onsdag den 1. april 2015

Hvad laver man i Påsken?

Og hvad laver man den første onsdag i april?

Mine forældre har rocker dårligt internet, så hvis jeg vil sidde i stuen hos dem, kan jeg næsten ikke være på nettet. Ergo sidder jeg i en anden stue (den med det røde gulvtæppe, for vores stuer har forskellige navne, ellers kan man ikke finde rundt)

Men jeg keder mig - virkelig. Eller ja måske jeg ikke keder mig, men jeg savner "noget" som jeg ikke kan sætte en finger på. Det er ikke It-Manden og det er ikke en kæreste - det er noget andet, jeg ved bare ikke hvad.

Jeg er liderlig men har ikke lyst til at have sex, før jeg selv føler mig sexet og det gør jeg ikke endnu. Too fat Girlfriend. Måske jeg seriøst skulle lede efter de dildoer i stedet for bare at tænke at jeg vil lede efter dem??

Jeg har lagt mine forældres sidste lejlighed på nettet og opgivet min egen i en periode - laaaaang historie som jeg ikke orker at fortælle om nu, men det korte af det lange er at der er vandskade i den. Yes sir.... waterdamage. Og ja den er nybygget. Sejt ikk. Only ME sådan noget ske for!

Min søster er stadig skidt men er nu kørt hjem til sig selv, hun får 8 piller hver dag de næste 14 dage. Men hun har ikke feber mere men dog trækker det stadig op i nyerne på hende og det er ikke et godt tegn.

Mens jeg lagde mine forældres lejlighed på nettet, sad jeg og surfede på hvad der ligger af sommerhuse i og omkring Løkken og Blokhus hvor Norman har et sommerhus, der er næsten ingen og dem som er, har total shit reviews - men jeg tror ikke Norman er interesseret i at leje sit sommerhus ud og er han, så er han vist ikke interesseret i at jeg skal gøre det.

Jeg havde ellers håbet at jeg kunne noget som han havde brug for, så jeg kunne tjene nogle flere penge på at gøre noget som jeg er god til og som jeg elsker at lave - for jeg ved nu med 99% sikkerhed at jeg ikke får jobbet hos Fitnesspigerne - go figures!

Hende partneren er en total kost - det var også hende der fik mig vippet ud sidst, fordi jeg ville have 20.000 i betaling for 3 måneders PR arbejde hvilket bla. inkluderet en ugentlig dag i morgentv i 6 måneder..... sådan noget plejer at koste kassen men nææe nej Deirdre-Ann bruger da bare sit netværk til at skaffe folk PR og så får hun sparket bagefter.

Nå men det PR jeg skulle lave for dem nu er i Århus og jeg skal arbejde deltid. For deltidsarbejde mener jeg 100% at en halv løn burde være fair. Når centerchefen får 30.000 kr og ikke laver sit arbejde godt nok, så vil jeg mene at en halvtidsstilling hvor jeg hjælper hende og gør det som hun egentlig burde gør, skal give halv løn. Altså 15.000 kr pr. mdr.

Det vil de ikke give - eller kosten vil ikke give det (det var naturligvis hende der skrev til mig) Hun skrev at jeg kunne få 30.000 kr for 3 måneders arbejde og ikke 15.000 kr pr. mdr. i 3 måneder som aftalen lød på.

Jeg skrev pænt tilbage at jeg desværre ikke kunne tilbyde dem at arbejde til den pris, men hvis budgettet ikke var til 3 måneders arbejde, så ville jeg gerne arbejde i 2 måneder for 30.000 kr. Jeg er derfor nu 99% sikker på at jeg ikke får jobbet og jeg er 100% sikker på at jeg ikke hørere fra dem før efter Påske og så nok først rigtig lang tid efter efter Påske, fordi de åbenbart ikke strigler, sadler og ridder samme dag, eller uge.

NORMALT ville jeg tænke: Lidt penge er bedre end ingen penge og måske det er dérfor jeg altid bliver så fucking røvrendt, fordi jeg simpelthen er for arbejdsdesperat? Tænk at man kan være det i et land som Danmark hvor en masse mennesker ikke gider arbejde...... men jeg er for rig til at få kontanthjælp og jeg har ikke været medlem i en A-kasse i hundrede år, forstår ikke konceptet. Hver gang jeg har haft brug for dem, så har jeg ikke kunnet få nogen former for økonomisk hjælp, så hvorfor betale penge til noget som man ikke kan få noget igen fra? Bad business hvis du spørger mig.

Men altså, jeg skrev pænt nej tak til dem og er nu tilbage på min alm. løn, som er knap 9000 kr pr. mdr. Det kan jeg jo ikke dø af, og det er mere end jeg tjente da jeg boede i min Penthouse og levede af havregrød men det er mindre end hvad jeg har råd til at flytte hjemmefra for.

Ergo, back to scratch.

Jeg skal ha min bog færdig NUUUU og så skal jeg træne og så skal jeg søge arbejde og så skal jeg udleje det jeg har mulighed for at udleje og så en dag, helt sikkert, så kommer der nogen som gerne vil at jeg hjælper dem mod betaling. Lige nu er Norman og anden Norman bare de to eneste jeg kender som har ekstra boliger stående tomme. Men det skal nok ske - jeg ville bare gerne at det skete i dag, eller i morgen hvis jeg nu SKAL vente.

Men seriøst, hvad fanden laver folk i Påsken?

Jeg skal spise sushi med mine to veninder fra HHx på mandag kl. 19.45 men der er ligesom ret længe til..... jeg skal også indrette en lejlighed men jeg har tid nok og gad godt hygge mig..... jeg havde søgt om at få en masse mysteryshopping i Nordjylland. De plejer at være nemmere at få end dem i Århus og omegn, fordi ingen gider kører til Nordjylland men når jeg får Kørselspenge og kan få en 5-8 opgaver, måske mere, så er det en mega god fortjeneste. Og jeg elsker Nordjylland, specielt Løkken. Og Vesterhavet.

Men jeg fik dem ikke - tror der har været mere bud efter dem pga. Påsken. Nu vil jeg gå i seng og glæde mig til at der i morgen er én dag mindre til mandag.

P.S: da jeg skrev sidst, var det forresten min Gudfars Fødselsdag. Men han er død og jeg besøgte ikke hans grav. Gad vide hvor jeg er næste år til hans fødselsdag? Han er nok næsten afpillet for kød næste år ved denne tid. Dejlig tanke faktisk.

P. P. S: Sidste blogindlæg var faktisk mit nummer 900.... det betyder at dette er blogindlæg nr. 901. Just in case you were wondering.


Ingen kommentarer: