tirsdag den 7. april 2015

Picture Talking

I random rækkefølge kommer her lidt (ikke seksualiserede) billeder af de sidste par dage og uger i mit liv. 


I går kørte It manden og jeg hjem til hans forældre i hans elskede sportsbil, det er en Lotus. 

Før vi tog afsted, skiftede It manden lige med et snuptag mine vinterdæk om til sommerdæk - mega cool og for første gang fik jeg at se hvordan det foregik, så nu er jeg faktisk ret sikker på at jeg selv kan gøre det næste år. Jeg har før prøvet at skifte et dæk da jeg boede på Gården men det fik jeg mega skæld ud for - nu er jeg voksen og ingen skal skælde mig ud for at skifte dæk på min egen bil. Basta Bum! Så nu ligger mine vinterdæk på hylden i firmaet og venter på vinter. 

Nede i Far's Firma - min bil bliver sååå smart og køreklar! Jeg håber bare den holder i 2 år - kan slet ikke overskue at skulle købe endnu en bil - og leve uden bil er total NOT AN OPTION!

Den anden dag var jeg nede i vores krybekælder for første gang ever selv om vi har boet i huset i hmmm 20 år? Jeg har INTET imod skumle steder, men jeg har 200% noget imod steder hvor jeg ikke kan fornemme en udgang/udvej.... 

Det var denne magiske dut jeg skulle dreje på, så vi kunne få tændt for vandet i drivhuset. 

Der er altid en milliard vasketøj (kan man godt sige det??) i en familie med mange mennesker! Heldigt at jeg er total nørded med vasketøj - jeg elsker at ordne vasketøj, vaske beskidt tøj rent, lægge sammen, stryge, rulle mv. 
Færdig :) På en skøn forårsdag i Danmark. 


Da jeg satte det sidste punktum i min bog, sad jeg i It mandens vindueskarm i hans nye fine hus, jeg have købt et nyt varmt franskbrød, varm leverpostej, agurk og cola light...... OMG hvor en konge middag til mig selv! It mande var til Påskefrokost


Øhhh godt at man ikke nødvendigvis skal kunne stave for at man kan køre bil!!!
Kørkort? Det hedder vist Kørekort.... bare ærgerligt at man vil ha et navn på nummerpladen som er længere end de 7 bogstaver som der er plads til...... = dårlig markedsføring


Sådan så bedet ud ved Far og Mor's Gæstehus efter at jeg havde kørt 15 læs med gamle blade væk - det brune som er tilbage er barkflis. Shit jeg havde lange arme bagefter!

Den anden dag kørte jeg til Horsens for at købe en taburat - eller dvs. det gjorde jeg ikke, for jeg kom til at køre til Vejle fordi jeg sad og dagdrømte og tænkte..... 
Anyway - er den ikke bare SUPER FIN? Det er et gammel syskrin i en fodskammel men da jeg er lidt bange for at nogen måske kan finde på at sætte sig på den, er jeg lidt i tvivl om jeg skal sætte den ind i min udlejningslejlighed eller om jeg skal gemme den til jeg selv engang får en lejlighed? Den har teak ben og her har jeg lige gjort den ren - det er TOTAL et scoop køb!


Min Far's Kuskehånd - av av av av!!


I går var jeg med Sille og Anika inde og spise Sushi i Århus på Sota Sushi i Vestergade, det var som altid rigtig godt men helt vildt mærkeligt (men dejligt) så fik jeg slet ikke ondt i maven!!! Normalt skal jeg altid dø efter at jeg har spist sushi - jeg tror måske jeg er overfølsom overfor ris men så alligevel ikke, for da jeg havde spist var jeg helt okay. Det er sket efter at jeg er begyndt at spise levende mælkesyrebakterier bare i pilleform - det hjælper helt gevaldigt på min tarmflora!!! Godt jeg har min private pille-pusher i Anika!

Da vi kørte hjem fra It mandens forældre var vejen spærret af fordi det brændte - jeg håber SÅ MEGET at den gamle mand er altid rodet foran sit hus, nåede at komme ud og jeg håber også at han fik nogle af sine dyrebare ting med.... stakkels mand!

Og så for få minutter siden kunne jeg se Garderhusarerne ride forbi nede på Frederiks Alle - jeg fik total deja-vu til min skønne Penthouse Lejlighed, hvor jeg hver dag kl. 11.45 kunne høre vagtskiftet gå forbi på vej mod kassernen i Gothersgade - jeg savner KØBENHAVN SÅ MEGA MEGET! Men der er no point in going back, everything will be changed. 


Jeg har ikke hørt fra Norman siden hans fuldemands chat, hvilket egentlig er okay men jeg syntes alligevel det er lidt mærkeligt - nok mest fordi jeg ikke forstår. Men så igen, der er så meget jeg ikke forstår her i livet - jeg er bare mere til at folk siger hvad de tænker. Mine år sammen med it manden har ikke gjort det nemmere for mig at læse folks tanker, hvis jeg kunne det, så tror jeg stadig vi var sammen - så jeg kan, som 99% af verdens befolkning ikke læse tanker (eller mellem linjerne) for den sags skyld, så nu lader jeg ham være.

Anika er ved at lave generationsskifte i hendes forældres store internationale virksomhed - Anika's mand Walder syntes at hun skal dele 50/50 med ham - OGSÅ i tilfælde af at de går fra hinanden. Jeg kan nok ikke komme i tanke om en ringere ide nogensinde ever!!!!!

WTF? Det vil jo svare til at jeg giftede mig med en rig mand og foreslog ham at HVIS vi gik fra hinanden, feks. hvis jeg mødte en ny mand, så kunne jeg tage halvdelen af min mands penge med mig over i mit nye forhold med min nye mand og sammen kunne min nye mand og jeg nyde godt af min ex-mands penge......!!

Seriøst, kan du høre hvor langt ud det er??? Anika overtager firmaet efter sine forældre og så vil hendes mand have at de deler 50/50 hvis de går fra hinanden......????

Fuck da også - jeg har sagt at hun ikke må skrive under på noget før vi har talt sammen, hun skal jo helt klart bruge en anden advokat end den som Walder har foreslået. Bare fordi han kender advokaten er jo ikke ens betydning med at han er god - jeg har været igennem en del advokater og der er MEGA LANGT imellem de gode!!!!

Nå men da vi gik over til bilerne efter at vi har sagt farvel til Barbara, gik vi og talte og jeg ved slet ikke hvordan men vi kom til at tale om voldtægt (midt i generationsskifte - kvinder HAR en avanceret hjerne!!!) og pludselig røg det ud af mig, hvad Sømanden havde gjort ved mig, hvad min Gudfar har gjort - det hele røg ud bare sådan. Lidt ligesom hvis jeg skulle fortælle om mine nye sommerdæk eller en neglelak.

Anika tog det forbavsende rolig - folk plejer at flippe skråt og opfører sig mærkeligt overfor mig bagefter - det sidste ved jeg jo i teorien ikke om sker, da vi jo ikke har mødtes siden i går aftes, men hun tog det pænt.

Og det er jeg glad for, jeg mener, jeg kan jo ikke ændre min fortid - det kan ingen, men jeg kan selv bestemme hvordan jeg vil forhold mig til min fortid og hvordan jeg vil leve mit liv fremadrettet. Jeg er ikke mærket for livet og jeg lever ikke et dårligt liv - jeg er bare den jeg er og ja selvfølgelig ville jeg gerne ha været foruden og naturligvis ville jeg gerne leve et anderledes liv end det jeg pt. lever men jeg arbejder benhårdt på at ændre mit liv så det bliver som jeg gerne vil ha det. Og det skal nok lykkes en dag, med eller uden hjælp fra andre om end det nok er nemmest med hjælp  - men man kan ikke forvente at folk vil hjælpe en, man kan bare håbe. Og ønske.

Og pt. ville jeg ønske at jeg var ca. 5 kg slankere og at jeg boede inde i Århus centrum, så jeg kunne være lidt ung igen.

Ingen kommentarer: