torsdag den 30. april 2015

Trist? Sjovt?

Lige nu sidder jeg (igen) i min udlejningslejlighed - jeg ventede på håndværkerne som skulle komme kl. 08.00 men de kom først kl. 08.15 - da klokken var 09.30 skulle de til "kaffepause" og kom først tilbage kl. 10.14.....

Det må være mega hårdt at være håndværkere!!

Resultatet er at nu er vægen ved faldstammen på badeværelset delvist rykket ned, rockwoolen er taget ud og det samme er isoleringen, nu er de ved at tjekke hvor langt ind fugten er kommet og hvornår de så kan sætte ny rockwool ind, gips op, spartel mv.

Anyway, så ringer lejeren i en af mine forældres lejlighed, eller hun ringer ikke hun skriver og siger at toilettet ikke rigtig virker, der er en "prop" i toilettet hvilket der har været før og det skal selvfølgelig fikses en gang for alle og specielt da i morgen er 1. Maj OG Store Bededag, så alt er lukket og man kan jo ikke gå en weekend i møde med et defekt toilet.

Så jeg har ringet til den stakkels mand fra firmaet som står bag byggeriet her - han er mega presset uden at jeg ringer, trust me on that!

Men udover at han er presse, så flippede jeg også HELT VILDT MEGET UD på ham for ca. 2 uger siden, som I mega meget! Lad os bare sige det på den måde, han trådte ind i lejligheden lige som jeg var midt i et mega skænderi - ang. lejligheden - med min Mor som min ene lillebror valgte at blande sig i og ind træder denne her mand som faktisk er direkte skyldig i at jeg endnu efter 2 måneders ejerskab ikke har kunnet taget min lejlighed i brug......

Tændstik til løst krudt!

*BANG*

Han endte med at bakke ud af lejligheden mens han undskyldte helt vildt - jeg både råbte og skreg af ham og selvfølgelig begynder jeg at græde når jeg bliver vred, så han fik HELE turen!

Det er ikke sådan at han har rubbet sig gevaldigt siden da, for status er jo at endnu en måned er gået og jeg kan stadig ikke flytte ind, men altså i dag kom han så sammen med håndværkerne her i lejligheden for at lave mit badeværelse og da jeg åbnede døren for dem, stod han helt over ved den anden væg i gangen, i stedet for foran min dør..... hihi

Han tog også skoene af med det samme uden at jeg skulle bede ham om det og han turde slet ikke kikke mig i øjenen - jeg har på en måde helt ondt af ham, for han skal naturligvis ikke være bange for mig - dét er jo lidt trist at nogen er bange for mig, for jeg er jo god som dagen er lang men det er også lidt sjovt faktisk.

Hvorfor?

Fordi da der var overtagelses gennemgang af lejlighederne, så var ham her med - også dengang hvor der var problemer med mit gulv og han var mega mega MEGA arrogant omkring at mit gulv INTET fejlede (det endte jo med at blive rykket op og udskiftet) og da det her med badeværelset og vandskaden skete var han også bare smart overfor mig - jeg går ud fra at vi er ca. jævnalderne men jeg ser jo fra naturens side ikke særlig gammel ud og samtidig er jeg pige, ret lav, blond - you get the picture.

Så foran mig står denne her håndværker som jo ikke kender min baggrund og som jo ikke ved at jeg faktisk har renoveret et helt stuehus selv og ved ét og andet om håndværk, bygninger, konstruktioner for slet ikke at tale om faglig stolthed - og han er MEGA MEGA POPSMART!

Og uden at jeg egentlig ville jorde ham, så træder han ind på en dag hvor jeg er total eksploderet og nu er han verdens mest ydmyge mand - han mangler bare at bukke og skrabe så er den helt i vinkel.

Så jow, det er liiidt sjovt men faktisk også lidt trist for jeg er jo ikke et farligt menneske. Jeg hader selv når folk virker truende eller skræmmende og jeg bryder mig ikke om onde ting i mit liv - ergo forsøger jeg ret ihærdigt at leve efter devisen at jeg vil opfører mig overfor andre som jeg ville ønske andre var overfor mig.

Åben - Ærlig - og med fuld skrue på kommunikationen så der ikke ligger skjulte dagsordner bag ord, ting og handlinger.

SENERE Kl. 15.13. 

Sidder (igen) min lejlighed og venter på at hende maleren som skulle komme kl. 13.00 kommer..... 2 timer og 13 minutter forsinket er jo ikke en rekord so hun kommer nok.

Om få minutter skal jeg lukke endnu en lejer ind i en anden lejlighed, hun er et big shot inden for musikverden - mere kan jeg ikke sige - hun kommer pga. SPOT festivallen her i Århus. Det er lidt cool på min egen indre selvtillidskonto at jeg har sådan nogle anerkendte lejere.

Jeg har naturligvis også arbejdet hårdt for det, sendt mails med links til alle mulige (og umulige) organisationer, firmaer mv. og nu kan jeg lige så stille mærke at det begynder at give pote. Jeg har 100% besluttet mig for IKKE at involvere mine forældre i alle mulige beslutninger. Ikke fordi jeg ikke vil dele ting med mine forældre, for det vil jeg gerne, men mens jeg får en idé NU og handler på den NU, så får mine forældre en idé NU og så handler de på den i næste måned som det tidligste og dét kan jeg simpelthen ikke leve med - det trækker i den grad tænder ud på mig og min arbejdsiver.

Så nu har jeg feks. købt husmanualer uden at informere min Mor - hun vil nemlig godkende ALT men jeg ved jo hvad der virker og jeg ved hvad der skal i dem og den husmanual jeg gav hende til hendes eget Gæstehus i JULI 2014 er endnu ikke godkendt af hende og er derfor endnu ikke lagt ned i huset...... det fungere bare ikke for mig når de skal indover!

Udfordringen ligger i, at jeg har LOVET mig selv det 100% men at efterfølge det, ja dét er straks værre.

SENERE KL. 17.47.

Nu sidder jeg så og venter på en slamsuger - maleren kom aldrig, hun kommer i stedet for mandag kl. 13.00.



Lejeren i en af mine forældres lejligheder skrev i morges omkring kl. 10.00 at toilettet var stoppet og at det hele løb bagud, altså lort kom fra rørene og bagud i toilettet - stanken følger med billede!!

Fordi mine forældre vil at det skal gå på en bestemt måde, sker der hverken mere eller mindre at da kl. er 15.00 er der stadig intet sket og i morgen er jo en helligdag - så dér tager jeg så selv affære og nu venter jeg på en slamsuger.... først når han er kommet kan jeg gør rent og komme videre med de ting jeg skal i dag, så som at hente flyers til fitnesspigere - de lukker kl. 20.00


SENERE KL. 23.40. 

Slamsugeren kom, eller slamsuger manden kom op med en lang stang som han jog ned i toilettet et par gange og så røg der ellers hul igennem - han undskyldte med at han kom så sent (18.30) men han havde stået i kælderen (i bygningen!) og suget den tom for lort (!) siden kl. 07.30 i morges.....

Det pudsige er jo at da jeg talte med bygherren så var det 100% ikke hans skyld men fordi vi (altså min lejer) havde smidt bind mv. i toilettet - som OM nogen gør det når man er 37+!!  Total nederen bemærkning fra en mand!!!

Og de her bygherrer siger ikke én lyd om at de har en slamsuger stående i kælderen fordi der er kloak problemer - nå men altså, de kan så se frem til at jeg omadresser regningen til dem frem for at den havner hos os. Slamsuger manden mente at det måske var fordi afløbet var vendt forkert......øhhh forkert? Hvem vender et afløb forkert? Det gør folk som ansætter ufaglærte mennesker og rygterne vil at der har været rigtig mange polakker på opgaven. Personligt har jeg intet imod polakker eller andre nationaliteter men jeg har noget imod folk som ikke udfører deres arbejde korrekt, for dét går altid ud over andre og dét er hverken okay eller acceptabelt.

Nå men da slamsugeren var kørt og jeg havde fået tørret lort op og gjort badeværelset rent, skyndte jeg mig ud til Laserprint og fik hentede flyers til fitnesspigerne og så kørte jeg på apoteket for at købe glidecreme (og en læbepormade) jeg er jo alene hjemme så jeg tænkte at NU skulle jeg ha gang i mit legetøj - men jeg holdt hamrende ulovligt og ville ikke ha en p-bøde som kan tippe min økonomi, så jeg fik kolde fødder da der var ca. 20 i kø før mig og gik tilbage til bilen (uden glidecreme)

Herefter kørte jeg hjem, fik købt kødboller og melboller og hønsekødssuppe og en cola light OG en plade Rittersport (den mørkebrune med nødder) som jeg naturligvis valgte ud fra at ha gramset på alle de andre pakker - man skal nemlig sørger for at der er nødder helt ud i hjørnerne af pladen :)

Da jeg kom hjem fik jeg tændt op i pejsen, hængt vasketøj op og dækket bord til mig selv i stuen - nu da jeg jo kunne se Tv på engelsk helt for mig selv (Juhuuuuu!) jeg var sååå opslugt af at lave hygge til mig selv at jeg glemte at holde øje med min suppe og resultatet blev at jeg nææsten kogte alle mine melboller ud i suppen :( Og det er ellers dem som jeg aller aller bedst kan lidt...... havde med vilje lavet en stor portion for så var der også til i morgen middag og i morgen aften. It manden hadet at spise det samme to dage i træk, men det har jeg ikke noget imod hvis det smager godt.

Har siddet og set filmen "The Piano" - som faktisk var og er en mega erotisk film - virkelig fræk på den kælen måde, liiiiige mig!

Har jeg sagt at jeg er helt alene hjemme? Blev lige i tvivl om jeg havde sagt det men altså, jeg er 100% alene hjemme og det er bare så mega mega skønt!

Nu vil jeg sove og så vil jeg op og løbe en tur ned til Farfar og min Farbror i morgen, de ligger på Kirkegaarden ca. 4,5 km herfra (hver vej) og det er en rigtig dejlig tur.

Jeg overvejet at tage til Viborg og hygge med It manden her til aften, fordi der var open by night men tiden løb fra mig - det kunne ha været rigtig hyggeligt men det her er også rigtig dejligt, altså at være alene.

Jeg føler mig jo ikke alene, jeg hygger mig og er alene men jeg er ikke ensom. Big difference!

Godnat herfra - lystperlen kalder!

P.S: Har sovet med min bideskinne på i nat, det føles som om jeg har givet blowjob i ét væk, så ømme er mine kæber..... en det sagde den Hotte tandlæge ville ske men så ville det blive bedre om et par uger.



Ingen kommentarer: