mandag den 2. januar 2012

Kunstmaleren

I dag, mens jeg sad i skype møde med alle aktionærerne i firmaet, ringede min ex-kæreste (den ene af de to jeg har) og da jeg ikke tog den lagde han en besked. En halv time senere hvor jeg stadig sad i møde, ringede han igen og sendte bagefter en sms hvor i der stod:

"......kommer på onsdag i 2 dage......kan jeg ikke sove hos dig.......nøgen........under dynen!!!!!!! :) "

I'm like, HVAD tror du selv? Jeg knalder helt sikkert IKKE gifte mænd!! Meget muligt at min morale ikke altid er fin i kanten, som når jeg feks. fantasere om at knalde min kollega, men dérfra og så til at gøre det og til bevist at gå i seng med en gift mand - dér er dæleme langt!!!!! Helt vildt lang som i ain't gonna happen!!

Jeg skrev bare kort tilbage "Hvad tror du selv?" og så har jeg ikke hørt mere og dét passer mig udemærket!

I dag under skype mødet fik jeg hmmm ikke høvl men jeg fik en del kritik - som jeg havde så så meget lyst til at sende direkte videre til min chef, men af en eller anden grund sagde jeg ikke noget. Jeg nævnte ikke navne eller noget, jeg tog det bare til mig og sagde at jeg "godt forstod" mens jeg tænkte mit.

Sagen er den at jeg i slutningen af november blev bedt om, af min chef i Danmark at køre ud og besøge en masse kunder. Det gjorde jeg bla. ved at besøge alle lægehuse i Roskilde (og dér er seriøst mange!) Herefter var jeg i Spanien i 1½ uge og så kom julen og nu er vi her, i mellemtiden har min chef så sagt til mig at jeg skal droppe besøgende og fokusere på PR delen. Derfor har jeg ikke gjort mere ved kundebesøgende.

Og i dag, under skypemøde ville en af aktionærerne så vide hvordan det gik med besøgende!! Jeg var sådan lidt øhhhh og valgte så at sige det som det var, at jeg ikke havde lavet nogen besøg - aktionæren flippet helt skråt og sagde at det var 3 måneder siden at han havde bedt mig gøre det, men i teorien er det faktisk kun knap 5½ uge siden (jeg talte efter i kalenderen) men den "lille" detalje interesseret ham vist ikke, jeg prøvede to gange at afbryde hans enorme talestrøm for at forklare mig selv, men endte med bare at holde mund og lytte og bagefter sige at jeg godt forstod ham (hvilket jeg kun til dels gjorde, for jeg har jo 100% gjort hvad jeg blev bedt om!! Så hvor er min fejl??) og at jeg nok skulle rette op på "min fejl" - som jo så i teorien er min chefs, men tror du han sagde at det var ham der havde bedt mig om at stoppe besøgende? Nope.

Det som er sjovt, eller ikke sjovt men pudsigt er at jeg hele tiden får forskellige ting at vide, da jeg for et par dage siden havde den der trælse samtale med min chef hvor han sagde at jeg havde arbejde i 4 måneder endnu, der sagde han at jeg skulle fokusere 100% på PR og kun her og nu PR, dvs. ikke langsigtede markedsføring, hvilket jeg helt klart mener er det firmaet har brug for. Vi har brug for at lægge planer for hvor vi vil være om 3 og 6 måneder, men det er der aldrig nogen der kan svare på...
Og som Frk. Planlægning ville det jo bare liiige være i mit es at få lov til at planlægge ud i fremtiden, men nej nej, én uge, max 2 uger er hvad jeg kan få lov til at planlægge....

Nå men altså, fra næste uge er jeg on the road igen, og træls nok skal jeg starte i Jylland, som OM jeg gider til Jylland lige nu, det betyder jo at jeg ikke kan køre hjem om aftnen og det betyder også at jeg skal over broen - som er dyr - og jeg får jo intet refunderet - og oven i har jeg som prikken over i'et ikke fået min løn for december måned endnu..........

Jeg kom banken i forkøbet og ringede til dem i morges, de ville ringe tilbage men ingen har ringet endnu......gys og gru!! Dog er alle mine betalinger gået igennem, inkl. huslejen, hvilket er skønt men kors hvor er det bare en grim følelse at ha overtræk (igen)

I dag har jeg talt med en stor avis i Jylland, de syntes min seneste pressemeddelelse er rigtig god og jeg har sendt dem en masse nyttig information og så må vi se - faktisk var det som aktionærerne sagde, eller måske ikke direkte sagde men hentydet, at det eneste de var tilfredse med, af alt mit arbejde, var at jeg havde fået dem i tv af tre omgange............jeg burde SÅ meget ha været kæk og spurgt hvordan tv så kun kunne udløse 3000 kr i bonus, når jeg har opfyldt alle 10 målsætninger og hver målsætning BURDE GIVE 2500 kr.......men jeg sagde ikke noget - men jeg burde ha sagt noget.......

Hvad nytter det at jeg sidder og satser på aviserne og blade i Danmark, hvis aktionærerne mere eller mindre mener at det er spild af min tid? De sagde, eller den ene sagde at "planen var" at jeg skulle lave PR og så skulle jeg bruge den overskydende tid til at lave kundebesøg, men jeg tror slet ikke han ved hvor meget forberedelse der skal til, før jeg kan køre ud på sådan et besøg, bare ét besøg kræver min. en times research, for jeg kan jo ikke bare køre ud og sige "Hej" uden at ane hvilken historie kunden har .......og selv om jeg ikke har lige travlt hver dag, så er det alligevel begrænset hvor mange dage jeg kan rykke ud af kalenderen og bare lade PR være PR, for jeg skal jo hele tiden ringe og holde journalisterne varme og holde øje med pressen osv.

Men okay, jeg gør som jeg er blevet bedt om, det gør jeg altid - og så håber jeg at det vil gavne mig på sigt, at jeg vil få mere arbejde og at jeg vil få min bonus, som lovede og som indskrevet i min kontrakt.........århhh I could so so use it!!!

Det er nemt for dem at sidde og spille fattig og sige at firmaet ikke har ret mange penge, men jeg tænker hele tiden på at de 7000 kr jeg blev sat i udsigt til som minimum bonus pr. måned blot er et greb i lommen på dem - før mødet gik i gang sad den ene og fortalte om at han havde været i Brasilien henover julen for at kitesurfe...........jeg havde SÅDAN EN UBESKRIVELIG TRANG til at sige: "Hvis du har penge til at kitesurfe i Brasilien i 14 dage, så har du vel også råd til 1. at udbetale min løn og 2. at udbetale min bonus............." men igen er jeg så fandens godt opdraget at jeg ikke sagde et kuk!!!!

Jeg kunne ha tudet af arrigskab over deres måde at leve på og så deres måde at drive virksomhed på, problemet er bare at jeg ikke helt kan lure om det er min chef i DK der holder min løn tilbage, eller udbetaler den forsent eller hvad det er der sker - og jeg ved faktisk end ikke om aktionærerne ved noget mht. min kontrakt og den bonus jeg burde have men ikke får........ hvis de ikke ved noget kan jeg jo ikke så godt skælde dem ud vel........
Og hvis jeg skælder dem uberettiget ud, ja så kan jeg jo godt skyde mig selv i foden og sige farvel til en genforhandling - som jo egentlig allerede er aflyst men som jeg virkelig håber på - et sted inden i - alligevel bliver til noget.

Arghhh livet er svært nogle gang, men så tænker jeg på de vise ord jeg engang fik at vide af min elskede Mormor, hun sagde "Gud giver dig aldrig en større byrde end du kan bære" hvilket jo både er skræmmende og betryggende på én gang.

Skræmmende fordi ofte syntes mine byrder er pænt store og hvis Hr. Gud vitterlig mener jeg kan bære alt det og mere til, så må jeg jo være et ufattelig stærkt menneske rent mentalt og fysisk. Fysisk er jeg stærk men er jeg også stærk mentalt?

Den betryggende del, er at når jeg sidder i lort til halsen, så kan jeg jo læne mig tilbage og smile af livet og dets udfordringer, for jeg ved jo at Hr. Gud aldrig vil give mig mere end jeg kan bære, ergo ved jeg i mit hjerte at jeg altid kommer helskindet igennem alting og dét er da en dejlig viden at ha!!

Nå, til noget helt andet.

Da jeg kom hjem fra Spanien var der sat et nyt udluftningssystem i kontorlokalerne under min lejlighed. De er ved at blive sat i stand fra A til Z men er endnu ikke lejet ud - nabo bygningen med en enorm kæmpe gigantisk tagterasse står også tom - anyway, det her udluftningssystem skal både give varme og udluftning til tre etager under mig, eller er det 4? Motoren er blevet placeret på loftet - over min lejlighed!!

Første nat hjemme fra Spanien røg jeg op af sengen da udluftningen gik i gang og jeg brugte LÆNGE på at finde ud af hvad pokker det var.......da jeg spørger min udlejer siger han at det ikke kan passe at jeg kan høre den, for ingen af de andre lejligheder kan høre noget..........men jeg kan altså TYDELIGT høre en motor der lyder som en opvaskemaskine eller en vaskemaskine der centrifugere (bare højere!) og som går i gang hver 45. minut døgnet rundt..........

I dag, da jeg var nede med affald, gik jeg ned på etagen under mig da jeg kunne høre at der var håndværkere derinde. Jeg spurgte ganske høfligt om de kunne svare mig på, hvad det var der larmede og straks jeg nævnte mig problem sagde den ældste af håndværkerne "Åhhhhhh Gud......kan du høre den?" Det viser sig at den eneste grund til at ingen andre lejligheder kan høre noget, er fordi der er bygget en lydtæt kasse omkring motoren på loftet, men motoren står på gulvet........ned mod loftet til mit soveværelse.......der er åbenbart ikke noget jeg kan gøre, siger håndværkerne - udover at en af den opfordrede mig til at flytte omgående - like that's an option at all!!

Det er anden gang nogen har opfordret mig til at flytte på kun to uger - først Mor da hun hørte jeg ikke ville blive genforhandlet, så syntes hun at jeg skulle søge hjem mod Jylland og nu håndværkerne..........larm eller ej, jeg flytter dæleme ingen steder, that's for sure!!

Jeg bliver her indtil jeg finder the one som jeg skal bo sammen med - både du og jeg ved at dét har lange udsigter, så jeg indretter mig som skulle jeg bo her resten af mit liv, hvilket jeg så godt ved jeg ikke skal, for en dag får jeg forhåbentlig nok penge til at kunne købe mig en ejer lejlighed så jeg ikke betaler husleje lige ud af vinduet og ned i andres lommer, men indtil den dag kommer, så bor jeg her.

I dag da jeg fik fri, skiftede jeg til fitnesstøj for første gang i år og gik ned for at træne - jeg løbe gennem hele serien af "Bones" men det blev kun til knap 4 km i alt - men hey, jeg kom afsted og igang og dét tæller mest i min verden! Gad dog helt vildt godt at jeg havde en at træne med, kan mærke at jeg mangler lidt motivation og en hel del konkurrence.........! Jeg løber bedst når der løber en ved siden af mig som jeg gerne vil være sejere end, det var det der var så super godt da jeg sidste år startede med at træne med min coaching buddy, jeg ville bare være sejere end hende og derfor lykkes det mig også til sidst at løbe 5 km. på 28 minutter, nu kan jeg end ikke løbe 4 km på knap 45 minutter.........men det er også dejligt at vide inden i at jeg KAN, jeg kan vitterlig hvis jeg skal..............problemet er bare at jeg ikke rigtig skal......

Har forresten, den anden dag hmmmmmm var det lørdag? Ja det var det vist. Der byttede jeg det joggingsæt jeg fik af mine små brødre i julegave og fik pengene ind på min konto, butikken havde det nemlig ikke i min størrelse, så jeg bestilte det over nettet i stedet for og venter nu på at det er på vej, samtidig brugte jeg også to af de mere end 1½ år gamle gavekort jeg havde, det ene var til Hunkenmøller undertøj, hvor jeg købte en rigtig fin silkenatkjole i cremefarved/sart rosa med hvide prikker og et lille ærme - ENDELIG kan jeg føle mig feminin når jeg skal sove! Ja bevares det er praktisk at sove i mormor underbukser og en langærmet t-shirt men det er ikke feminint........og selv om jeg altid sover alene så vil jeg gerne føle mig flot og kvindelig........kjolen var sat ned fra 899 kr til 299 kr, så jeg lagde 100 kr til mit gavekort og købt den - det var vel og mærke før jeg blev klar over at min løn ikke var gået ind!!!

Bagefter gik jeg i Message og købte et par helt almindelige sorte twill bukser med streach i - skønt at kunne give et gavekort og ikke skal ha penge op af lommen for at få en vare.........I like it! Om end jeg er herre dårlig til at få brugt gavekort!!! Har stadig et par stykker i pungen......

Og appropo penge, tror du damen er skulle købe sættekassen af mig er kommet som aftalt? Nope........arghhhhhhh! Irriterende!! Nu har jeg sådan en klods til at ligge i min bil!

Her er et par billeder fra de sidste par dage som jeg har glemt at uploade

Jeg fik denne her super fine buksedragt af min lillesøster, det er en kollektionsprøve og hvis jeg kunne få mærket af uden at ødelægge broderiet så måtte jeg få den.........

K

Vola! Efter næsten 20 minutters forsigtig lirken...... :) Nu har jeg nyt partytøj!!

I Netto fik jeg lyst til at prøve en anden slags morgenmad, igen - dette var før jeg opdaget at min løn ikke var gået ind. Det er ÅR siden jeg har spist Havre Fras med mælk - ville ha haft Guldkorn men det havde de ikke, skidt Havre Fras er sikkert sundere!

Et blad med en film som det var meningen jeg skulle se nytårsaften - jeg har ikke fået den set endnu men en dag.......

Aftensmad - den sidste leverpostej i denne omgang fra nu af spiser jeg hvad fryseren og skabene gemmer. Det skal nok gå.

Da jeg kørte fra Jylland og tilbage til København kørte jeg i Bilvask inden jeg kørte helt hjem - det var SÅ tiltrængt!! Problemet er bare at bilen bliver max beskidt og støvet af at stå i kælderen hvor der sikkert aldrig er blevet fejet.

Jeg kan huske da jeg var lille og var med min Morfar i bilvask, det var så sjovt at sidde på indersiden og prøve at fange dråberne ved at røre ved vinduet........jeg tog mig selv i at gøre det samme i dag, i en alder af 33 år!

Hjælp tanken er snart tom igen........det bliver dyrt at køre på kundebesøg for mig.......arghhh not fair men okay, hvis det er dét der skal til for at de bliver SÅ glade for mig at de genforhandler, so be it!

Tørretid

Næsten ude

Helt ude


Købte - FØR jeg opdaget at jeg ikke fik løn - det her nissepar hos Brugsen i den lille by hvor min gård ligger, den var sat så meget ned at den kun kostede 24 kroner, den vil se SÅ fin ud foran min hoveddør til næste jul :) Nu ligger den pakket ind i kælderen og venter pænt på julen 2012


Og jeg, Frøken Deirdre-Ann Roberts har lovet mig selv at gå tidligt i seng, så...........
 - forresten, kom lige til at tænke på, da jeg så mit navn skrevet ud, at ham den ene aktionær udtalte mig navn så sjovt, jeg smilede næsten hver gang han brugte det. I'm like, hvor svært kan det være at udtale?

"Deirdre-Annnnnn" Altså hvor han nærmest udtalte hver evig eneste ekstra "n" han satte på "Annnnnn" Virkelig grinagtigt for mit navn er ikke rocket science!!!


Ingen kommentarer: