tirsdag den 10. marts 2015

Århus om aftnen

I går sov jeg for første gang i min nyindkøbte seng (4699 kr!!) i min nyindkøbte lejlighed (1.699.000 kr!!!!!!!) i hjertet af Århus - og kors i skuret hvor jeg sov dårligt!!

Det kan slet ikke beskrives - men så igen, jeg har ikke sovet ret godt siden onsdag i sidste uge hvor jeg fortalte mine forældre at It manden og jeg gik fra hinanden. Jeg vågner flere gange om natten og kan ikke finde ro, jeg sover dårligt og vågner med følelsen af at jeg ikke har sovet overhoved.

Jeg har glemt at få sengetøj med hjemmefra, så jeg sover bare med dynen som den er og hovedpuden som den er - jeg syntes sådan noget er mega klamt faktisk men dynen og puden er nyvasket så det går nok men det er stadig noget svineri ikke at putte betræk på sit sengetøj.

Jeg startede dagen med at gå i bad - og opdage at glasset der er sat op i bruseren (og som jeg gerne havde været foruden. Der er mega meget kalk i vandet i Århus og glas er bare noget lort at skulle gøre rent når der har været gæster - gæster tørre ikke af når de har været i bad) men jeg opdaget at selv om jeg står i det inderste hjørne af min bruser, så er der vand over 50% af gulvet i badeværlset når jeg er færdig - kun guderne kan forudse hvordan det vil se ud når der har været gæster...... ergo skal jeg ha det glas pillet ned og ha sat et forhæng op.

Så satte jeg mig ned og skrev en mail til alle mine veninder - jeg gjorden den lidt personlig i starten men resten af mailen var ens til dem alle. Jeg fortalte dem at It manden og jeg ikke er sammen mere. Alle har læst den men kun Lita ringede. Min journalist veninde i København (som jeg ikke kan huske hvilket navn jeg har givet herinde så lige nu hedder hun bare min Journalist veninde) skrev en mail tilbage - det er hende som er asiat og skal føde en lille pige her til 1. Maj med sin kæreste som hun har kendt i lidt over et år. Hun blev gravid på deres 1. års dag.

Ellers har jeg ikke hørt fra nogen.

Bagefter kørte jeg i Ikea, da jeg var næsten færdig ringede min Mor at hun også var i Ikea, og så måtte jeg tage hele turen en gang mere - og endte med selv kun at få købt 3 ting ud af alt hvad jeg skulle ha, men jeg fik købt mig et nyt spisebord - det samme som jeg havde i København men som jeg solgte da jeg flyttede for at få penge. Så købte jeg faktisk et nyt igen, da jeg vidste jeg skulle købe lejligheden men da min Far skulle på messe lånte han det med og så har en eller anden bøf-nar trukket et TV henover bordpladen så det er mega ridset.

Nyprisen er 1299 kr. Jeg solgte mig til 1000 kr. Så købte jeg et nyt som var brugt men så nyt ud til kun 400 kr - det blev så ødelagt og nu måtte jeg så købe et nyt. Det gode er dog at Mor betalte for det :) Total forkælelse!

Da jeg kom hjem fik jeg samlede bordet og den lille total uundværelig skammel som jeg altid bruger - jeg kan jo ikke nå ting med min højde - og derfor har jeg heller ikke fået tørret skabene af, men det har jeg nu og så mangler jeg bare at sætte ting på plads i skabet.

Fredag kommer der en gulvmand sammen med firmaet der har bygget lejligheden, mine forældre, en byggesagkyndig og mine forældres advokat. Min Mor er gået helt i spids over at mit gulv er som det er og har tilbageholdt købesummen indtil det er fikset så jeg tror at sælger (firmaet der har bygget lejligheden) er ret interesseret i at finde en løsning - for min Mor har tilbageholdt alle pengene for alle 3 lejligheder..... jeg turde simpelthen ikke gøre det hvis jeg var hende men hun er ligeglad. Det er også min Mor der har bestilt en byggesagkyndig (en ufrivillig) til at komme og sige hvor slemt det er. Jeg syntes det er mega træls for jeg kan ikke rigtig komme videre men sådan er det.

Her til aften gik jeg en tur i Århus, smilede til de mennesker jeg så og lagde mærke til de indtørret roser og blomster der er i hegnet ved den Jødiske Kirkegård midt i byen - i Smilets by er der plads til alle :)

Jeg købte Kina mad og spiste mens jeg så filmen "Where the Heart is" på min computer - kan ikke finde mine gryder og køleskabet har jeg først lige fået sat til nu, da jeg jo ikke har kunnet nå knappen og ikke har én eneste ting i lejligheden jeg kan stå på - før jeg fik købt skamlen.

Jeg er mega træt og så ved jeg bare at når jeg lægger mig i sengen, så *bang* er jeg ikke træt mere..... men i morgen skal jeg til fitness så jeg SKAL tidlig i seng. Jeg har lovet mig selv at jeg vil træne 20 gange på 31 dage. Bum.

Nu skal der ske noget med min fede krop.

P.S: Inde på dating.dk fandt jeg min bedste radioven som jeg har slettet fra Facebook. Han er jo ikke min bedste radio ven mere - han er slet ikke min ven mere. Tænk at opførere sig sådan - det er meget mere flakey end jeg overhoved havde kunnet forestille mig i min vildeste fantasi og jeg har en ret veludviklede fantasi skal jeg lige hilse at sige!

Anyway, jeg har blokeret ham, så han kan aldrig se mig eller søge på mig. Nice.

Så kom jeg til at tænke på at Norman er derinde også men hans profil kan jeg ikke blokere..... kun rapportere og det har jeg ligesom ingen interesse i, jeg gider bare ikke at han skal se min profil men det kan han så åbenbart godt, hvis han vel og mærke finder den - hvilket han måske gør nu da jeg jo har været inde på hans profil af to omgange for at lede efter bloker knappen. Træls men anyway det er ikke på dating.dk tingene sker.

Ringede i dag til scor men deres site var nede så de kunne ikke hjælpe mig - så jeg må prøve igen i morgen. Er ellers top kinky og kunne virkelig godt bruge en pik.......

1 kommentar:

Anonym sagde ...

lige på og hård,det kan jeg li :-)
Smeden