fredag den 17. april 2015

Mere MALE MALE MALE MALE!!


Som overskriften lyder, så har jeg malet på livet løs hele dagen i går og hele dagen i dag. I går var jeg nok ikke min Far's yndlingsdatter (han har et par stykker at vælge imellem) fordi jeg kortsluttede hele mine forældres Gæstehus...

Hvordan? 

Jow ser du, de der gamle el-radiatorere skulle pilles ned, så jeg stod og kikkede lidt på dem, indtil jeg besluttede mig for at rykke i dem, de hang lidt løse og alt min fine geniale funktionelle og 100% sorterede værktøj lå og ligger inde i min nye udlejningslejlighed og mine forældres værksted og værktøj... ja det roder SÅ MEGET at jeg sjældent gider bruge krudt på overhoved og SE om jeg kan finde det jeg skal bruge, så jeg lavede et KARATESPARK på hver radiator som selv en Kung Fu Mester ville ha været stolt af!

Yes en KARATE KID SPARK lige på radiatorerne så de røg ned og bagefter tog jeg fat med mine mega Pippi Langstrømpemuskel arme og rykkede beslagene ud af væggen! Basta. Bum. Sådan gøres det shit - resultatet blev at radiatoerne kom ned og det var jo målet - sidegevinsten var at jeg (åbenbart) kortsluttede hele relæet, så Far ikke kunne åbne garagenporten med sin automatiske garageåbner da han kom hjem.... *ups*

MEN til mit forsvar vil jeg sige, at jeg så i dag SELV OG HELT ALENE fiksede strømmen....billeder kommer i morgen. Jeg har nemlig taget et kursus (for mange mange mange år siden) som hed Tøse El.....bum bum stik den mand!


Første radiator down...

Loftet males.... 

Radiatore hullerne spartles

En MEGA fucking tung branddør males.... havde nær aldrig fået den af hængslerne og ud af huset og op på bordet. Tør slet ikke tænke på hvad en moderne branddør vejer...!!!

Da Gæsterne som skulle komme i morgen Lørdag meldte afbud, tænkte jeg: Så tager vi da også lige og maler gangen.... 

Min Far mener at det er første gang siden huset blev bygget i 1970'erne at gangen er malet..... NO shit??!!!!

Laaaang gang - i morgen får gulvet en tur....

ELSKER når jeg kan se hvor jeg kommer frem!

Det var det mega store relæ i enden af huset som jeg kortsluttede - det er længe siden jeg har skiftet sikringer i et relæ.... tror det må ha været da jeg boede på gården :)

Frokost - vand i lommen, to franskbrøder (oven på hinanden) med leverpostej - my favorite. 

Blev SÅ sliksulten at jeg måtte drikke en rigtig coca cola.... SÅ er det altså slemt for jeg kan faktisk ikke lide smagen!

Mega skønt vej i dag :)


Den anden dag så jeg denne her bil - er det KUN mig som kan finde én fejl ved den???
Kik igen...... Kik nærmere...... se dørene....... det er suicide døre på en ny bil..... syret ikk? Er det mon standard og er det mon lovligt? De blev jo afskaffet fordi de åbnede sig mens man kørte og man nemt kunne springe ud..... og dø
NU er jeg så træt at jeg ikke orker mere - hvis jeg orker skal jeg til træning i morgen.

Godnat

Ingen kommentarer: