mandag den 23. januar 2012

Hvis du gerne...

vil ha det sidste skub til at begå selvmord, så skal du helt klart ringe til HK's A-kasse!! Så sidder den lige i skabet og du er parat til at springe ud fra Storebæltsbroen, et fragttog med kurs syd på eller bare drukne dig selv i en vandpytte!

Magen til indkompetente idioter der sidder dér skal man desværre ikke lede længe efter.......

Jeg ringer til A-kassen, taler med en dame der fortæller mig om ledighedserklæringer, frigørelsesattester og fuck mig i røven om jeg forstod alt det hun sagde!!!

Jeg siger så at jeg ikke syntes 10 timer om dagen er nok for mig at lave, jeg er allerede nu ved at dø og visne ved tanken om ikke at ha mere at lave - så jeg siger at jeg gerne vil høre om hvordan mulighederne er for at jeg kan have en bibeskæftigelse eller videruddanne mig mens jeg er på dagpenge, ved du hvad klampen siger??

Hun siger at jeg jo, udover at arbejde de ti timer for firmaet OGSÅ skal huske at deltage i møder på jobcentret, hos A-kassen OG søge job OG skrive cv'er og alt det, siger klampen, er jo et helt fuldtidsjob!! WTF?! No wonder at de har problemer med at få folk i arbejde når de nærmest opfordre en til IKKE at arbejde!

LORTE SOCIALT PIS!!! 

ARghhhhhhhh jeg kan mærke aristrokratiet bruse i mine åre - I'm too good for this shit!

Sjovt nok så eller ikke pudsigt nok så er min søster blevet fristillet fra hendes job som chefdesigner med tre måneders fuld løn og en kæmpe 100.000 kroners bonus - hun er jævnt godt tilfreds. Anyway, hun var ude hos Teknisk Landsforbund i dag som er hendes fagforening og de sidder ligefrem og siger til hende at hun jo skal huske at tage sin ferie i udlandet op til sommerferien når hun går fra løn til dagpenge sådan at hun kan få dagpenge mens hun er på ferie!!

Dvs. de siger at hun skal finde et eu land og tage på ferie der i 3 uger, fordi man har ret til at tage sine dagpenge med til udlandet i 3 uger og hvis hun så er smart så tager hun sin ferie på samme tid - det er jo helt vildt og åbenlyst svindel men det sidder de og siger til hende - men min indkompetente lorte kjøbenhavner spasser a-kasse medarbejder nærmest ikke kan overskue at forklare mig om jeg kan få lov til at uddanne mig eller arbejde mens jeg er på dagpenge og OM jeg overhoved kan få noget hjælp for de 1000 kroner de flår mig for hver måned..........

Hvad sker der??

I'm so so pissed!

Jeg er lige vidt nu som jeg var før jeg ringede op - jeg er overhoved IKKE blevet klogere og det eneste jeg har lyst til er at bede om at få mine dyre dyre kontigentpenge igen!!

Lorte HK og Lorte A-kasse og Lorte Arbejdsløshed!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Og jobcenteret ! Har li haft samme kamp med dem idag, om at komme ud og lave noget relevant istedet for at lave kaffe og vaske op i en vuggestue (er salgsassistent) blev lovet pædagog stilling, men blev i stedet smidt i køkken ass som
Løntilskud, uden de havde sagt det! Og så fanger bordet!! Fik heldigvis kreilet mig ud af det med en praktik plads i en tøjbutik - men havde en kamp på 4 timer med jobcenteret... Good luck anyways ved godt det ikk er helt det samme, men kan lige nøjagtigt idag sætte mig ind i hvor frustreret du er- men måske sku du hive fat i jobcenteret de kam nemmere hjælpe dig end din a kasse, da det er dem i den sidste ende der sender dig ud:) ( altså vis du er arbejdsløs)