mandag den 6. april 2015

Blogger på App

Jeg er jo gået all in elektronisk og har downloaded Blogger.com som App - dvs. nu kan jeg uploade blogindlæg on the fly i stedet for altid at skulle sidde ved computeren, hvilket gerne skulle førere til at jeg skriver mere og er mere spontan - det trænger jeg til.

Begge dele altså, til at skrive mere og til at være mere spontan. Når jeg skriver har jeg det helt fantastisk.

I går uploaded jeg mit første indlæg via appen med et billede - du kan se det her hvis du ikke allerede har set det http://deirdre-ann.blogspot.dk/2015/04/good-night-out-there.html du får en skilling hvis du kan se hvad der er galt med Blogger.com's helt fuldstændig ubrugelig og ikke-gennemtestede app?

Deres billeder bliver sindssygt store og tilpasser sig ikke den template som er på min Blog!

Hvor er det skidt! Dernæst så er selve appen også mega ubrugelig (næsten) der er så mange ulogiske funktioner i den og så mange funktioner som er via computeren som jeg helt klart ville forvente jeg også kunne finde på deres app - men det er som om de har tænkt: Fuck vi skal ha en App og med på App bølgen og så har de lavet en app uden at tænke på funktionalitet og brugervenlighed.

Dette er bare endnu et skub mod at jeg skal skifte min blog over til noget andet end blogger.com, jeg skal bare lige finde ud af det - deres analytics er også mega dårligt og da jeg jo er lidt af en kasse og organisations nørd kan jeg jo godt lide at sådanne ting er i orden, ting som er målbare skal bare sidde liiige i skabet!

Anyway, klokken er 07.40 2. Påskedag 2015. Jeg har været vågen siden kl. 05.40 - lucky me. Nu sidder jeg i træningstøjet og venter på at klokken bliver nok til at jeg skal starte min bil og køre mod Århus for at træne, flad mave kommer helt sikkert ikke snigende om natten. Trust me, I've been waiting.

Bagefter skal jeg ind i lejligheden og give den en skalle i et par timer, så skal jeg skynde mig hjem og skifte tøj (og i bad) og så ned til It mandens forældre aka mine tidligere svigerforældre. Jeg elsker at være på besøg hos dem og vil også gerne at de kan se at vi stadig er gode venner.

It manden kommer her kl. ca. 13.00 og skal ha hans sportsbil startede - den står i en af min Far's mange garager. Han vil gerne at vi kørere derned i den, hvilket er fint med mig - han er rigtig glad for sin bil og jeg er glad for at han er glad for den - det betyder meget for mig at andre mennesker er glade og specielt at de er glade for noget som betyder noget for dem.

I aften skal jeg ind og spise sushi i Århus med Anika og Sille som jeg har gået på HHx med. Sille bor i Schwitz hvor hun er fraskilt en mega rig mand og har forældremyndigheden over deres 2 børn. Manden er en psyko (mildt sagt) og lige nu venter de på dommen fra en Børnedomstol.

Sille er super god til at få kærester og har altid kærester - allerede nu har hun fået en ny kæreste som er gået fra sin kone og børn pga. hende. Han overøser hende med gaver i form af dyre smykker og diamanter, det er helt vildt. Jeg ville ikke ane hvor jeg skulle finde en rig mand - jeg mener jeg har jo lige haft en men en rig mand som har så løse lommer? Jeg ville ikke vide hvor jeg skulle finde ham og når jeg lige er kommet mig over at jeg har tabt næse og mund over at se hendes smykker - jeg er jo trods alt halvt uddannet Guldsmed, så jeg kan godt se forskel på kvalitetssmykker og Pieces smykker producert i Kina - men når jeg er kommet mig over dét faktum at hendes smykker er helt fantastiske smukke, så er jeg overhoved ikke jaloux. Ikke det der minder.

Jeg vil hellere ha ét smukt smykke som min mand (i fremtiden og i mine drømme) har sparet op til længe og lagt tanker og følelser bag, end jeg vil ha 10 forskellige smykker som er købt bare for at dupere mig - det ved jeg naturligvis ikke om de er, altså om smykkerne er købt for at dupere Sille men feks. fik hun en mega mega stor ferskvandsperle i et vedhæng af hvidguld og rød guld på deres aller aller første dates..... I'm like WTF??

Jeg ville ikke engang ha lyst til at tage imod en kop kaffe på første date!! Jeg skal dæleme ikke skylde nogen mand noget, ever nogensinde ALDRIG.

Jeg kan virkelig godt lide Sille og hun er blandt en af mine ældste og bedste veninder sammen med Anika for heldigivis kan man sagtens være bedste veninder og samtidig være meget forskellige. Sille er desuden den bedste Mor ever og har en krop som en Asiat, altså en lille petit krop selv om hun er hvid ligesom jeg - jeg er ikke misundelig på hendes krop, men jeg gad godt kunne æde igennem og stadig være slank.

Det som er lidt træls ved dagen i dag er at jeg har røv kedet mig de sidste par dage og nu hvor jeg endelig skal noget (i aften) som jeg har set frem til, så skal alt muligt andet pludselig presses ind også. Total stressfremkaldene.

I går aftes måtte jeg teste mine dildoer, også selv om der ikke er batteri i - jeg ville faktisk ikke vide hvor i den Danske husholdning jeg i dag skulle finde batterier som matcher en dildo? Jeg har ingen fjernsyn så at tage batterierne fra fjernbetjeningen er udelukket og sikkert også mega old school! Og hvor har man ellers batterier nu om dag? Pas, jeg kan ikke komme i tanke om nogen steder. Desuden har jeg ikke én eneste ting som er min - alle mine ting står til opbevaring eller er halvvejs inde i min udlejningslejlighed dvs. med andre ord, jeg har intet som er mit og dermed ingen steder hvor jeg kan liste hen og stjæle batterier.

Men manuelt maskinkraft er heller ikke at kimse af - det er manglen på glidcreme dog, så hvad tror du jeg brugte? Yes Kamfercreme....! Doooo - det var dog ikke så slemt denne gang fordi jeg ligesom vidste hvad jeg gik ind til men note til mig selv: Se at kom på Apoteket og køb noget glidecreme. NU!
 - og overvej om du også skal ha en pakke kondomer med, den lilla slags med knopperne..... sådan som min krop har det, så skal jeg enten tabe mig med lynets hast eller også skal jeg bare finde en blind at knalde, så jeg kan få taget trykket for real..... puha!

Jeg får helt sug i maven når jeg tænker på sex og tænker jeg på analsex så få jeg total sug i maven og kan ligefrem mærke at det killer inden i - jeg er bare så mega sexhungrende at det er til at skrige over! Hvorfor er jeg ikke sexhungrende OG i et forhold? Hvorfor døde It mandens og min sexlyst med hinanden ud? Hvorfor fik vi det ikke stoppet og vendt i tide?

Det værest er at jeg end ikke ved hvad jeg skal gøre i fremtiden for at stoppe en sådan udvikling. Tænk at havene i et forhold igen - hvis Hr. Gud er på min side - og så ende i et sexløst forhold (til sidst that is) det vil jeg slet ikke kunne bære. Jeg ved min super hukommelseshjerne ville tænke: Ingen sex = Forholdet slutter/er død og det er jo ikke nødvendigvis tilfældet men min hjerne ville bare koge over med minder om det her forhold som kunne ha været så fantastisk men som desværre gik i stykker. Rigtig trist faktisk.

Men dét skal ikke afholde mig fra at ha sex! Indtil videre bare med mig selv.... meeeen ONE DAY! *Bam* Så kommer der en svedig behåret mand og trænger ind i mig - nøjagtig som i min drøm i lørdags.... ohhh so sweet a dream!

Jeg kan stadig huske hvor overrasket jeg blev da jeg blev kysset i mine drømme, hvordan jeg ikke kunne åbne øjenene og hvordan mine fingre mærkede hans behåret brystkasse - tanken alene tænder mig for vildt....jeg bliver stadig varm inden i, ved tanken om at én eller anden mand gerne ville mig i mine drømme - eller ikke en eller anden mand, for manden var Norman men jeg tror ikke på at han vil mig på den måde selv om tanken om sex med ham måske ikke længere er SÅ fremmede for mig, det var trods alt en really sweet dream men igen, sex Vs. friendship? Jeg vælger Friendship og får sex andet sted.

Men dén der tanke om at jeg var begæret af et andet menneske, den var REALLY SWEET og hvis Norman i mine drømme kan begærer mig, så kan ANDRE mænd vel også?

Nå, off til træning





Ingen kommentarer: