fredag den 3. april 2015

Tankecirkus!

Nu er det ikke fordi jeg ikke kan tænke på ANDET end sex, men mere fordi sex er en mega LÆKKER tanke at ha!

Og i de her dag, er Ayal - remember Ayal? Min jødiske sexpartner gennem længere tid da jeg boede i København? Ham med den giga gode pik, som elskede analsex? Ja ham!

I de her dag er han i Miami og han reklameret på Fantastiske Facebook med at han havde fået en kæreste faktisk netop som IT manden og jeg slog op - bummer og så ikke, for jeg gider ikke ha sex når jeg er så tyk som jeg er pt. 

Men han har åbenbart taget sin hotte kæreste inkl. bonus søn med til  Miami, hvor han jo bor det meste af tiden. Og hun er åbenbart MEGET MERE til Facebook end Ayal er, for hun lægger billeder på Facebook hele tiden - af stranden, af fisk de fanger, af tær, af sønnen, af havet og alt muligt andet, faktisk lægger hun så mange billeder på at jeg end ikke gider kikke i dem mere. Det ser ud som om hun aldrig har været på ferie før..... eller set en strand eller et hav for den sags skyld, SÅ MANGE billeder lægger hun på. 

Nå, men den anden dag, lagde Ayal selv et par billeder på, af et par fisk han har fanget - han er total fiskenørd og har flere store både (og biler) men det er jeg slet ikke interesseret i, det som fangede mine øjne var hans hænder...... 

Jeg har tyvhugget et screendump af billede og prøv lige at se DE HÆNDER!!! Hans fingre er SÅ STORE og SÅ TYKKE at han kunne tilfredsstille mig med bare én finger! OMFG!!! Det havde jeg total svedt ud..... 

Hans hånd er mega fucking stor og han har de vildeste hænder - engang ville han gerne fiste mig, dét måtte vi ligesom opgive selv om jeg var klar nok på ideen - men hele dét der kan altså hverken komme ind i mig og slet ikke ud igen!

Jeg får så mega mega mega MEGA lyst til at blive kneppet når jeg ser sådanne fingre! Puha!!! Efter at jeg har set dét der billede af Ayal og kom i tanke om hvor fucking fræk han er, så har min hjerne kørt rundt om dét HELE dagen i dag og HELE AFTNEN i går.... total tankecirkus eller måske mere et sexcirkus? Ohh hvem der bare kunne stikke af med et cirkus fyldt med sex....og mænd med store hænder og tykke fingre!





Har ellers været total den flittige datter og været i haven med Far og Mor i dag, fjernet ET TONS blade og jeg tror end ikke jeg overdriver - men nu er gæstehuset også klar til det næste hold som flytter ind i morgen. 5 personer og en hund. 

Og nu skal jeg til Horsens og købe en skammel med rød læder på, som - om Hr. Gud er med mig - passer til min elskede røde sofa i min elskede nye lejlighed - som jeg nok ikke lige kommer til at flytte ind i foreløbig!


Ingen kommentarer: