lørdag den 4. april 2015

Hvad sker der for min blog??

DETTE BLOGINDLÆG VAR SLET IKKE FÆRDIGSKREVET OG ALLIGEVEL ER DET UDGIVET.... HMMMM!

NU ER SLUTNINGEN SKREVET PÅ.

Det lykkes mig heldigvis at skubbe min ret livagtige og mega frække natlige drøm ud af mit hoved - jeg kan ellers godt ha problemer med at få visse tanker ud af mit hoved - tankespin kan være noget værre noget - men det lykkes mig at skubbe min svedige og meget livagtige sexdrøm ud af mit hoved og fokusere 100% på at jeg skulle i Ikea og ha købt ind til lejligheden og videre ind i lejligheden og ha tingene løftet op og ind.

Dét hjalp min ene lillebror heldigvis med.

Men når jeg nu har tid til at sidde og tænke alene, så falder mine tanker på drømmen igen. Jeg ville ønske jeg kunne drømme samme lækre frække drøm igen - ikke fordi jeg gerne vil drømme om Norman, for det må også gerne være Ayal som er hovedpersonen eller en vildt fremmed - det jeg gerne vil drømme om og grunden til at jeg gerne vil tilbage i dén drøm (hvilket naturligvis ikke sker) er fordi det var så HELT FANTASTISK SKØNT at vide at jeg var lækker!

JEG Deirdre-Ann Roberts var lækker. Som jeg er. Lige nu og her, jeg er lækker. Dét var mega fantastiske at føle - og jeg følte mig super hot, altså super super super hot hot hot, fræk, sexet og våd og klar og alt muligt andet og dét var bare så dejligt og dén følelse vil jeg gerne have igen.

Norman og jeg kommer aldrig til at ha sex igen. Jeg ved godt at aldrig er et stort og stærkt ord at bruge men jeg er 100% overbevist om at det ikke kommer til at ske. Dels fordi jeg er 100% overbevist om at han ikke tænker synderligt meget på mig og når og hvis han gør, så er det ikke seksuelt.

Jeg syntes Norman er dejlig at tale med, det har jeg altid syntes og sådan vil jeg nok altid tænke fremadrettet, han kom ind i mit liv engang hvor jeg virkelig havde brug for nogle udenforstående til som ikke havde fordomme omkring mig, min Gård og alt muligt andet på forhånd. En person som ikke som udgangspunkt altid vidste hvad der var bedst for mig. En person som faktisk mente at jeg havde en tankegang og en mening selv. Sådan var Norman og dén følelse gav han mig og så forsvandt han - måden han forsvandt på efterlod mig i en uforstående situation, ligesom da min Coaching buddy forsvandt ud af mit liv. Jeg forstod og jeg forstår ikke hvorfor vi ikke kunne forblive venner.

Men det kunne vi ikke, åbenbart - jeg blev aldrig spurgt. Jeg så det ikke ske, før det var sket og den dag i dag, tror jeg ikke på at jeg kan blive venner med min Coaching Buddy igen. Hun vil mig 100% ikke, så havde jeg hørt fra hende.

Det er næsten det samme med Norman, han har masser af venner og masser af omgangskreds i sit liv, han har ikke brug for mig. Hans minder om mig er ikke gode, som mine er om ham  - eller dvs. jeg har faktisk også rigtig mange dårlige eller i hvert fald mindre gode minder om Norman men jeg har skubbet dem fra mig, fordi jeg ikke orker at tænke på dårlige ting, så jeg husker de gode ting - hvilket måske ikke altid er lige gavnligt men det er mest opmuntrende i livet.

Jeg har forsøgt at forklare ham hvor godt det ville være for ham, at få lejet nogle af de boligerer han har ud, men han er ikke interesseret og så er det jo sådan det er.

Jeg har spurgt om han vil mødes og spise Sushi, det vendte han tilbage på efter 4 dage og gav mig a. 2 timers varsel, hvilket jeg ikke kunne. Jeg ser det som et tegn på at han faktisk ikke gider. Gider mødes eller gider mig.

Og på baggrund af dét er jeg 100% sikker på at ham og jeg aldrig igen nogensinde ever kommer til at ha sex igen.

Men drømmen, dén vil jeg gerne ha igen - med eller uden Norman!! Shit det var en god drøm! Tak Hr. Gud for saftig fantasi i bedste sendetid!

Nu er jeg kommet hjem inde fra min Onkel hvor jeg har været til Påskefrokost, det var faktisk rigtig hyggeligt. Min Nevø på min Mor's side som jeg ikke ser så meget efter at hans forældre er blevet skilt (eneste skilsmisse i vores familie i hmmm forever?) var med - han er faktisk en rigtig rigtig god dreng, selv om han har haft en del odds imod sig de sidste par år.

Min lillesøster og hendes kæreste var også med, hun ser ud til at ha det bedre selv om hun stadig taler om at det "trækker" op langs siden og op mod nyrerne. Mor siger at det er de samme symptomer som Mormor havde inden hun blev syg og døde. Jeg har sagt til min søster at hvis hun ikke går til læge selv, snart, så flipper jeg helt seriøst dødlig ud på hende og hvordan det sker ved jeg ikke men jeg skal nok få hende tvunget til læge - jeg NÆGTER at begrave en søster fordi hun ikke mener at hun skal tage sit nyresvigt og nyrebetændelse alvorligt.

Jeg NÆGTER det!!

Men til noget mere muntret - eller lystigt om du vil, da jeg kom hjem inde fra lejligheden hvor jeg havde båret ting ind og gjort rent, kunne jeg lige nå 40 min på øjet (var mega mega træt) inden jeg skulle gøre mig klar til i aften og køre, det blev dog kun til 36 minutter fordi jeg liiige kom til at ligge og lege lidt igen.... OMG jeg er bare sjask våd og liderlig hele tiden!

Selv nu når jeg sidder her og skriver i mørket på mit værelse, Far og Mor er ikke kommet hjem endnu (vi kørte i hver vores biler) så sidder jeg og har mega mega MEGA lyst til sex.....

Jeg ved det par er et par dage hver måned jeg har det sådan her, så intensivt behov for sex - så går det "over igen" og bliver et mere almindeligt behov som faktisk ikke eksistere med mindre der er en til at vække det. Men ER der så en til at vække det, så er det et rimelig godt behov at ha!

It manden og jeg havde rimelig meget sex i starten....hold nu op hvor var det skønt men så var det som om der skete noget, som om vi gik i stå i hinandens selskab. Det er lidt trist at tænke på, men sådan blev det og sådan gik det.

Og nu vil jeg kravle under dynen og krænge mine trusser af - de er marineblå bomuldstrusser med en lille blonde hele vejen rundt. Super fine og super feminine....
 - uhhh har helt glemt at fortælle at flere i min familie som jeg ikke ser så tit, har kommenteret på at jeg har tabt mig lidt..... niiice!

Med en god fræk drøm hvor en mand gerne vil mig, sådan som jeg ER og en aften fyldt med komplimenter om mit vægttab, ja who knows, måske jeg har ÆGTE sex snart.... bum bum....!


2 kommentarer:

Veronika sagde ...

Henger stadig med å lese din blog :) Har du btw en favoritt på Airbnb, bortsett fra dine egne leiligheter? God påske fra Norge :)

Deirdre-Ann sagde ...

Dejligt med en hilsen fra dig :)

Uhh en favorit... hmmm der er SÅ mange smukke huse i så mange forskelige lande - fandt engang et lille bitte grønt byhus i Århus men det er nu fjernet fra nettet. Tror det må være mit favorit sted :)

Jeg har set så mange smukke, fine, dyre og eksklusive hjem de sidste par år mens jeg har boet i Spanien, men ingen af dem har sagt mig noget, fordi "hyggen" og "hjerteligheden" og "hjemmeligheden" manglede, så det er ikke nødvendigvis store huse der er de bedste - det er indholdet (og menneskerne)

:)