onsdag den 15. april 2015

Heldige og Uheldige MIG!

It manden har været syg hele ugen og er stadigvæk syg - jeg har været oppe hos ham hver dag men i dag kørte jeg hurtigt igen, da jeg selv føler jeg måske er ved at blive lidt øm i kroppen.... arghhh!!

Jeg skal IKKE være syg! I morges kom jeg feks. ikke til træning og det er mega træls, for jeg kan mærke at jeg lige er ved at knække træningskoden so to speak, faktisk går det så godt at jeg "kom til" at veje mig selv i dag - jeg vejer så nøjagtig det samme som før.... 75 kg.... WTF! Lorte vægt!

Det må HELT KLART være vægtens skyld - jeg har åbenbart ikke tabt mig ét gram på at træne som en idiot - hvor demotiverende er det lige?? Men afsted det skal jeg og i morgen hedder det træning kl. 06.30. 

I dag var jeg også ved tandlæge, fordi jeg har så ondt i mine tænder - jeg kan ikke forklare det men siden før Påske har jeg haft ømme tænder - tandlægen mener jeg skærer tænder om natten så nu skal jeg ha en bideskinne! Pris: 3500 kr. Ja da.... giv mig flere udgifter tak. 



Da jeg var oppe ved It manden i tirsdags knaldet jeg min tå ind i hans lorte høje dørtrin og flækket hjørnet af min negl så langt ned at den er næsten sort i dag og  blødte da jeg kom hjem tirsdag...*snøft*

Jeg har måttet hive lidt i et 13 år gammelt netværk som jeg faktisk var mega overrasket over jeg stadig havde i Bilka, for at få 2 kjoler til Anika - hun kommer aldrig i Bilka pga. hendes "dejlige" mand Walder og da vi bor tæt på kørte jeg forbi og forsøgte lykken og minsanden om ikke der var en sød en som sagde til mig: Deirdre-Ann, alt for dig, jeg husker stadig hvor sød og varmhjertet du var overfor mig da jeg kom som integrationsmedarbejder....det var så nok i hmmm 2000-2001...
Tænk at jeg dengang, men jeg boede på Gården, har haft så meget overskud i mit liv at jeg har været sød mod andre mennesker i en sådan grad at de husker det i 2015... men altså, det lykkes og nu har jeg 2 kjoler til Anika i min bil :)

Min næst ældste nevø blev 6 i weekenden og han øsnker sig som altid Playmobil, så jeg endte med at købe en masse Playmobil (ligesom sidste år) brugt af en pige. Hvad jeg ikke lige var opmærksom på var at det her Playmobil er fra 1976 og pisse svært at samle uden en manual, så jeg måtte igang med at google for at finde ud af at samle det, så jeg kunne tage billeder af det og lave en ny kasse til min Nevø - imens jeg googlede fandt jeg ud af at det faktisk har en værdi af en lille formue.... så nu har jeg købt noget andet Playmobil til min Nevø og sat det her til salg.... :)
Hvad mon det er? Gæt....

Det er da vand på gulvet i min nye lejlighed.... 

Vaskemaskinen eller rørerne er utætte..... og nu skal hele badeværelset rykkes ned for at undgå skimmelsvamp....jeg lukker mine øjne og lader som om jeg ikke findes!!!

Når min søster har gjort rent, ser det sådan her ud.... trust me, sådan ser det IKKE ud når jeg har gjort rent!! Jeg måtte simpelhen tage et billede af det, da vi jo netop har haft den helt store tur ang. bla. rengøring og udlejning. Bottom line, jeg ER bare bedre til det end de fleste. 

Og appropo tur, jeg har sat min Guldsmed ven til at lave et par søstre ringe, i ægte guld. Min søster bliver 35 år til sommer og jeg ville gerne give hende en unik gave, som feks. en ring til os hver, hvor der hele vejen rundt står søstre men nu er jeg VIRKELIG i tvivl om jeg vil ofre SÅ MANGE penge på et par ringe, når vi nogle gange har det som hund og kat...

Jeg kan ikke bruge så meget tid på at tænke over det mere, da det jo også tager tid at lave dem men jeg ER i tvivl..... bum bum what to do? Sætte dem i produktion eller ej??

P.S: Min Caminobog er kommet i dag..... wooop woooooop!

Ingen kommentarer: