søndag den 5. april 2015

At the Crack of Dawn

Klokken ca. 05.20 vågnede jeg fra ENDNU en salig drøm!!!!

Tak Tak Hr. Gud - du er min total all time favorite Fantasi Mand!!! *indsæt selv kys-emotes*

I nat drømte jeg om at jeg var et sted hvor jeg har været før, i mine drømme. Har du nogensinde haft drømme på forskellige tidspunkter i dit liv, hvor du bliver taget tilbage til et sted, hvor du KUN har været i drømme men i drømmen ved du at du har været dér før?

Altså, du ved ikke at det er en drøm og du ved jo ikke at du drømmer. Det er hele pointen med en drøm. Men du ved at du har været dér hvor drømmen foregår før og når du vågner så ved du at dét sted har du kun besøgt i drømme?

I nat var jeg i en drømme bjerlandsby i Spanien. Jeg har aldrig været der og jeg ved ikke om stedet overhoved findes men jeg ved jeg har været dér før, i mine drømme.

Måske det er i Sierra Nevada bjergene men der var ingen sne. Det var forår og alting var ved at springe ud, huset som ejes af min veninde i Spanien (det ved jeg at det gør i drømmen) ligger på et hjørne i et kryds i en lille landsby i bjergene med grusveje/markveje, dvs. sådan et gammelt kryds hvor det her hus som er rødt og blåt så ligger på hjørnet.

Men jeg var kørerende derop i en bil og jeg gik og gjorde klar til at én eller anden fyr skulle komme. Jeg kan huske at jeg forberedte sengen, det var nærmest en gammel alkove men bare med nye fine rene lagner og sengetøj på - mens jeg gik og gjorde klar til denne her mystery fyr som skulle komme, så gik jeg - i drømmen - og tænkte på hvad vi mon skulle lave....

Mine taker kredset naturligvis omkring sex og omkring at jeg håbede det ville blive udfaldet - jeg vidste jo godt at han ikke kunne kører hjem deroppe fra om aftnen. Det var jo langt oppe i bjergene...

Jeg var træt i drømmen og så faldt jeg i søvn (i drømmen) og drømte om svedig sex med denne her fyr - som jeg aldrig så ansigtet på og som jeg ikke ved hvem er. Det var SÅÅÅ GODT!! OMG

Da jeg vågnede (i virkeligheden eller til virkeligheden om du vil) vågnede jeg ved at der er et træ udenfor mit vindue hvor der sad nogle pivvågne fulge og gav den gas med morgensang - det var en hyggeligmåde at vågne på, men jeg ville nu gerne ha drømt om at ha fyren kom i hytten i bjergene noget længere.

I stedet for fik jeg fornøjelsen af at skrive med en sprit stiv Norman! Ha Ha - total fuldemands snak men sjovt og hvor er det irriterende at tænke på, at jeg ikke har været i byen så længe og at jeg faktisk ikke har nogle single venner jeg kan gå i byen med mere..... træls.

Jeg er jo som en fremmede i min egen by - den anden dag hørte jeg med et halvt øre et program mine forældre så i tv, om en Dansker der var vendt hjem til Danmark efter flere år i udlandet. Hun følte sig som en fremmede i sit eget hjemland, fordi traditioner og måder at være på var så forskellige - sådan har jeg det nok også lidt. Jeg savner Spanien og tænker lidt for ofte på at tage derned igen.

Måske en dag......

Kl. 09.15 skal jeg til træning. Flæsk DØ!

Ingen kommentarer: