fredag den 24. april 2015

Hej Vabel!



Note til mig selv: ALDRIG tage pæne sko på til København til et møde, når du OGSÅ skal gå rundt (gik 6 km i alt)!



Største men ikke eneste vabel....i går aftes. 

Samme vabel her til morgen - i skrivende stund kan jeg mærke at den væsker igen. 

Mine fine nye sko fra Stylesnob sidder på mine nyvaskede fødder mens jeg sidder på hmmm 4 time og venter på håndværkere i lejligheden som nu har meddelt at de alligevel ikke kommer..... could have been brought to my attention before!

Guld og læder :)

Eneste ulempe ved de her mega lækre sko er, at der ingen højde er på dem - jeg er jo i forvejen ret lille, 159 cm så en hel gør altid gavn hos mig men på den anden side kan jeg jo heller ikke gå og ødelægge mine fødder bare for at se smart ud. 

Mødet i går gik suuuper godt - virkelig - personen vi mødtes med, var all in på vores firma og ideen bag, så den del gik mega smooth. Nu skal vi bare ha lavet et udkast til papir med procenter mv. og så er det jo spændene om personen stadig er interesseret... det håber jeg.

Vi har jo af gode grunde ingen penge i vores firma, så all lægger deres arbejde i det - It manden og jeg lægger 5000 kr hver, det er hvad jeg kan klare, så det er hvad vi blev enig om. Vores selskabsform bliver et IVS firma, Iværksætterfirma til at starte med. Det er billigst.

Jeg glæder mig RIGTIG MEGET til vi kommer rigtigt igang, fuld far på og udover stepperne - århh hvor jeg dog elsker at arbejde!!

Har i dag ringet til en(dnu) en revisor, denne gang en i Frederikshavn som jeg har fået anbefalet (igen) på det varmeste.

Jeg håber virkelig han kan hjælpe mig - min egen nuværende revisor har jeg ikke hørt fra siden 25. September 2015, ingen af de mails jeg har sendt ham siden er blevet besvaret og jeg står på min selvangivelse til at være på kontanthjælp/modtage kontanthjælp hvilket jeg aldrig nogensinde ever har fået. Aldrig. Det er ikke kun en personlig krænkelse at det står der, det er også småfarligt - hvad nu hvis en eller anden fiks idiot fra det offentlige kom til at se det og tænkte: Hmmm vi skal da ha nogle penge retur fra Deirdre-Ann....... men da jeg jo aldrig har fået pengene så det ville jo være en mindre katestrofe for min økonomi at skulle betale sådan noget tilbage!!!

Jeg har i 3 forskellige mails bed om at få det slettet - intet er sket. Nu orker jeg ikke mere. Oven i har jeg så mange andre fejl på min selvangivelse at jeg snart tror jeg dør. NU skal der ryddes op!

I går da jeg var i København, så jeg Norman på gaden. Han gik lige forbi mig, som i liiiige forbi, jeg tror ikke han så mig og jeg havde ikke den store lyst til at råbe HEJ.

Nå, nu vil jeg smutte - har siddet og ventede på håndværkere længe nok og de kommer jo ikke, så jeg vil se om jeg kan finde mig en ny mascara - det er altid lidt krise agtigt når alle de dyre ting løber tør - jeg skal også snart ha en ny deodorant.... arghhhh!

P.S: Jeg har købt en app til 309 kr (for et år) den hedder Lifesum og er en slags maddagbog. Nu vil jeg hver evig eneste dag skrive ind nøjagtig hvad jeg spiser, for jeg kan fandeme fiseme ikke forstå at jeg er gået fra 73 kg til 75 kg efter at ha trænet så intensivt som jeg faktisk har trænet. Det giver OVERHOVED INGEN MENING!

Jeg SKAL tabe mig. Punktum.


Ingen kommentarer: