lørdag den 14. juli 2012

Status

Jeg ligger nøgen i sengen, chikaderne synger eller larmer afhængig af hvem der lytter, udenfor og jeg har den største lyst til at springen en bombe for at få dem til at tie stille - få sek. efter dén tanke mindern lydene mig om mine år i Texas....

It manden holder drukfest med sin ven som er på ferie her - jeg lavede snigeren eller hmmm jeg tog styringen eller lederskab som man ville sige som coach, og arrangeret at den fede ko og konen til it mandens ven, har spist aftensmad sammen!

Sagen er, at de to damer begge har to børn på samme alder, de taler begge om sygdomme 24-fucking-7, de taler om børn, sociale problemer og dårlig økonomi - og IKKE OM ANDET!!! Så jeg luret ret hurtigt at de var et perfekt match made in haven for me to use - ergo arrangeret jeg, at jeg kørte konen og ungerne til Marbella kl. 18, så de kunne spise og drikke sammen. Koen som er gift med it mandens ven, er alene hjemme med børnene da hendes mander på forretningsrejse.

Lykken tilsmilede mig twice - dels fordi jeg skal være færdig med en artikel til mandag, så den brugte jeg som undskyldning for ikke at kunne tage med, men lovede at hente dem - lykken smilede så igen til mig da de to damer beslutter at de overnatter derinde, altså i Marbella!! Ohhh yes!

Dvs. jeg tog en øl, to flasker vand og en cola (og en mini toblerone) og låste mig inde i soveværelset med min computer og min telefon kl. 18.44 og her har jeg været siden! Klokken er nu næsten 00.16. Ohh so so sweet!

Det her er min første - FØRSTE - tid alene siden jeg forlod Kgs. Nytorv d. 26 juni kl. 03.00...som i virkelig første første gang!

I går aftes brændte jeg sammen på it manden da vi lå her i sengen, jeg kan simpelthen ikke klare at jeg ikke har nogen penge, overhoved, min pung har været tom i flere uger nu. Ham jeg laver PR for betaler ikke, jeg tror at han er taget på ferie og har glemt at betale fakturaen. Han sagde i mandags at den var lagt til betaling men pengene er ikke på min konto. Jeg tror det skyldes at han har ferie og ikke gider tage på kontoret for at betale mig mens han har ferie, ergo får jeg nok - som i måske - pengen når hans ferie slutter om 2 uger.
Jeg har vitterlig ingen penge, alle mine udlejningspenge er gået til Termin på mere end 28.000 kr, husleje, forsikringer og flybilletter herned OG it mandens gave - hvad jeg bare ikke forstår er hvorfor manden jeg laver PR for, kan besidde en stilling som den han gør, når han er så indkompetent? Da jeg sendte ham en mail fik jeg et autoreplay tilbage om at han holdt ferie til 23. maj......det var 7. juli!! Idioten kan fucking ikke engang lave et skide autoreplay!!

Da jeg skriver til ham på skype logger han af omgående og har ikke været online siden på trods af at han altid er online. Da jeg smser ham svare han ikke - HVORFOR betaler han ikke min løn?? I don't get it!!
HVORFOR har han et job, når jeg intet har? Jeg er sød, klog, hårdtarbejdende som få og arbejdsivirig som ingen andre, men jeg kan intet job få.....
Jeg har den STØRSTE lyst til at stikke PR svinet til aktionæren her i Spanien, men jeg tror ikke det vil ha en positiv effekt på min løn eller fremtidig indtjening så jeg lader det bare være ved tanken. It manden syntes han er en nar - han mødte ham til en fest i juni og sagde at han blev helt mærkelig da It manden fortalte ham at jeg var hans kæreste........busted spasser! Nu er der andre end mig der ved at du ikke kan dit arbejde!

Han har aldrig, siden vi lavede kontrakten og havde sidste møde, svaret på én eneste mail eller telefonopkald.....jeg forstår det ikke. Det var jo hans egen ide med et samarbejde og jeg vil SÅ GERNE arbejde!

Min menstruation er stoppet og jeg har sat min NuvaRing ind igen og i dag har jeg købt en bikini ( på mit overtræks visakort....) Den er rød og der kommer billeder - trusserne er måske lidt små i modellen men det var it manden der syntes de var fine - jeg ville hellere ha haft mormor modellen men det næstede it manden, så nu må vi se om jeg bliver glad for den.

Damen jeg skulle lave radio sammen med har ikke vendt tilbage, hun skulle ringe onsdag men har ikke gjort det - jeg kontaktede hende pr. mail i går - og har intet hørt tilbage......fuser....

Generelt er mit liv godt, altså med it manden og spanien - men det er dårligt på den måde at jeg ingen penge har og føler mig som en russerluder der lever af min kæreste og dét er netop hvad jeg har frygtet hele mit liv og nu er det som om det er sådan det er.....

FORFÆRDELIGT FORFÆRDELIGT FORFÆRDELIGT FORFÆRDELIGT 


Min lillesøster er rejst til Italien på en uges backpacker ferie alene, hun mente at hvis jeg kan vandre så kan hun også rejse alene - jeg syntes det er super godt at hun er taget afsted og har hele aftnen fået sms'er fra hende og hjulpet hende med at finde et sted at sove, da de to steder hun troede hun skulle sove var overbooket (optaget)

It manden og hans ven lytter til pisse dårligt 80'er musik mens de drikker sig igennem den drinksbog han fik i fødselsdagsgave......mænd, fuck hvor primitivt!!! Jeg nyyyyder bare min ensomhed herinde i soveværelset og drømmer om komplet RO!

Søndag rejser hele familien hjem igen, SKØNT - jeg har allerede planlagt at jeg skal ligge nøgen i sengen med vinduet og terrassedøren åben og bare sove uden at der er nogen som jeg skal tage hensyn til og når jeg så engang har vågnet op, så skal jeg skure huset så det er 200 millioner milliarder rent!!

I går vaskede jeg noget tøj - jeg vil ikke at hun vasker mit tøj, hun vaskede min fine bluse på kogevask (!) sammen med forvasket trusser, sure sokker og gamle bluser.....WTF!! Hun spurgte om vi havde noget vasketøj, det havde vi og det mest fornuftige er at vaske sammen men jeg troede ligesom at hun vidste hvordan man vasker tøj men ak nej - mine hudfarvet MarieJo trusser til mere end 300 kr som jeg har passet yderst godt på siden jeg købte sættet i 2007, er nu ikke hudfarvet mere men nærmest gullie fordi hun kogte dem med hvidt tøj.......her har jeg skånevasket forskellige dele af mit tøj i årevis hvilket er grunden til at jeg ejer gammelt men fint tøj og så *bang* nu har jeg ikke fint undertøj mere!!

Så INGEN røre mit vasketøj, det har jeg udpenslet for It manden, that shit is on my list! Nå men i går satte jeg en vask over, da maskinen stoppet PRÆCIS (den spiller en melodi når den er færdig) gik jeg ud til vasketøjet men ak, hun var der allerede og ville, sødt nok, hænge vasketøjet op - resultatet er at alt er krøllet og ikke rystet eller hængt pænt op, så nu skal DET HELE stryges......visse ting behøver ikke den store omgang hvis man hænger det korrekt men nej, lad os da folde våde sokker og hænge dem op som par med en knude på toppen.......så lugter de heller ikke af sur røv og fodboldtaske når man tager dem på......!!

ARghhh!

Nu vil jeg sove, eller vil jeg se et afsnit af Bones? På gensyn


Ingen kommentarer: