fredag den 27. januar 2012

Jeg er SÅ NERVØS!

Hvad pokker sker er for min krop?

Det føles som om jeg har drukket 2 liter cola light på 4 timer (jeg ved af erfaring hvordan dét føles!!) - mit hjerte galopere afsted som om det prøver at flygte fra min krop, hvilket det godt kan glemme ALT om, men hvorfor opfører min krop sig sådan?

I got no clue......alting føles helt forfærdeligt og jeg har den største mest fristende lyst til at aflyse.....men det ville bare være for ledt. Jeg mener, manden er jo allerede i Danmark! Han er fløjet herop for mig...

Han ringede da jeg gik fra fitness - tog ned og løb 3 km mens jeg så Navy NCIS - tiden har jeg lykkelig glemt for dét var godt nok ynkeligt! It manden fortalte mig at han var i hmm Albertslund hos nogle venner og at han ville være her hos mig i morgen kl. 10 - jeg foreslog at jeg hentede ham på Nørreport station, dels fordi jeg så kommer ud og går lidt men også fordi det er mindre akavet og pinligt at mødes ude end det er at mødes HER!

Ville ønske jeg kunne trylle trylle trylle min seng væk - pludselig syntes jeg den skæmmer når den står dér inde i soveværelset.....jeg vil sygt gerne knalde it manden for hårdt og give ham nogle gode minder og noget at fortælle vennerne om, men på den anden side er jeg nevøs for om jeg er et dårligt knald??!!!

WTF sker der lige for dén syge tanke?? Jeg VED jeg er vildt god i sengen, hvis jeg vidste hvordan så ville jeg tjene en formue på at sælge noget jeg elsker!! Så hvorfor kommer sådan en mand valsende ind fra sidelinjen og gør mig seksuel nervøs? Jeg får total lyst til at sy mine ben sammen......

Og det ville jo egentlig være en kæmpe skam for missen er sååååå fin efter en tur hos MeJane i Århus, mine negle er (snart) fine og i morgen vasker jeg hår og barbere ben og armhuler (sidstnævnte gør jeg altså hver dag bare til orientering!!) og så VED jeg at jeg er sprød!
Jeg plejer overhoved ikke at ha problemer med min egen krop - ja vist kunne jeg ha en fladere mave og slankere lår men ved du hvad, jeg er hot som jeg er - men i dag har jeg to gange taget mig selv i at kritiserer mig selv i spejlet!!

Jeg gik i H&M og købte noget virkelig fint lilla undertøj (billeder kommer senere) og jeg ser hammer sprød ud i det men i stedet for at rose mig selv for at jeg snart er 13,7 kg lettere end jeg var da jeg var på radioen så slår jeg mig selv i hoved med at jeg har en blød mave! HVAD sker der lige for dét??

Den er vitterlig helt galt i mit hoved - og i min krop! Så nu må jeg altså stoppe med at skrive og blive færdig for i aften så jeg kan sove godt og nå en masse i morgen tidlig inden It manden kommer......

Shit jeg er nervøs - fik jeg nævnt det??

Ingen kommentarer: