fredag den 6. marts 2015

Første Weekend Som Single Single...

It's gonna be rough!!!

I dag er det Fredag d. 6. Marts og jeg sidder på mit gamle værelse hjemme hos mine forældre (fik mit andet gamle værelse i stedet for min ene lillebrors gamle værelse) Klokken er ca. 17.30 og det er snart officielt Fredag aften og what to do.....

At sidde her og tænke at dette her, lige nu og her, at dette er MIT LIV de næste 6-8 måneder er total som at løbe frontalt ind i en betonmur! Jeg har en seng, eller faktisk er der to sengen herinde på ca. 15 kvm. men jeg har en seng, en halvfyldt kommode som mest er fyldt med gamle billeder og dimsedutter, en strygerulle og en bænk - og et tøjskab som er fyldt med ting Mor ikke nænner at smide ud.....

Her er mega rent og pænt men stadig, dette er MIT HJEM de næste mange mange mange måneder (måske år??) og det er SÅ svært at rumme dén tanke lige nu!

Jeg spurgte Mor hvad de (Far og Mor) plejede at lave en Fredag aften og så siger Mor: Jaee altså om lidt laver jeg Frikadeller med sovs og kartofler og så skal vi se X-Factor med et glas vin og ha is til dessert inde i pejsestuen...... DON'T GET ME WRONG, dette ville være et mega lækkert scenarie hvis ikke det var fordi der er 42 Fredage tilbage i 2015......that's a lot of frikadeller!!!

LIGE NU har jeg lyst til at løbe skrigende tilbage til IT manden men ikke fordi jeg elsker ham eller savner ham, jeg savner det han gav mig og det var selskab og tryghed og en bolig og dét er jo ikke nok til at være i et forhold, i hvert fald ikke for mig.

Har været med min Mor i City Vest, jeg fik en lækker olie fra Dr. Hauska.... uhhh det minder mig om dengang jeg var ved muffen og kunne købe hvad jeg havde lyst til. Det var dengang, så dette var et lækkert flashback - indtil jeg kom til at tænke på, hvorfor jeg skulle gå med den olie på kroppen... der er jo ingen som syntes jeg er hot (jeg syntes ikke engang selv jeg er hot) og jeg bor hjemme....WTF!

Jeg har dunrende hovedpine og er SÅ træt - og nu da alt det her "at blive single"pludselig er en realitet, kom jeg til at tænke på at jeg har 0 single venner. Som i virkelig nul - ingen - jeg kender ikke én eneste som er single!! Udover IT manden naturligvis og mine 2 små brødre på henholdsvis 22 og 23 år.....

Jeg kan også mærke at det er NU jeg VIRKELIG skal stramme mig an for ikke at gå ned! Specielt fordi jeg ikke har et job at stå op til og tage på hver dag - jeg har bare mig selv og min infomail jeg skal passe - dvs. mine hverdag vil blive her i huset hos mine forældre. Min Far går stadig på arbejde i sit eget firma og min Mor er hjemmegående, dvs. jeg bliver "holdt øje med" hver dag, selv om det ikke er det de vil og mener, altså mine forældre.

De vil jo ikke holde øje med mig men det kommer til at føles sådan når jeg igen ALDRIG er alene. Ergo er mit mål at få min nye udlejningslejlighed op at stå hurtigst muligt og så flytte derind når der ikke er nogens om vil leje den - så jeg både håber på en lejer hurtigst muligt, så jeg kan betale min gæld af men jeg håber på den anden side ikke på at der kommer nogen, for så kan jeg blive boende...... pest eller kolera??

Jeg må simpelthen igang med at tabe mig max og så igang med at date og på sigt med at knalde - og så naturligvis få et job AS SOON AS FUCKING POSSIBLE!!

Jeg tager en dyyyyb indånding og exhaler på mandag når ugen tarter..... Weeekend brig it on!

P.S: Jeg har fået én ny person som læser med, så nu er der hele 17 mennesker der følger - og forhåbentlig hepper på bedringer i mit liv.

Jeg er lykkelig for at jeg ikke kender dem som læser med, tænk at skulle lægge ansigt til at leve sådan et liv som jeg lever! *sight!*

Datingkongen? Under 24 timer efter at jeg har fjernet IT manden som min kæreste på Facebook (uofficielt sådan at det ikke kommer springene ud i folks newsfeed) popper denne annonce op på min Facebook som suggested pages!! WTF



Ingen kommentarer: