og kaffe til mor som vi så vækkede på sengen med morgensang.

Fredag aften, efter at Mor og onkel Julius var taget afsted, lavede de små og jeg en lagkage til Farmor! Bundene købte jeg og snasket imellem  havde jeg i fryseren fra en anden gang og nu da jeg skal leje ud vil jeg gerne at der er så lidt som muligt i fryseren, det kommer hurtigt til at virke skummelt hvis der ligger uidentificerede ting i en fryser....

De små gik vildt op i at pynte kagen! Min nevø på 3 år sagde sådan lidt til sig selv mens han stod og maste to laberlarver ned igennem lagkagebundene "Det bliver en jette cool tarte...." Faster Ann var færdig af grin!!

Lagkage in the making 

Nederst er der blåbær snask som jeg har laved ud fra en opskrift fra Tantekage og øverst er der noget snask som også er fra Tantekage og jeg TROR det er chokoladesnask med toblerone men jeg kan ikke rigtig huske det. Men det smagte lækkert.....
Ældste nevø puttede flødeskum på, vi lavede den hurtige og købte flødeskum på dåse og så sprøjtede han ellers løs og så skule vi pynte.....

Sådan pynter man en fin fin kage til Farmors fødselsdag!

Flot ikke! :)

Vi grinede begge lidt af at børnene nu var total top udhvilet da de blev afleveret......planen var ikke at vi skulle sove i 2 timer midt på dagen men Mor fik den vildeste omgang høfeber og det bliver man bare helt vildt træt af, så hun lagde sig, jeg tysset på de små og til sidst lagde de sig også og så *bang* Zzzzzzz sov vi alle indtil jeg vågnede og skulle tisse......

Om aftnen gik Mor og jeg ud og spiste Running sushi - dejligt men ikke særlig hyggeligt, betjeningen var ikke eksisterende! Der var 2 andre gæster udover os og alligevel tog det mere end 20 minutter at komme med vores drikkevare.....

Bagefter gik vi i Tivoli og så Sankt Hans bål og blev enig med os selv om at dér skulle vi ha spist inde.....ærgeligt men vi hyggede så det var skønt alligevel.

Sankt Hans bål i Tivoli - vi kom først omkring kl. 21.10 og bålet blev tændt kl. 21.30 så vi fik nogle dårlige pladser rent visuelt men vi skrålede med på alle sangene alligevel! :)

Verdens grimmeste fugl/and og selv om jeg har jagttegn så kan jeg ikke lige lure hvad det er for et dyr......en underudviklet kalkun med svømmehud mellem tæerne??
Fredag besluttede jeg at vi, mine nevøer og jeg skulle spise hotdogs til aftensmad - vi havde tidligere gået forbi en pølsebod og de var ved at dø for at få en, men jeg var standhaftig for jeg havde pølser hjemme i fryseren. Så min ældste nevø og jeg gik i Netto men fandt kun to mugne pølsebrød.....evvvvvvv nå afsted mod Quick Fakta.

På vej derfra mødte vi Onkel Julius der havde været i banken og bedst som vi gik og talte om banditterne der havde smadret en stor rude lidt længere nede af gaden går Norman nærmest ind foran mig - og jeg går endda på cykelstien! Med min nevø i den ene hånd og en bærepose i den anden!

Det var mærkeligt at se ham igen, har jo ikke set ham i hmmm måske mere end et år og selv om It manden havde sagt at han havde tabt sig meget da han så ham til en fest i Spanien for et par uger siden, så har jeg svært ved at bedømme om det er korrekt eller ej. Jeg ved at han engang brugte størrelse 32 i liv vidde, det var da vi var i Miami sammen - men igen, det gør It manden også og han er ikke slank slank - maven sidder jo højre oppe en bukserne..... ;)

Nå men stor dét var han! Og jeg tænkte på at dét sidder på det farlige sted, nemlig på maven men mest af alt tænkte jeg på at han ligende sig selv. Han så nøjagtig ud som jeg huskede ham første gang jeg så ham for 7 år siden - og bagefter, da jeg var kommet hjem og de små sov og Mor og Onkel Julius var kørt, da sad jeg og tænkte på vores møde og det slog mig at jeg slet ikke havde nogen følelser for ham mere. Ingen.

Det var faktisk meget forbavsende at opdage men også utrolig dejligt. Ja han ser godt ud og det vil han sikkert gøre mange år endnu, men det var også dét. Han artikulere stadig dårligt og uden at vide det, så er han sikkert stadig det samme menneske inden i, et menneske uden overskud til andre der ikke nødvendigvis har det godt.

Man kan vel næsten sige at lige så meget succes manden har udadtil, lige så lidt succes har han indadtil.....ikke at jeg skal gøre mig til ekspert på andres liv for jeg har dæleme problemer nok i mit eget men jeg ved feks. at jeg aldrig har været mere lykkelig end jeg er nu og jeg har faktisk aldrig nogensinde været så fattig!

Omkring jul 2011 begyndte jeg sådan inden i at føle mig hel. Jeg fik sådan en følelse af at jeg var rund og varm og ja hel......jeg havde et skønt job, et fantastisk hjem og nogle få men gode veninder og manglede kun at få styr på gården og kærligheden - at jobbet så røg og gården stadig sejler er blot fakta, men fakta er også at jeg stadig har det godt - jeg er stadig rund og lykkelig inden i, selv om jeg står på trapperne til at flytte til Spanien og forlade alt hvad jeg elsker i mit elskede hjemland!

Og Norman, ja han har alt det materialistiske, han har den fede bil (om end den er Morfar agtig, min morfar havde nemlig også sådan en bil) og bor helt sikkert også et dyrt, stort sted, og han tjener mange mange penge hver evig eneste dag, selv mens han sover. Han har flere fly, ure, sko og plastik kort end der er indbyggere i en Afrikansk landsby, han har knaldet de første 300 skeder og levet et liv på første klasse - men jeg tvivler på at han har nået de mål han havde for 10 og 20 år siden for sig selv og sit privatliv. Jeg er overbevist om at han stadig drømmer om at få børn, at blive gift med en søde og dejlig pige med hvem han deler de basale simple drømme om et enkelt liv - men tiden løber fra ham og i stedet for at gå målrettet efter hvad han vil ha, spilder han sin tid med en plastik fantastisk frille på 21 år og rejser rastløs rundt fra sted til sted og glemmer de små vigtige ting, som er så banale at de fleste mennesker glemmer det og faktisk ikke tillægger det nogen betydning.

Så som at sende et fødselsdagskort, et personligt fødselsdagskort til venner på deres dag......som at ringe til en ven og sige hej uden nogen grund, som at hjælpe fremmede og være overskudsagtig overfor dem som ingen overskud har. Jeg kan huske at Norman på sin første pilgrimstur købte en pakke cigaretter til en gammel spansk dame der spurgte efter en cigaret, dét var en lille bitte ting med en stor varm betydning og tænk hvis han nu gjorde 10 af den slags varme gode ting om dagen? Sikke et liv han kunne få!

Et liv at være stolt af!

Og det var bare ikke en sådan mand jeg så i fredags. Jeg så en mand der faktisk var utrolig høflig og gerne ville tale med mig, hvilket kom meget bag på mig og jeg så en mand der manglede noget i sit liv. At jeg så tolker dét "noget" til at være en manglende livsledsager (af rette støbning) er jo min tolkning men det er en jeg tror holder vand.

Jeg overvejede om jeg skulle fortælle It manden om mit møde med Norman, min mor sagde nej at jeg skulle lægge ham bag mig og ikke bringe sådan noget med mig ind i et nyt forhold, men It manden og jeg har én gang lovet hinanden at være 100% ærlige, så jeg besluttede mig for at fortælle ham at jeg mødte Norman og hvad vi talte om. En beslutning jeg har det rigtig godt med.

Og nu skal jeg til at pakke altså! Flyver jo ned til It manden på tirsdag kl. 06.50 men først skal jeg liiige ha pakket hele min lejlighed ned, sorteret mit tøj så jeg kan få 50 kg med (2 kufferter med 20 kg og en håndbaggage på 10 kg) og så skal jeg også lige mysteryshoppe to forskellige steder i lufthavnen inden jeg flyver.....OG jeg skal til fitness i morgen kl. 08.00!

OMG jeg har pisse travlt og jeg er egentlig bare mega træt....

Her er de små og jeg (og Farmor) ved Amalienborgs springvand hvor vi så vagtskiftet

De små sov på en luftmadress på gulvet foran tv'et hvor vi så Min Søsters Børn Vælter Nordjylland, et kæmpe hit for min nevø på 6 år! Ligger de ikke fint? Bordet i den ene side og sofaen i den anden, så de kunne ikke rulle nogen steder :) I dag måtte jeg så vaske og stryge 4 sæt sengetøj......*gab*


Jeg har også haft tid til at male mine to brune terrasse stole sorte, så nu har jeg tre sorte og nul brune......malingen fik jeg af mor og far

Min terrasse er verdens bedste sted at sidde (ligge) og kikke på biler for to små bilglade drenge. De blev ved og ved med at tælle taxier, røde biler, mercedes biler, fiat biler osv. Mens de vinkede og råbte til alle bilerne....! :)

Så gik jeg i krig med at vandsikre mit kælderrum, tør ikke rejse til Spanien og efterlade et kælderrum fyldt med værdifulde ting der kan blive ødelagt......så i plastikasser med det hele

Næsten tømt
Og så begyndte arbejdet med at putte tingene ind igen......nu ligger gæstedyner og sengetøj i en stor plastik kasse og mit eget sengetøj (og It mandens) i en anden, mens elektronik, bøger, julepynt osv. også ligger i hver sin kasse. Regn kom bare an!

På en dejlig gå tur så jeg denne her mercedes......den skarpe latinske ungersvend vil vide at Larix betyder Lærke på latin.....

Og så fik jeg aflevert en pose blod og blodplader og næste gang skal jeg på Rigshospitalet og ha tappet 4 liter blod hvoraf jeg får alle 4 liter igen, når de først har fjernet de hvide blodceller. De skal sprøjtes ind i årene på dem som ikke kan helbrede sig selv.

Spanien giver heldigvis ikke karantæne som bloddoner så jeg forsætter lystigt selv om jeg ikke bor i Danmark sådan helt mere (1. september er vores deadline for at ha flyttet helt.......!)
Puha - jeg får helt ondt i maven ved tanken om at jeg skal flytte.......jeg vil gerne være sammen med It manden, altså virkelig gerne men Spanien........det er bare så langt væk og jeg har næsten ingen penge......og hvad med venner........

Har lovet mig selv at give det en chance på 6 måneder og så gør jeg status, dvs. 1. marts 2013 gør jeg status.....over mit liv og alting.
Men han ER nu sød og dejlig og piv fræk og mums god sex......damn hvor skal vi knalde eller ja kneppe helt afsindigt når jeg kommer ned på tirsdag! Vi har præcis 24 timer før hans venner begynder at ankomme......!!!

Skal ha min menstruation sidst på ugen, men har tænkt på om jeg kan udskyde den når jeg nu bruger NuvaRing? Vil dæleme være træt af at ha menstruation liiige når jeg ser It manden igen efter mere end én måned!
Må ringe og spørge lægen i morgen....

1 kommentar:

Solboliger.dk sagde ...

Der er mange muligheder for at flytte til spanien. Vi hos Solboliger er specialister i rådgivning om køb af boliger i Spanien, så du skal være velkommen hvis du gøre alvor af dine ønsker ;)