søndag den 15. juli 2012

The Øgle has left the building! YES!

SÅ er familien der har været her i Spanien siden jeg ankom rejst......eller It manden er ved at køre med dem i lufthavnen fordi de ikke selv kan finde ud af at aflevere bilen (!) og jeg sidder her i sengen og hoster som en gal. Har fået sådan en rigtig træls og ret kraftig tør hosten.

I starten da jeg om herned svedte jeg helt vildt, så jeg lod mig overtale til at droppe dynen og sove med et lagen i to dage som så gjorde at jeg fik lidt feber, på med dynen igen men ak nu har jeg en virkelig tør hoste og jeg er faktisk træt på den sove agtige måde af at hoste hele tiden. Om natten vågner jeg fordi jeg hoster og om dagen kæmper jeg med at få luft når jeg hoster.

It manden har købt Fishermens halspastiller til mig, men de virker ikke. Det klør og kradser i halsen og dem som har boet her som er "eksperter" i sygdomme mener jeg har fået en tør lungebetændelse. Dét mener jeg ikke, jeg mener jeg har fået en irriterende hoste fordi min krop ikke har vendt sig til varme kontra kulde og jeg har været forkert klædt på.

Udsigten her til morgen, normalt kan jeg se helt til Gibraltar men nu er det bare tåget og med en lummer brise som jeg håber indeholder regn men frygter bare letter når temperaturen stiger.
It manden og jeg har kikket efter lejlighed lige her.....super hyggelig gade!!

Ser det ikke skønt ud? Stilhed og en lille havn 10 min. gang fra Marbella :)

I torsdags var vi Malaga - jeg er ikke imponeret - vi besøgte en gammel borg, som jeg heller ikke er imponeret af. Spanierne har ikke fundet ud af at halvdelen af deres besøgende, hvis ikke mere, ikke taler spansk, så INGEN som i vitterlig INGEN af deres skilte eller udstillinger var skrevet på engelsk, tysk eller fransk - nej nej her i Spanien er vi ikke et turistland så ALT står på spansk....

Udsigten fra borgen - måske folk er imod tyrefægtning. Det er jeg ikke. Jeg mener der er langt større problemer i verden end at et land hidser en flok tyre op, spidder dem og i slutningen af dagen æder dem......get a life Greenpeace! Ja jeg syntes det er godt at der er folk som kæmper for dyr og natur men jeg syntes det er by far 1000 GANGE MERE VIGTIGT at kæmpe for undertrykkelse, misbrug, slaveri og SALG af kvinder og børn verden over!! Får jeg muligheden tager jeg gerne ind og ser en tyrefægtningskamp.

Malaga Havn

Vores soveværelse nu....læg mærke til det "flotte fine" sengetøj og lagn......blåt lagn og sengetøj som er sort og hvid ternet på den ene side og sort og hvide striber på den anden.....men uden hovedpudebetræk! Det her er det eneste ENESTE sæt sengetøj It manden har der matcher.....alle hans sæt består af ét dynebetræk og ét hovedpudebetræk.....imponerende at man kan ha så meget der IKKE matcher og imponerende at der findes SÅ mange forskellige (equal grimme) sort og hvide sæt sengetøj i verden! Aldrig har jeg ejet et sæt sort sengetøj!!!


Her er et billede af mine fine nye bikini.....It manden valgte at det skulle være denne her. Jeg valgte at den skulle være RØD! :)

Det er en str. 38 men jeg syntes selv jeg kunne ha haft en str. 40 på (i trusser) men så ville måsen flabbe og dét har jeg hørt den ikke må så det blev denne her

Og her er it mandens badebukser - dem han havde var fine nok, bare lige minus når de blev våde, så blev det hvide gennemsigtigt......NO GO!

Nu kan jeg se via Forsquare at It manden er ankommet til lufthavnen så jeg vil lægge mig ned og sove mens jeg stadig er lidt alene.....ahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

I eftermiddag skal jeg høstes her i Spanien, har fundet en der høster det hele (tror jeg) for 37 euro hvilket er betragtelig billigere end i DK men lad mig nu se hvor godt eller hvor dårligt det er. Der er ikke så mange steder man kan få sugaring hernede - burde lære hvordan og tjene penge på at høste miveren på alle de mørke Spanier der er hernede!

2 kommentarer:

Veronika sagde ...

Mega kjapp kommentar da jeg er i Frankrike enda på ferie men prøv strepsils kanskje? De har tilsatt noe greier. Pleier alltid kjøpe det i utlandet da det er forbud as always i Noreg!
Hva er høstes? Me no comprende...! Godt de sutrekoppene er reist :-) au revoir !

Deirdre-Ann sagde ...

Høstes = få rykket hårene på tissekonen ud med rod...

http://www.mejane.dk/behandlinger/haarfjerning/body-sugaring.html

Her er beskrivelsen på dansk, kan ikke finden nogen på engelsk men håber du kan læse det. MIssen (tissekonen) bliver HELT GLAT i ca. 3 uger efter og når hårene kommer igen er de HELT bløde....

:)

Enjoy France!