mandag den 13. april 2015

Hvordan tisser piger på en resteplads uden wc'er?

Jow ser du, man parkere sin bil faretruende tæt på skraldespanden, som i virkelig så tæt på at lakken slikker skraldespanden.

Så stiger man ud af sin bil, går om til passager sædet, åbner døren og *wola* har du dannet en lille firkant til dig selv med én åbning som går væk fra vejen og nysgerrige menneskers øjne!

Geni-fucking-alt!!

Altså, har du en 4 dørs bil, så åbner du bare fordøren og bagdøren og sætter dig på hug og tisser men har du som jeg, kun en 3 døres bil, så fungere ovenstående perfekt - er man virkelig avanceret (hvilket jeg er) så har du i handskerummet servietter som du kan tørre dig med OG sprit servietter så du kan spritte fingerne af igen, at tisse på hug med biler susende omkring dig, er ikke altid det nemmeste, så en dråbe tis kan godt ramme forkert - om end jeg ikke er sart når det kommer til mit eget tis.

It manden er syg, rigtig syg - han har virkelig fået influenza og jeg kørte derfor op til ham med franskbrød, leverpostej, sodavand, chips, halspastiller mv. Jeg tænkte at hvis han fik lidt at spise eller lidt chips, så ville han blive tørstig og væske er utrolig vigtigt når man er syg.

Jeg holdt mig bevist langt fra ham, da jeg ikke har nogen lyst til at blive syg - at være syg er at være svag og jeg hader at være svag! Jeg gav ham end ikke et knus.

Da jeg kom, lå han nøgen i sengen - SÅ TYPISK mænd! Når man er syg, skal man måske overveje om det er klogt at tage en t-shirt på, da jeg spurgte hvor hans t-shirt var, anede han det ikke, da jeg åbnede skabet lå den lige først for. Så på med t-shirt så skuldrene ikke bliver kolde. Han spiste en franskbrød med leverpostej og friskkværnet peber og drak lidt cola. Så kørte jeg igen.

Nu sidder jeg på en resteplads ved en sø og skriver og sunder mig lidt, inden jeg køre hjem til mine forældre igen.

Hende Frk. DingDing jeg har lukket ind i weekenden, er faktisk liiidt irriterende. Jeg sagde til hende inden hun bookede og inden jeg vidste hvem hun var, om hun havde brug for at have cpr adresse, altså når hun flytter til et andet land, så har man jo brug for at få adresse et sted så man kan få løn, sygesikringskort mv.

Men nej nej det havde hun ikke, men det har hun så nu - og NU er mine forældres lejlighed hvor den mulighed foreligger, udlejet. Så what to do now?

Irriterende! Men alting løser sig, jeg skal nok finde en løsning.

I aften skal jeg være sammen med Barbara og Anika igen - Anika's mand har 3 dage om ugen hvor han tager hjemmefra kl. ca. 07.30 og kommer hjem til midnat....ohh yes it's weird.... men altså, i aften skal han til Vollyball og så skal vi hygge når børnene er lagt til at sove.

I morgen tirsdag tager Barbara til København til hendes søster og fredag kører hun retur til Schwitz så jeg ved ikke hvornår jeg ser hende igen, måske til August.

Min Grafiker er total forsvundet, mega SO! Med mine penge - anyway, it manden kender en rigtig sød Grafiker som altid plejer at sige nej tak til opgaver når han har spurgt fordi hun har været fastansat men nu er hun blevet fyret og vil rigtig gerne vække sit freelance netværk igen, så det er jo bare mit held!

Hun er dog betragtelig dyrere end den anden og da jeg allerede har mistede penge på den første, så er det dobbelt øv men jeg har virkelig ikke noget valg, da jeg skal være FÆRDIG NU for fuck sake!

I morges var jeg til træning igen, jeg syntes selv jeg er liiidt sej - jeg føler jeg er på vej den rigtige vej rent vægt mæssigt men der er stadig lang vej endnu, før jeg har drømme kroppen men bare det at jeg FØLER mig på rette vej.... dét er skønt.

Der er faktisk noget jeg har tænkt over flere gange til træning men glemt at skrive - griner allerede og det er at når man er nybarberet på missen, hvilket jeg næsten altid er, så skiller skamlæberne sig fra hinanden når jeg laver forskellige øvelser og dét får mig altid til at grine lidt indeni.

Feks. når jeg bliver varm, så "klistre" de sammen fordi skamlæberne også bliver varme, det føler jeg ikke rigtig, det sker bare. Nok ligesom når en mand får varme nosser. Men når jeg så laver feks. nogle benøvelser hvor benene skal spredes eller strækkes langt ud, så skiller skamlæberne sig fra hinanden og dét kan jeg mærke og når de så er helt skilt ad, så "trækker" det op i missen på mig *Griner* Det er faktisk en rigtig sjov følelse og det sker ret tit.......


I går så jeg denne her på Facebook og jeg blev faktisk forarget - hvis du ikke kan læse det, så står der at en fyr, ham den tykke, vandt 181 millioner dollars i lotto og 2 dage efter finder hans sit livs kærlighed, den pinke blondine.

Dels blev jeg forarget over alle kommentarerne som langt fra var pæne men jeg blev også foraget over at han er lagt sådan til skue - for det kræver jo ikke en Phd at lure at hun kun ridder ham fordi han er mange millionær.

Billede fik mig også til at tænke - hvad er det der sker i hoved på sådanne piger? Jeg mener, don't get me wrong, penge er SKØNNE AT HA og jeg savner at ha flere penge men tilfredsstillensen ligger jo i at få pengene selv, at tjene dem selv og bagefter at bruge dem selv.

Jeg kan godtse og forstå at nogle piger kan fristes til at kneppe rige mænd, grimme som pæne, bare for pengene men ikke over en lang periode - dét forstår jeg simpelhen ikke. Jeg kunne ikke med stor fed streg under IKKE kneppe ham der eller nogen andre mænd på et regelmæssigt basis hvis det eneste der var i det for mig, var hans penge!

Jeg har prøvet at ha en velhavende kæreste og dét har jeg ingen interesse i at få igen - ikke fordi jeg drømmer om at få en Jord og Betonarbejder som kæreste eller en fattiglus, men en millionær drømmer jeg godt nok ikke om. Jeg vil gerne ha en som har en jævn stabil indkomst, hvor vi sammen kan fryde os over når det går godt og sammen klemme ballerne sammen når det går mindre godt. En ligemand.

Jeg vil aldrig nogensinde kunne være lige med en millionær  - jeg skylder jo millioner væk, så hvordan skulle jeg nogensinde kunne få alt den gæld væk og så tjene penge nok til at blive millionær bagefter? I don't see it as possible.

Ingen kommentarer: