lørdag den 25. april 2015

Mig og Mit Blå Skinneben!

Jeg er verdensmester i blå mærker - mindre kan ikke gøre det! Mit skinneben har simpelthen gjort så mega nas i en uges tid nu, men det er faktisk først nu, hvor det egentlig ikke er sååå sindssygt ømt mere, at det begynder at se drabeligt ud - prøv at se!

Blåt og Grønt Skinneben
Udover at jeg åbenbart har de vildeste hårsække på mine ben - hvilket jeg først lige har lagt mærke til her i den forgangen uge, så ser det også ud som om min venstre fod er tre numre større end den højre men altså, jeg har lige store fødder og mine ben er ikke særlig behåret - men prøv lige at se hvilket farveorgie der er på mit ben!!

Er det ikke vildt? Og nu gør det faktisk ikke så voldssomt ondt mere, selvfølgelig gør det ondt hvis jeg rører direkte på det ømme område men hvis jeg bare går og står, så kan jeg slet ikke mærke det.

I dag har jeg pakket til marked i morgen søndag, jeg skal op og køre kl. 04.00, så det er tidligt i seng for mig - hvilket er godt for jeg er allerede mega træt!!

Jeg har brugt hmmm 4-5 timer på at gå og pakke tingene sammen, sortere og pakke om, fylde på trailer, proppe ind i bilen osv. Det eneste jeg beder om i morgen er godt vejr fra Hr. Gud!

Hvis der bliver godt vejr, så skal jeg nok få solgt en masse, ingen tvivl om det - men hvis det pisser ned for at sige det mildt, så ser det straks værre ud, for så kan jeg dels ikke få solgt ret meget fordi der ingen kommer og jeg vil få et giga arbejde med at få tørret alle tingene igen.
 - så INGEN regnvejr i morgen!!!

Har lige været i et tiltrængt bad, fået vasket hår og barberet mis - min menstruation er stoppet, den varet kun én dag, hvilket er mega mystisk. Jeg tror jeg skal høre min læge ad om det er bedre at jeg bruger min NuvaRing, da jeg brugte den fik jeg regelmæssigt menstruation og ifølge en af mine veninder er det bedst at ha regelmæsig menstruation altså flere dage i træk hver 28. dag (eller sådan noget) frem for én dag hver et eller andet i måneden - jeg mener dog selv 100% at det til enhver tid må være bedst ikke at fylde kroppen med unødvendige hormoner og hvis jeg ikke bruger NuvaRingen, så får jeg heller ikke hormoner ind i kroppen.

Men jeg vil naturligvis få en mere regelmæssig menstruation, men med mindre dét i sig selv er godt, så er det okay med mig at jeg kun har menstruation én dag om måneden - ikke kun er det rasende praktisk det er også billigere end at ha det 7 dage om måneden! :)

Og jeg har jo NuvaRingene, inden jeg flyttede fra Spanien købte jeg en del, da de koster mindre end halvdelen af hvad de koster i Danmark, så der var (og er) mange penge og spare og man skal ikke ha recept til dem, men så slog jeg jo op med It manden og nu har jeg ikke brug for dem mere, i hvert fald ikke som prævention, for det dér med live sex med en sexy mand det ligger vist lidt langt ude i fremtiden, desværre.

Ku ellers godt....... :)




Ingen kommentarer: