torsdag den 9. april 2015

9. April 2015


I går var det 8. April 2015 og Dronning Margrethe fejrede sin 75 års Fødselsdag (som egentlig først er d. 16. April) i Århus. 

Jeg så kun dronningen meget langt fra, men jeg så Kronprinsesse Mary tæt på :)




Kronprinsesse Mary i Århus

Kronprinsesse Mary i Århus

Da jeg ikke kunne se Dronningen pga. for mange mennesker og min lille højde, gik jeg over og så på karreten i stedet for



Da jeg kørte, så jeg denne her bil foran mig :) Den var dog tom
 I går var både en god og en dårlig dag. Det var en god dag fordi jeg fik lidt Royalitet ind i mine blodåre - det har jeg savnet kunne jeg mærke.

En af It mandens og mine venner, eller ex venner måske nærmere betegnet for mit vedkomne - har mødt Dronningen og Prinsegemalen live - desværre havde de kun mundlort at lukke ud omkring besøget. At Dronninge havde en tynd kold hånd.... øhhh hun er 72 år, hun er jo gammel.... at det hele havde været så øv bøv. Jeg spurgte om tusinde ting men de havde ingenting fedt at sige om det.

Et af mine højeste ønsker er at møde Dronningen. Tænk at blive inviteret til middag hos hende..... men jeg ved også godt at dét er en af de drømme der altid vil forblive drømme. Men det er jo også okay, nogle drømme er gode bare at ha, fordi man kan drømme.

Dagen i går var også god fordi min Far's kusine som er en kendt international kunstner kom forbi og hang nogle billeder op i lejligheden jeg er ved at møblere.

Dagen i går var mindre god fordi min lillesøster som nogle gange er lidt for manipulerende og lunefuld, besluttede sig for at blive i Århus - det er skidt fordi jeg har en lejer som flytter ind i hendes lejlighed på Lørdag og nu har min søster pludselig bestemt sig for at hun vil blive - hvilket jeg ser som lidt det samme som et forsøg på at ødelægge mine chancer og min business.

Dernæst så brugte jeg rigtig rigtig lang tid på at lægge et trægulv på terrassen - som min Mor og Søster så valsede ind og mente var lagt forkert - og så startede kritikken ellers.

Herefter fortalte min søster at hun har udlejet sin lejlighed - som i teorien er min - i hele juli måned. Jeg var målløs!

Mine forældre har sagt til hende at hun skal være ude af lejligheden senest 1. Juli med mindre hun vil flytte hjem til Århus og bruge lejligheden - men det vil hun jo ikke, for hun bor jo i København med sin kæreste.

Så lige pt. har hun en lejlighed i København hvor hun bor Gratis hos Kæresten og så har hun sin egen lejlighed i Århus, som jeg lejer ud for hende (Gratis) og som hun tjener kassen på. Hun  har ikke selv boet i lejligheden siden August 2013 og fra August 2013 til nu har hun tjent TJENT vel og mærke, knap 200.000 kr på at jeg har lejet lejligheden ud. Jeg har tjent 0 kr.

Det som skuffer mig helt fælt enormt meget er, at min søster ikke siger til sig selv: Jeg har en søster som er blevet single og som bor på et lille værelse med en seng og sit tøj i nogle Ikea poser, jeg bruger ikke selv min lejlighed, så jeg bruger derfor Påsken på at tømme den og eventuelt male den og lader min søster flytte ind i den, så hun kan få en ny start på livet. Så hun kan komme ud og være ung og single og mærke byens puls.

Det skuffer mig på samme niveau som det gjorde da It manden og jeg flyttede hjem fra Spanien til mine forældres Gæstehus. Mine forældre havde en gammel rød bil som alle kunne køre i, men da alle havde biler kørte min søster mest i den.

Hun flytter så til København og tager bilen med, netop som vi flytter hjem og mangler en bil. Dvs. min søster bor i København, midt på Frederiksberg hvor det vælter med Metro stop, busser, cykelstier, s-tog osv. og så tager hun bilen med og parkere den og bruger den ikke - fordi hun ikke kan lide at køre i København.

Vi, it manden og jeg, bor langt ude på landet, hvor man kun kan bo hvis man har en bil - vi var så mega heldige at kunne låne it mandens Mor's bil indtil jeg fik tjent nok til at kunne købe en bil - men hvorfor er min søster så egoistisk?

Hvorfor tænker hun ikke på andre og ikke på mig, hendes søster? Jeg ved jeg ville gøre ALT for at hjælpe hende, hvis det var omvendt.

Så nu har min søster så en lejlighed hun ikke bruger, men som hun tjener en masse penge på - fordi jeg så kunne få en rigtig fed bookning, så vælger min søster pludselig ud af det blå at vise interesse for det jeg laver, nemlig udlejning og derfor bliver hun hjemme, men hun hjælper ikke rigtig, hun fortæller mere hvordan tingene skal gøres.

Nu er det ikke fordi jeg skal rose mig selv helt vildt MEN, jeg har trods alt ikke lavet andet end udlejning de sidste 3 år, jeg har generelt set udlejet siden jeg var 18 men 100% de sidste 3 år. Jeg har en del erfaring og en del know-how og alligevel vælger min søster og min mor at overhørere hvad jeg har at sige og hvad jeg har af erfaring.

Jeg tror ikke de bevist modarbejder mig, men jeg tror de glemmer at høre hvad det er jeg siger. Det føles nøjagtig som i "gamle dage" da jeg boede på Gården og alle hørte mig tale men ingen lyttede til hvad jeg sagde, alle så jeg var ked af det men ingen lyttede til hvorfor. Jeg var jo bare forkælet og forvent og utaknemmelig. Ingen så at jeg var i fare, deprimeret og blev udnyttet og misbrugt.

Jeg er SÅ hul inden i lige nu - da jeg vågnede i morges var jeg helt flad som havde jeg slet ikke sovet. Da jeg tjekkede min mail så jeg at der var en mail sendt 8 minutter tidligere med Mysteryshop besøg, 2 af dem var i Nordjylland.

Et besøg var hos T-hansen i Nørresundby, hvor jeg købte en oplader til stikkontakteter (12 volt) så nu kan jeg oplade min computer mens jeg er i bilen - total lykke! Jeg ELSKER min bil!

Næste besøg var hos Daglig Brugsen i Blokhus og her er jeg nu. På stranden i min bil mens vinden rusker og solen smiler gennem mit soltag.



Han ligner lidt Holger Danske men det er nok en eller anden Konge som jeg ikke ved hvem er 

Wounded in battle

Vesterhavsvej - bare ordet får mig til at smile!

Dét må jeg op og se til sommer :)

Min view

Min view



Jeg ved ikke hvad jeg skal lave i dag på 75 års dagen for Danmarks Befrielse, men jeg ved at det var godt at jeg kørte herop, selv om 2 besøg ikke som i langt fra, dækker min benzin. 

Måske jeg skulle tage min jakke på og trave en tur, her er så smukt. Havde det været stormvejr ville jeg ha kikket efter rav :)

Desværre er jeg ikke sulten, kun lækkersulten altså efter slik, ikke efter pik. Ikke i dag, men var jeg sulten kunne jeg altid gå på Futten men det er også lidt dyrt, så jeg nøjes nok med et stykke chokolade og en flaske vand. 

Ingen kommentarer: