tirsdag den 28. april 2015

Hvad mon fremtiden bringer?

I skrivende stund er jeg i min nye udlejningslejlighed - jeg skulle låse op for Håndværkerne kl. 12.00, så de kan se på mit badeværelse.

Jeg havde fået at vide at de ville komme kl. 12.00 og at der var booket håndværkere til at gå igang med reparationerne med det samme, så der ligesom kommer skred i tingene - Jeg overtog jeg lejligheden pr. 1. Marts 2015 og vi skriver nu 27. April og der er stadig intet sket... jeg kan stadig ikke flytte ind og jeg har stadig ikke kunnet leje lejligheden ud...... fuck i lort for at sige det mildt!

Da håndværkerne kom, gik It manden og jeg over og spiste en sandwich på en nærliggende cafe, netop som vi sætter os ned kommer der en håndværker bil kørerende som jeg genkender som håndværkeren fra lejligheden af - dvs. de tog dem ca. 15 min. at konstatere at vægen på badeværelset skal rykkes ned og at de så ikke gider starte i dag..... cela-fucking-vie!

Nå men altså, status på lejligheden er stadig: I don't know.

Status på min udlejningsbusiness er at jeg netop har fået booket de 4 lejligheder jeg råder over i Århus ud i HELE juli og HELE august og HELE September til et stort firma i Århus/Danmark, hvilket jo er mega fucking nice men men men...... der er jo ALTID en bagside af medaljen og det er at jeg så ikke har noget sted at bo selv.....

Dvs. nu da jeg endelig har fået overtalt min lillesøster til at flytte ud af min lejlighed pr. ca. 15 juni eller senest 1. juli - så jeg selv kan flytte derind, så går jeg hen og lejer den ud.

Men seriøst, hvad skal jeg gøre? Jeg har så low på penge, at når nogen gerne vil leje noget af mig for 14.131 kr pr. mdr. (inkl. rengøringsgebyr) som koster mig under 3000 kr at eje, så kan jeg simpelthen ikke sige nej - min økonomi og mit rygte forbyder mig at sige nej!

Jeg har SÅ MEGET LYST til at sige nej og bare flytte ind i lejligheden og lukke døren bag mig og finde ro og mig selv og skabe nye relationer, venner og rutiner men når man ingen penge har, kan man ikke tage sig den luksus - jeg bliver nød til at vise mine forældre som har lagt så mange mange mange penge på bordet for at jeg kan få en ny udlejningslejlighed at jeg er parat til at være fleksibel for at tjene penge - problemet er bare at jeg har været fleksibel SÅ LÆNGE (altså med ikke at ha et sted at bo) uden at det økonomisk er kommet mig til gode........og jeg er rasende træt af det men der er ikke nogen udvej - måske jeg har lidt penge på kistebunden når vi kommer til Januar 2016? I sure hope so!

Om lidt skal jeg til Generalforsamling i ejerforeningen hvor min lejlighed ligger, den som min søster pt. bor i og skummer fløden fra og hvor jeg havde drømt om at flytte tilbage til men som jeg nu har udlejet - til min egen økonomiske fordel. Jeg frygter det lidt - da jeg flyttede ind i lejligheden var jeg knap 18 år gammel og en af mændene som ejer restauranten nedenunder var sådan en middelalderlig gammel mand med et frygtelig temperament, så han råbte og skreg af mig i ét væk da jeg stemte imod et eller andet forslag han ville ha igennem som naturligvis var til hans fordel men ikke til ejerforeningens fordel.

Jeg er OVERHOVED IKKE GOD TIL FOLK SOM RÅBER OG SKRIGER OG BLIVER VREDE PÅ MIG - det slukker mig som vand på et sterinlys!!

Og en lille halvtime skal jeg se ham igen - siden han råbte sådan af mig, holdt han sig selv væk fra ejerforeningens møder, jeg håber i mit stille sind at han måske skammede sig men jeg tvivler. Min søster er bestyrelsesformand i ejerforeningen og hun er MEGA skrap og MEGA meget inde i paragraffer så han har aldrig fået et ben til jorden. Min søster gider ikke med da hun ikke vil stille op igen og generelt ikke gider ejendommen mere, hvilket jo både er godt og skidt.



TIRSDAG D. 28. APRIL KL. 15.50.

I dag sidder jeg igen igen i min lejlighed og har ventede på håndværkere - i dag skulle de komme kl. 07.00, så jeg var oppe kl. 05.30 for at kunne være herinde tidligt nok og Guess What........ja da, de kom for sent! Først kl. 08.30 kom håndværkerne (søvn er alligevel total overrated!) og konklusionen var denne gang, at tromlen i min vaskemaskine ikke var spændt godt nok, så derfor lød den som om den var ved at eksplodere når den centrifugeret.

Jeg havde ellers gerne set at jeg fik en ny vaskemaskine - jeg mener det er jo 3 gang der er noget galt med den på 2 måneder og jeg er end ikke flyttet ind og har end ikke taget den i brug sådan rigtigt. Jeg har vasket klude i den 2 gange og that's it.

Som jeg måske har fortalt, har jeg fået job i 3 måneder, hvor jeg skal lave PR for fitnessdamerne, det skal nok blive godt - jeg har i hvert fald tænkt mig at give mig selv 200% så jeg har en chance for at blive ansat igen en anden gang - at gøre sit arbejde ordentligt er ikke kun en tilfredsstillelse for mig selv, det er jo også et stempel til alle de taler med efterfølgende, at Deirdre-Ann har gjort dét og dét for os og resultatet blev dét og dét.

Lidt ligesom min bog - jeg håber sådan at den bliver et boost til mit CV. Norman siger at han ikke har tjent penge på sin bog overhoved, mærkeligt men fair nok. Jeg håber dog jeg kan få mine udgifter dækket men selv hvis det ikke kan lade sig gøre, så håber jeg i det mindste at bogen kan vise fremtidige arbejdsgiver at jeg faktisk KAN noget!

Jeg læste at Pernille Aalund skrev at hendes tidligere Koordinator var blevet ansat ene og alene fordi hun havde haft en iskiosk alene. Pernille Aalund tænkte at hvis hun kunne styre en Iskiosk alene så kunne hun nok også koordinere de ting hun skulle lave i et job hos Aller - og dét kunne hun til både UG og UG+.

Og SÅ er det jo at jeg tænker, hvorfor er der INGEN arbejdsgiver der tænker: Hey Deirdre-Ann har drevet, ejet og styret en gård med køer, grise, høns og 25 hektar agerjord OG skov med jagt fra hun var 18 år og 2 måneder og frem til hun blev 26 år?

Dét er så psykopat hårdt at det forstår man slet ikke - jeg siger ikke jeg er kommet skadefrit ud af det men jeg er da ved mine fulde fem og jeg har knoklet hårdt og længe for at få det til at fungere - og INDEN alt det med min tidligere lejer skete, ja der gav Gården faktisk overskud. Déngang var der INGEN som spurgte om jeg ville leve sådan, om jeg VILLE drive en Gård. Jeg skulle.

I dag, er der INGEN som tænker: Hvor crazy er det lige, at hun kan gøre sådan noget helt alene..... I dag er der INGEN som siger at hende der Deirdre-Ann, hende er der gods og krummer i, hun kan noget med overskud, overblik, orden, koordinering, planlægning og sindssygt meget hårdt arbejde.....

Nej i dag kikker ALLE på mit CV og ser store huller og tænker: Bhaaaaaaaaaaa hun er lille, blond og med kæmpe huller i CV'et. Næste i bunken.....

Hvis bare min bog kan være med til at løfte folks stupide næser udover dét punkt, så er alt mit hårde arbejde betalt af! I hope I hope I hope......




Ingen kommentarer: