søndag den 1. juli 2012

Fredag i Malaga (der blev til lørdag som blev til søndag...)

I skrivende stund ligger It manden, nu 40 år gammel i fosterstilling og snorker ved siden af mig - han var SÅ FULD i går at det tror man slet ikke er muligt!

Jeg on the other hand, var beruset og mega mega træt og så frøs jeg så meget at jeg nu er forkølet - alle blev ved med at sige til mig at jeg var latterlig og mærkelig for der var mindst 23 grader, det viste sig så at der var 17 grader og vi sad udenfor i sommertøj...

Da vi tog afsted til http://www.bonosbeach.com/ hvor It manden holdt fødselsdag var der SÅ varmt at min læbestift var smelted (!) inde i etuiet!! Alle fik svedmærker (Våde pletter) på tøjet og varmen var uuulidelig, tre timer senere var det piv mega koldt og vi var først hjemme kl. 06.00 i morges, så jeg sad rigtig mange mange timer og bare frøs - samtidig er jeg i max underskud af søvn, så da vi gik fra Bonos til en bar og så skulle videre dérfra, da ville jeg gerne være taget hjem men det ville It manden ikke høre tale om - jeg tilbød ellers at tage hjem alene, hvilket jeg skulle ha gjort, men endte med at blive.
 - og faldt i søvn på en meget fin klub kaldet Funky Budda hvor de så har borde til 200 euro og opefter men lokummer der er klammere og mindre vedligeholdt end toiletter på Roskildefestival på sidstedagen!! Fuck hvor gustent!

Bono's Beach

Skønt sted men uuuuuuuuuliiiiidelig varmt!
Forret: Torskestykker (tror jeg det var) dybbet i yougurt og soya.....uhmmmmmmm!!

Kylling og søde kartofler......uhmmmmm!

It manden fik en mør bøf lagt på Kartoffelmos

Desserten var Tirimisu - og nej, jeg var og er ikke så pjattet med det.....men desuden var jeg mæt så jeg behøvede ikke spise mere.... :)

Jeg har det sådan, hvis steder har nasty toiletter men er fancy på alt andet, så har de ikke forstået konceptet og i min verden og i min agtelse, så falder de dybt! Tag feks. Karel Van Mander i København, reeene dejlige toiletter der bliver tjekket jævnligt, me LOVE! Tag feks. Ludwigsen på Vesterbrogade, dejlige rene, slidte men rene toiletter - me LOVE!! Men Funky Budda i Marabella? Klamme klamme toiletter!

To af dem kunne ikke låses, der var ingen wc papir på to ud af tre og den til at tænde vadhanen med, altså den man drejer på for at vandet kommer ud, manglede, så man kunne fysisk ikke vaske hænder!! Der var ingen håndsæbe og ingen skraldespand og ingen håndpapir.........nasty shit!!!!


Det er nu søndag d. 1. juli og jeg sidder i sengen i VORES soveværelse og skriver, der er tøj over alt da jeg ikke har fået lagt det i skabene endnu og den kommode vi skulle ha købt i Ikea har vi ikke fået købt da bilen som It manden har lejet er lånt ud til de venner som er her med deres børn - og It mandens bil er ikke just en man kan ha ret meget i, udover en liter mælk i baggagerummet!

Nå men altså, lad mig fortælle færdig hvor jeg slap sidst, grunden til at jeg ikke har kunnet skrive eller har fået skrevet er at jeg 1. ikke har noget tid alene eller nogen steder at være alene, udover her i soveværelset men det virker også lidt flabet og uhøfligt at gå ind og lukke døren når der er gæster, så det har jeg ikke kunnet gøre. Oven i det så 2. gik min computer i fryse moode i går da jeg gik i gang igen, troede virkelig ikke min mac kunne gå i stykker men det viste sig så at det var den heller ikke, der var bare noget som skulle fikses og det ordnede min dejlige It Kæreste!

Så blev klokken mange og vi skulle grille, men for at vi kunne grille så skulle mændene bruge 4 dåseøl og ja, da de drak vin måtte jeg hamre tre ud af fire dåseøl ned på no time = jeg blev pænt fuld!

Grillbordet

Snasket mad.....

Ser klamt ud men smager helt vildt godt

Og det var så det her de fire dåseøl skulle bruges til, it manden har ingen rigtig grill så det kræver et par dåser for at holde risten oppe - udemærket koncept, hvis de bare havde bedt om de 4 dåseøl, hvoraf jeg drak de 3 ca. 4 timer FØR vi skulle grille i stedet for én time før!!
Nå men altså, It manden blev 40 år i torsdags og han sagde selv at han havde haft den bedste fødselsdag nogensinde! Normalt plejer han bare at arbejde på hans fødselsdag og for ham er det en dag som alle andre - jeg er stik modsat, som i virkelig radikal modsat!!! I min verden er fødselsdag noget af det mest vigtige ever EVER! OG jeg mener at man skal gøre meget ud af menneskers fødselsdage, det er jo den eneste dag på hele året hvor man 100% har lov til at være i centrum - for mig er dagen helt speciel selv om jeg havde lidt krise omkring min fødselsdag for ca. 2 år siden hvor jeg bare tænkte at jeg ville droppe alt gejlet omkring en fødselsdag men det gjorde jeg heldigvis ikke :)

Men altså, til It manden havde jeg jo bestilt det der læderomslag til hans nye MacBook Air computer som han har bestilt. Omslaget er i baileyfarved læder med hvide stikninger og han blev virkelig glad for det, altså på en oprigtig måde. Samtidig havde jeg købt en hel kasse med lakridspiber, altså de rigtige lakridspiber med pink krymmel ude på pibehoved - It manden elsker blød lakrids og lakridspiber er hans hof så en kasse af dem fik han også - jeg havde mere end 60 kg baggage med da jeg fløj herned....

Da jeg kom herned købte jeg en svineskanke til It manden - jeg havde allieret  mig med en af hans venner som havde undersøgt hvilket mærke der er bedst og hvor de kunne købes. Så jeg lokkede It manden til at køre mig ud til en butikskæde der hedder Corte Ingles, her købte jeg efter en lille spansk/tegnesprogs snak med slagteren en super fin svineskanke til It manden - super fin på den måde at HVIS man er til sådan noget klamt noget så ER den lækker og det er det bedste mærke man kunne få til penge! Men hvis man IKKE, ligesom jeg, er til sådan noget så er den stadig mega fucking klam!!!

Grisene har spist agern fra egetræer hele deres liv og gået i det fri, nærmest et slags økosvin men her har de så kun eller hovedsagelig spist ageren og levet af en speciel græssort som så har får deres kød til at smage som en mellemting mellem kokus og ageren.....

De her svineskanker fåes til en pris fra 36 Euro for et helt ben til op over 500 euro pr. ben......den jeg købte så sådan her ud og kostede 489 Euro......ergo, alle de penge jeg havde, men efter at ha set It mandens glæde, så var og er det det hele værd, også selv om jeg så ikke har flere penge før jeg får (måske) løn af ham jeg laver PR for i Danmark....og får jeg så ingen løn, ja så er jeg virkelig fattig resten af juli måned...

Her skære It manden ( i vores top rodet køkken pga. gæster) den første slide i sin svineskanke...the jomfru cut :)

Jeg syntes virkelig med alt min voksenhed at det er MEGA klamt at spise sådan noget men jeg kan også godt se det fine i tørret kød - sådan noget spiste vi jo også meget af i Danmark for 50-100 år siden, nu pumper vi det bare med vand i stedet for

Efter et par cut begynder kødet at komme til syne!

Svineskanken Svins's klov......
De svin der har den sorte klov er de fineste og har haft de bedste levevilkår

Jeg slukker totalt på at se at der stadig er svinehår på foden......yakkkkk

Mere yikkkkkkk

Den første kød-høst.....

Her pakker It manden Svineskanken Svin ud ....

Det er 5 ÅR SIDEN at dette svin sidst levede.....klammo at tænke på ikk!

Af sine venner fik It manden en svineskanke holder og en kniv til at skære kødet med. Det sjove var at han om morgen, da han fik svinet sagde til mig at jeg burde ha sagt til hans venner at de skulle give ham sådan en holder, i stedet for de ting han TROEDE jeg havde sagt - jeg sagde at jeg selv havde tænkt mig at købe en holder men var løbet tør for penge.....den hoppede han på :) Hihi
Men altså, tirsdag fløj jeg ned til It manden. Min ene kuffert som var en gammel sportstaske som jeg købte mens jeg boede på gården, klarede ikke turen så den fandt jeg pakket ind i tape et helt andet sted end på baggagebåndet - heldigvis var der ikke røget noget ud af tasken!
Men det gjorde at det tog lidt længere tid før jeg fandt min baggage og kom ud til It manden som jeg jo vidste stod og ventede på mig - men SÅ løb jeg også alt hvad jeg kunne med min kæmpe mega overfyldte baggagevogn igennem hele ankomsthallen - og der var mange mange solhungrende mennesker men det kunne jeg ligesom ikke bruge til noget, så jeg stormede bare ind og ud mellem dem med min vogn og ja, der røg måske en hæl/kuffert et sted men jeg stoppede faktisk ikke for at sige undskyld eller noget - jeg havde jo en mission :)

Og det var bare SÅ DEJLIGT at se ham igen! Virkelig!

Jeg har haft nogle seriøse følelsesproblemer omkring om jeg er forelsket eller ej - nogle dage, nogle få dage føles det som om jeg er helt væk i ham og andre dage føles det bare som om jeg hygger mig helt gevaldigt - men efter at jeg talte med Maiken om det og hun sagde at når min lille zulumand inden i de sidste 10 år har skreget sig blåviolet i hoved af at fortælle mig at jeg gik den forkerte vej, var sammen med de forkerte mennesker og at jeg gjorde de forkerte ting, og nu *BANG* så er han pludselig helt uhyggelig tavs - dét betyder, ifølge Maiken ikke at jeg ikke er forelsket det betyder bare at min lille kriger inden i, er tavs fordi der er grønt lys og jeg bare kan forsætte uden at han behøver råbe mig op.....

Så jeg ser mit liv lige nu og mine følelser for It manden som grønt lys, som om alting er skønt og dejligt, en udfordring og en oplevelse i livet - jeg håber den holder ved forever men så langt vil jeg end ikke tænke, jeg tænker her og nu og 1/2 år frem og so far, ja så er det dejligt bare at cruse afsted i min lille indre bil med min tavse zulu kriger ved siden af. De sidste mange mange MANGE ÅR har han skreget mig ind i hoved og fortlate mig at det er dumt og farligt at køre over for rødt lys, at ignorere alle faresignaler osv. men jeg har forsat og dét har kosted dyrt på følelses kontoen.

Men altså - vi råsnavede i lufthavnen! Vi har begge i mange mange år lagt ansigt til at andre har kysset i et væk og vi er selv altid blevet hentede af gamle tanter eller venner - nu var det table turn og OS som havde snavnerettighederne så dét udnyttede vi på det groveste :)

Og så kørte vi hjem og lå i sengen indtil onsdag morgen hvor vi skulle hente It mandens venner i lufthavnen!

Tid please gå NU!!!

Afgang fra København

It manden og hans lille jernfigur som jeg plejer at pynte.......nu havde It manden pynted den for mig :)


Så cruiser vi hjemad.....ahhhhh!
Mht. sex har jeg dog et lille problem med It manden - jeg kan ikke komme!
Ja det er måske end ikke et lille problem, måske det er et mega gigantisk fucking STORT problem!! Altså, det er ikke sådan at jeg ALDRIG kommer, for det gør jeg. Men jeg tænker at jeg måske har været super priviligeret før for jeg har altid kommet rigtig meget og rigtig nemt, det sker så ikke mere.

Jeg har vendt og drejet den inden i mig selv - det kan skyldes flere ting. Den ene ting er at jeg før, altså før jeg mødte It manden var suuuper egoistisk når jeg knaldet. Jeg sørgede altid for at "hytte mit eget skind" forstået på den måde at jeg i hvertfald nok skulle sørge for at jeg kom, jeg hjalp gerne mit knald til også at komme men jeg gik efter selv at komme først.
Nu tænker jeg, at jeg gør meget for at It manden skal føle sig godt tilpas når vi har sex, jeg slikker, kæler og nusser om ham og vi kysser i ét væk og derfor kommer jeg ikke så meget (tænker jeg)

Jeg har også tænkt, inden i, om det er fordi jeg ikke tænder på It manden seksuelt - men når man tænker sådanne tanker så har man eller jeg har i hvert fald altid en 100% vished inden i om de ting jeg tænker er korrekte.
Og når jeg tænker "tænder du ikke på it manden?" så er der helt ro, der er ingenting. Ergo er det ikke dét som er problemet, det kan jeg helt ærlig sige overfor mig selv og dét er virkelig befriende!!! Jeg ville blive så ked af det hvis min krop fortalte mig at jeg ikke tændte på It manden men selv om jeg kan sige dét helt ærligt overfor mig selv, så forstår jeg stadig ikke hvorfor min evne til at komme som folk tænder for en vandhane er forsvundet.....???!!!??!!

Dét er mit største problem lige pt. mellem it manden og mig - jeg har tænkt på om jeg kan leve med det sex vi har nu resten af mit liv, til jeg bliver 80 år og svaret er ja - men svaret er også at jeg ikke ønsker at leve med det sex til jeg bliver 80! Jeg vil gerne ha mere, andet! Så pointen er at det kun kan gå fremad og dét er jo på en måde også mega befriende at vide ikk :)

Men altså, onsdag kom It mandens venner med deres 7 årige tvillinger - suuuper søde mennesker men arghhh jeg gider ikke ha mennesker omkring mig hele tiden, når jeg nu ikke har set min kæreste i 100 år!!

Jeg startede onsdag med at lave Tantekages snask til inden i lagkager, først en blåbær creme og så en toblerone creme og så gik jeg i krig med at bage lagkagebunde helt fra bunden af!
Og de blev suuuper fine!!

At kagen så blev pilskæv og at flødeskummen hernede er mærkelig og ikke på køl og derfor ser ud som  det er for gammelt og fyldt med klumper (!) er så noget andet.

Flødeskummen ville ikke blive rigtig stiv så jeg kunne ikke få hele kagen dækket med flødeskum, efter It mandens eget ønske - og så blev den også lidt skæv!

Men færdig!

Og mere færdig. Jeg havde købt 40 lys men så viser det sig at der står på pakken "Indeholder 24 lys og 12 holdere...." ergo havde jeg ikke holdere nok til alle lysene så der kom ikke 40 lys i kagen! Flooooooot Deirdre-Ann

Så er det tid til at puste....!

Og skære.....

Og smage!
Jeg syntes selv at min kage blev rigtig god, smagsmæssigt, men udseens mæssigt, ja der var langt igen!
Natten før It mandens fødselsdag, hvor jeg fra tirsdag til onsdag ikke havde fået særlig meget søvn da vi havde en aftale om at prøve at overgå vores sex-i-træk-antal hvilket før var 4 gange på én dag, så var der jo gæster hele dagen onsdag og jeg bagte kager (lagkagebunde) mens jeg kampsvedte og om aftnen var vi inde i Marbella og se Spanien gå videre mod Portugal i EM finalen og så hjem og bage igen til klokken var lagt over midnat.....

Så skulle vi bolle igen og kl. blev langt over 03.30 før jeg kom i seng - klokken 04.30 stod jeg op igen, mens it manden og hele huset sov og dækkede fødselsdagsbord med alle de dannebrogsting jeg havde taget med fra Danmark....

Det var mega svært at dække bordet uden at larme i et total stille hus med marmorgulv (mega meget ekko!) men det lykkes!

Fødselsdagsbordet midt om natten.....
Svineskanken er fra mig inkl. to flasker Sherry som jeg fik med fordi jeg købte for så mange penge (!), og så en kasse lakridspiber og det lækre omslag til computeren. Fra mine forældre var der også en bog med 1000 steder to see before you die - jeg har kikket den igennem og har nu kun 987 steder i bogen jeg skal se før jeg dør, da jeg har været mange af stederne - bla. I catedralen i Santiago de Compostela og på Camino France - det har it manden ikke hihi

Fødselsdagsbordet om morgen da det blev lyst og jeg havde lavet bacon, røræg og dækket op med alt muligt morgenmads agtigt inkl. dansk honning, dansk ost, danske rundstykker, dansk knækbrød osv. :)
Bagefter fik vi lagkage og om aftnen skulle vi så ud og spise på Bono's Beach - suuper hyggelig dag!

Midt på dagen badet vi i poolen der høre til It Mandens lejlighed, eller hedder det "som høre til vores lejlighed????"


Foran lejlighederne
Jeg var bare SÅ TRÆT men kunne ikke sove pga. ungerne der larmede og varmen, så jeg fik ikke meget søvn før kl. 6 næste dag da vi kom hjem fra byen - blot for at jeg skulle op og ringe til min revisor kl. 9!!!

Sagen er den at jeg har fået ny revisor da min gamle er blevet ansat af et privat firma, det gør at jeg nu har fået en ny - som er mega langsom med at lave mit regnskab som skal være inde i morgen, torsdag får jeg så en mail med at jeg skal skrive det under fysisk i Danmark....!! OG at jeg får en restskat på 70.000 kr.....som skal betales inden 1. december 2012!!! OG samtidig tager spasseren ikke telefonen og svare ikke tilbage på mine mails......

Jeg ringer og klager min nød til min super seje mor og efter at hun har kikket på mit regnskab så kan hun se at jeg hverken har fået fradrag for kørsel, internet, telefon, børnefonden (mine piger i Afrika) advokatregninger, revisorregninger, beskæftigelsesfradrag osv.....

Så aftalen er nu med revisoren at jeg 1. skriver under digitalt med en indscannet underskrift jeg har på min computer og 2. at jeg laver en laaang liste med ting jeg skal ha trukket fra så jeg ikke får restskat inden mandag, altså i morgen.

KÆFT hvor en mongol spasser revisor!!!!!!! Hvad sker der for dem??? Det gjorde så at jeg ikke fik sovet ret meget fredag, så lørdag var jeg helt færdig og gik i seng efter at jeg havde hamret de 3 dåseøl ned og spist to grillspyd - og så sov jeg fra kl. 24 til kl. 9 i morges og jeg er stadig træt.....og jeg har stadig ikke lavet listen fordi jeg stadig er træt træt træt!!

I går var It manden og jeg ude og kikke på møbler til vores fremtidige hjem - sjovt nok men det eneste jeg syntes vi behøver købe nu er en kommode til soveværelset og en ny madress - men dem der er på besøg skulle bruge leje bilen så vi kom aldrig i Ikea men alle mulige andre steder og ja, det var hyggeligt at se hvad man kan få af spanske møbler men egentlig så ville jeg helst bare ha kommoden og madressen NU og så hjem og komme i gang med at få et hjem op og stå.......så jeg kan komme i gang med mit liv! NU!

Jeg faldt for denne her glasskænk - NÅR jeg en dag får mine egne penge OG vi har et andet sted at bo, så køber jeg den til mig selv - har altid drømt om at få en glaskommode eller en glas skænk......jeg syntes den er dybt dybt smuk!! Det er naturligvis en smagssag men ak - den er MIN en dag!

Vi faldt også begge for dette her spejl, mærkeligt og anderledes og stort, måske det skal males i en anden farve men flot var det - og de ville super gerne af med det! Fodnote til os :)

Denne her multifarvede kommode kunne jeg også virkelig godt lide, men det er mere til hvis jeg selv en dag skulle male noget, et eller andet loppefund

Så NU i skrivende stund skal jeg til at lave revisorregnskab, hvilket jo egentlig er hvad jeg betaler dem for......men det er forsent at skifte så jeg må bare igennem det her!

Har stadig ingen forsikringer, går og venter og venter på at få svar og samtidig krydser jeg fingere for at jeg snart høre noget og at der ikke med streg under IKKE sker mig eller min gård noget i mellemtiden!!!

Klokken er nu 14.03 og her er måske 30 grader - mega varmt for mig!! Men jeg har hørt at vejret også er super i København så det er jo skønt da min lejlighed er lejet ud!

Ingen kommentarer: