onsdag den 11. juli 2012

Hmmm...

Jeg kan her på bloggen se hvad der søges på, for at folk kommer til min blog - her på det sidste har jeg bidt mærke i at der er mange søgninger på "blog it manden spanien" - no me gusta!

Betyder det mon noget eller betyder det mon ikke noget? Er der "forkerte" mennesker der læser med? Det kan jeg jo af gode grunde ikke gardere mig mod men jeg har med vilje altid holdt min blog lille, ingen adds, ingen reklame for den osv. fordi jeg elsker min anonymitet. 

Jeg har aldrig skrevet for at ville opdages eller genkendes, det her er MIT frirum, MIT banderum, MIN blog og jeg ELSKER at jeg har stedet her til at læsse af - javist er det skønt med kommentare på mine tanker og skriblerier men det er ikke hvad driver værket, som det er på rigtig mange andre blogs, der lever af at ha mange læsere og mange der kikker med.

Jeg vil bare gerne forblive Deirdre-Ann Roberts der tilfældigvis har fået en kæreste og et nyt land at bo i - bortset fra dét så er jeg stadig bare mig, men kan det forblive sådan?

2 kommentarer:

Morten sagde ...

Det er da bare fordi man har nemmere huske på "IT manden Spanien" end dit navn Deidre-Ann ;-)
Tror ikke du skal være bekymret over det. (Og så er der nok rigtigt mange læsere, der faktisk godt kan lide IT manden ud fra din fremstilling af ham ;-) )

Deirdre-Ann sagde ...

Han ER også dejlig!!!!!