onsdag den 18. marts 2015

En Lang Dag

I dag har jeg været mega tidligt oppe - da klokken var 05.50 var jeg inde i lejlighederne for at låse op for nogle mænd fra HTH som skulle kommen kl. 06.00 og sætte skabe op.
 - de kom så først lidt over 07.00......*grrrrrr*

Skabet i min lillebrors lejlighed
I min lejlighed kan der ikke sættes skabe op før gulvet er rykket op og skiftet - de skulle bruge én uge fra i mandags, hvor jeg tømte hele lejligheden med hjælp fra It manden og min ene lillebror og de er slet ikke gået igang endnu!

Måske jeg ikke skulle ha købt lejlighed nr. 13 på projektplanen.....og så bliver gulvet erklæret dødt Fredag d. 13..... men igen, min yngste lillebror er født Fredag d. 13 i 1993 og jeg er ikke overtroisk på den måde meen på visse dage så er jeg liiiiige ved at være overtroisk.

Som feks. da jeg kom ned til min bil og så en p-bøde i vinduet.....

I dag har jeg desuden fået oprettet en konto, hvor udlejningspengene kan gå ind, sådan at de ikke går direkte ind på min egen konto, det kan jo godt se lidt mærkeligt ud at der feks. går 16.000 kr ind den ene dag og næste dag har jeg nærmest overtræk..... men det er jo fordi pengene ikke er til mig, de er til mine kunder, som pt. er mine søskende - jeg overvejer stærkt at tage procenter af dem men på den anden side skal man heller ikke ha betaling for alt hvad man gør for familien - MEN de tjener så ufattelig mange mange penge på deres udlejning som jeg ikke gør, så nogle gange er det ret hårdt at overføre og modtage kæmpe beløb, velvidende at jeg ikke får én eneste øre af pengene.

På det punkt er nogle af mine søskende lidt for pengeglade.

Jeg har også lavet andre ting i dag - feks. så mit værelse sådan her ud, efter at IT manden flyttede til Viborg og vi skulle være ude af Gæstehuset - ALT mit tøj var kylet i én stor Kinapose og jeg kunne ikke finde hoved eller hale i noget.... så en oprydning var ret tiltrængt.

Mit nye hjem de næste mange mange måneder...... nu er det en kende mere ryddeligt. 

Bagefter tog jeg alle Far og Mor's flasker og kørte i Brugsen med - pengene må jeg få hvis jeg bare gider gøre det. Super god timeløn :)

DA jeg kom hjem fra Brugsen var vejret rigtig godt og jeg havde ikke lyst til at gå ind og sætte mig ved computeren igen, så jeg besluttede mig for at vaske bil. Min bil hedder Julius fordi den er købt for mine Juletræspenge. 

Så blev Julius ren igen - nu mangler den bare at blive gjort ren inden i også, men på mandag skal den ha lavet bremser og skiftet dæk til sommerdæk og mekanikeren som arbejder i min Far's firma, er et svin - så jeg gør den ren bagefter. 
Derudover har jeg fået rettet profiltekster på mine ejendomme, skrevet lidt i min bog, fået bestilt og betalt en grafiker der skal lave en forside til mig, vasket tøj, hængt tøj op og lagt tøj sammen.

Min yngste lillebror som stadig bor hjemme, er lige kommet hjem fra sit job som fodboldtræner. Vi har snakket lidt og nu er han gået på toilet med sin computer.....lækkert ;-)

Jeg er mega træt og i morgen skal jeg til træning kl. 06.30, så off to bed med mig.

Ingen kommentarer: