søndag den 15. januar 2012

Suprise!

Min veninde i USA sender mig nogle gange sjove links, eller skønne billeder af solen der står op over Miami Beach (hvor hun bor) - i dag, lige for få minutter siden sendte hun mig det her link over skype, jeg ved ikke om det er et gammelt link eller ej - men OMG!

Suprise Wedding

Jeg ved ikke om jeg ville elske at jeg ikke selv har planlagt mit bryllup men jeg syntes klippet er så dejligt! Og på en måde har hun jo faktisk planlagt det hele selv........

Jeg syntes det med at man kan skrive på gulvet med kridt er helt genialt, det med de mange lys er også lige i min stil, dog vil jeg ha MANGE MANGE flere end det står på bordet i klippet - til min veninde Natasjas bryllup i Mexico var der over 1000 små poser med brændene sand som stod på kanten rundt i arenaen hvor brylluppet blev holdt, det var SÅ smukt!!

Og så ser jeg for mit indre at mit bryllup er et havebryllup en skøn sommerdag i Danmark med et kæmpe telt i haven og masser af underholdning og aktivitet for børnene, ikke at jeg selv forventer at ha børn når jeg skal giftes men alle mine søskende og sikkert også min kommende mands søskende har børn og det har alle mine venner også, så det betyder meget for mig at børnene også har det sjovt, plus at folk slapper mere af til fester når de ved deres børn har det godt.........så jeg har jo en lille bagtanke med det :)

Jeg vil at MINE venner skal nyde min dag og feste med mig, det får jeg dem bedst til ved at lade dem vide at deres børn har det skønt - puha jeg har en laaaaaaaaaaaang liste med ønsker til mit bryllup, som højst sandsynligvis aldrig bliver til noget, men hey, that's what dreams are for, to be dreamt!

Jeg ønsker at blive gift, men realistisk set så sker det ikke - og selv om det virkelig er en STOR drøm for mig, så er jeg okay inden i, ved tanken om at det nok forbliver en drøm. Der skal ske så mange ting i mit liv FØR jeg overhoved kan komme til at tale realistisk om et bryllup og alle de dér ting som skal komme først, at date, at møde en, at få en kæreste, at VÆRE kærester, at bo sammen osv. det er allerede SÅ urealistisk i mine tanker og så uoverskueligt i min verden at jeg helt automatisk vælger at holde fast i drømmen.

Drømmen er mere realistisk end virkeligheden - men det afholder mig ikke fra altid at kikke kjolerne i vinduet på de brudekjolebutikker jeg går forbi!


Og så kom jeg "til" at surfe på nettet og se på brudekjoler (igen!)


Jeg ville aldrig vælge en kjole uden ærmer eller stropper, faktisk vil jeg måske helst have 3/4 ærme....men her er bagsiden af en kjole og det kan jeg godt lide, lidt "gammeldags" inspireret

Smukke smukke ærmer, jeg ved bare ikke om jeg kan lide at det kun er en jakke og at det ikke sidder fast på kjolen? Og jeg kan helt klart ikke lide kjolens udskæring eller form foran, fordi det er sådan en af de der corsage kjoler som ALLE bare ha på og jeg syntes det klæder måske 2% af verdens kvinder men alligevel hopper alle i dem.....I don't get it! Og OFTE kan man se at pigen har taget sol med en top på og så er det bare endnu mere kikset at kjolen er stropløs!!

Ingen bælte men igen kan jeg godt lide overdelen med blonderne.....

Jeg kunne selvfølgelig også bare vælge at go all national og blive gift med ægte patrionisme i hjertet!! Jeg kender flere der ville blive vildt begejstret - og en pokkers masse der ikke ville! :)

Ingen kommentarer: