mandag den 16. marts 2015

Min Dag i Billeder

I morges opdaget jeg at min elskede lille nevø på 4 år har lavet endnu en hilsen bag sofaen hos Farmor og Farfar....! Jeg sad i sofaen og arbejdede da jeg ville skrue lidt op for varmen og hvad ser jeg.... endnu et eksempel på hans kreativitet! :) Farmor bliver end ikke sur - hvis det havde været mig da jeg var barn.... OMFG.... men tiderne har heldigvisændret sig!

Efter træning skulle jeg til læge for at få lavet et celleskrab som gives gratis af kommunen til kvinder i min alder hver andet år. Jeg syntes det er mega godt og super vigtigt at man husker at få det gjort - på vej derhen så jeg denne klase brune bananer hænge ved foden af en havelåge. Worth a picture. 

Jeg fik også pakket og sendt en gave til min veninde i UK, som havde fødselsdag I SØNDAGS!!! Jeg plejer egentlig ikke at sende gaver til hende, men hun har lige åbnede en kaffe blog, så jeg sendte hende et lille billede af vores Cirkel Kaffe dame (min veninde er også neger) Det var dog betragtelig dyrere at sende det end jeg troede. 90 kr i forsendelse og gaven i sig selv kostede 50 kr.... men nu var den jo købt så afsted med den og så må jeg hive bæltet et tak ind resten af måneden. 

Og appropo hive bæltet ind, det står i stærkt kontrast til at jeg har købt 3 bøjler til 15 kr fordi de har sådan nogle små vers på. Jeg har et par stykker af dem i forvejen, så jeg blev rigtig glad da jeg så dem her til salg på FB. :)

Der står: Sæt din hat som du vil men hæng dit tøj på bøjle

Godnat herfra - i morgen rejser Far og Mor til Østrig til min storebror Norman og mine små nevøer og på vej hjem besøger de min halvsøster i Schwitz.
Home alone - SOOO NICE!

P.S: Jeg har sørme fået én læser mere.....! Nu er der 18 mennesker som er tilmeldt min blog og som læser med, men igen, 18 mennesker behøver jo ikke betyde at alle 18 faktisk læser med...... det er jo ikke alle der er som jeg, total læse nørd.

P.P.S: Stadig intet nyt fra Norman, ville ellers rigtig gerne arbejde for ham med at passe hans boliger rundt om i DK og ES, men det er jo svært at få et job, når arbejdsgiveren ikke vender tilbage. Øv og rigtig meget mangel på gode manner.

Ingen kommentarer: