mandag den 30. marts 2015

Min Søster Er Blevet Indlagt

Min plan for i dag, for starten på denne uge var at tage til træning i morges og så skifte derinde, gå bad og køre ud til mit favorit spot ved vandet og så læst på bogen, så den kan blive færdig.

Dagen startede lidt anderledes.

Fordi jeg havde drukket 7 hvedeøl lørdag, var jeg ret sløv søndag og det betød at jeg fik direkte på hoved i seng og satte min telefon på lydløs og lagde den ned på gulvet (jeg har ingen natbord) Da jeg så vågnede af mig selv her til morgen kl. 07.10 og kikker på min telefon kan jeg se at den er grøn af forgæves opkald og sms'er.

Det viser sig at jeg har sovet fra 9 opkald lavet af min søsters kæreste - ham som fik hjertestop i oktober - han er i København, min søster er hjemme i Århus og inde i sin lejlighed alene. Hun har længe haft det skidt og lider også af Nyreproblemer men er en virkelig idiot til at gå til læge - men nu er hun hjemme og har en tid hos lægen i morgen tirsdag.

I nat har hun så fået det så dårligt at hun er kørt til vagtlægen som havde indlagt hende fordi han troede hendes blindtarm var sprunget - for at gøre ondt værrer fik min søster stjålet sin iphone i fredags i København så hun har ingen telefon og jeg har simpelthen sovet fra ALT - jeg lover hermed mig selv at jeg ALDRIG drikker og at jeg ALDRIG lægger min telefon på lydløs OG væk fra sengen, for havde den ligget på sengen var jeg vågnede ved at den vibreret.            

Jeg sprang ud af sengen og fik fat i min mor som lå og snuset den og pga. postyret vågnede min lillebror som har læseferie og så kørte vi ellers ind mod hospitaltet. Vores frygt gik naturligvis på at hun var blevet opereret alene om natten, det gør man hvis blindtarmen er sprunget hvilket min yngste storebror også engang har haft - faktisk kan man dø af det. Tanken var ganske forfærdelig og så rammer vi naturligvis morgenkøen ind til Århus - fuck i helvede da også!

Men lang historie kort, min søster har heldigvis ikke blindtarmsbetændelse og hun er heldigvis ikke blevet opereret. Men hun har nyre og bækken betændelse (tror jeg det hed) og hendes betændelsestal og blodtal i urinen var ret høje, så hun får en hård omgang pencelin.

Min søster er kørt ind på Kommunehospitalet selv, så min yngste lillebror og jeg kørte bilen hjem mens min Mor blev derinde. Jeg ordenede mails da jeg kom hjem (som jo er mit arbejde) tjekkede om der var flere Mysteryshoppings opgaver jeg kunne tage og så hoppede jeg i bad og nu sidder jeg så her ved vandet i Århus og skriver - og om lidt skal jeg igang med at ordne min bog.

Solen skinner lige ned gennem mit soltag - som jeg ellers ikke har været så vild med, men jeg må indrømme at det faktisk er ret dejligt at ha en soltag, selv om jeg endnu ikke har haft det åbnet. Bare det at der kommer lys og varme og sol ned - dét elsker jeg.

Mens jeg var på hospitalet fik jeg læst en besked fra min rengøringsdame i Spanien, hun skriver følgende omkring min strygerulle...


Jeg tænker sådan lige øhhhh WTAT? Jeg har jo med vilje ikke taget strygerullen med hjem til Danmark, fordi jeg gerne ville hjælpe min rengøringsdame med at lette hendes job - at stryge 6 sengesæt i hånden 2-3 gange om ugen i højsæsonen kan være monster hårdt, både for kroppen og pga. varmen men også for håndledet, så det var kun derfor jeg ikke proppet den ind i vores container - der var jo plads nok. 

Men ja, nu står den så hos en som er ret velhavende, fordi han da godt kunne bruge en strygerulle - som iøvrigt koster 12.000 dkr. fra ny - det har jeg naturligvis ikke givet men jeg har stadig betalt mange hundrede euro for den OG kørt til Coin og hentede den - rimelig lang tur og retur. 

Tænk at hun og dem hun bor sammen med, bare har gjort sådan..... wupti...... da de jo ikke har kørekort ved jeg at ham fyren må ha været indover, for ellers kan de jo ikke få den derud. Gud hvor er det frækt!



Da jeg var oppe hos min tidligere spejderveninde i weekenden, havde jeg denne æske chokolade med. 

Sådan har håndværkerne afleveret min lejlighed..... 

Alt er taget ud af skabene og mine klude er klamme og håndklædet er brugt til noget suspekt og ja, hvorfor har de taget ting ud af skabet?

Defekt liste

Flere mærker og defekte lister

Mere defekt. 

Klamt beskidt gulv



Og så til en positiv ting, min regning fra NRGI er estimeret til at være (på EL altså) over 1300 kr. Jeg fandt så ud af at man kan http://www.elpristavlen.dk/default.aspx kan rette sit el til, fordi du som udgangspunkt bare får el fra dem som har leveringspligt (som det så fint hedder) i dit område. 

Men du kan selv vælge hvem du vil have EL fra - så nu får jeg EL fra Vindstødet og skal i stedet for ca. 1300 kr for samme periode, i stedet for betale 121,14 kr. fordi jeg har valgt variabel el regning. 

Naturligvis kan de ikke sige 100% hvilken pris jeg skal betale fordi den er variabel men da jeg ofte ikke vil komme til at bruge lejligheden, vil det være godt at kunne spare i de perioder. Mega fucking smart! Godt tænkt og godt gået Deirdre-Ann!


Min regning fra Vindstødet




Men det korte af det lange er - min søster har det bedre og lægerne er all over hende og måske kommer hun hjem senere i dag men skal forsætte til undersøgelser og på pencelin. Tak Hr. Gud!


                                                                                                                                                                                                                                             

Ingen kommentarer: