fredag den 27. januar 2012

Jeg har en date!!

 - der for første gang i 11 år ikke KUN er en dillerdate!

OMG!! Jeg kan nærmest ikke trække vejret! Jeg har ikke sovet kontinuerligt i flere dage, jeg vågner midt om natten, jeg er virkelig en ELENDIG medarbejder for firmaet for jeg kan slet ikke tænke klart og konstruktivt, jeg får intet lavet og tiden går ENORMT langsomt og så vil jeg lige nævne igen at jeg er vildt nervøs og at jeg nærmest ikke kan trække vejret!!

Jeg er helt blank mht. hvad jeg har fortalt så pardon me hvis jeg fortæller "gamle nyheder"!

It manden skrev som jeg lige pludselig godt kan huske, at "når jeg ikke giver lyd fra mig, så er det fordi jeg tænker på dig" - simpelthen det sødeste og mest eftertænksomme nogen har sagt til  og om mig i årevis!

Så skriver han den anden dag "Kære Deirdre-Ann, hvis jeg nu befandt mig i København lørdag uden en legekammerat, kan du så lege?" Jeg svarede fluks tilbage at dét kunne jeg bestemt, helt indtil det blev mørkt og jeg skulle ind og spise....

Så ret hurtigt blev mine weekendplaner hvor jeg skulle passe mine små nevøer lavet om til at de blev transporteret tværs over Danmark og nu befinder sig hos Farmor og Farfar og de dejlige onkler (mine små brødre) og 1½ meter sne, så de har det som blommen i et æg og her kl. 8 fik jeg en sms fra Mor, altså Farmor om at den første snemand var bygget!!

Og lige nu, i skrivende stund er it manden på vej fra Spanien til Danmark for at besøge mig......er det ikke vildt gange én milliardtrilliard??

Han ringede også til mig den anden dag mens han lavede mad og så sad jeg på mit lille kammer og pakkede min taske, som ALDRIG er blevet pakket så pænt før (!) mens han lavede mad, total hyggeligt :)

Jeg ved ikke hvad han skal lave i København fra i dag til i morgen, måske besøge en ven, men det er også helt fint at han først kommer i morgen, her ligner noget der er løgn og jeg har slet ikke fået gjort det så lækkert og hyggeligt som jeg gerne vil, fordi jeg simpelthen ikke kan koncentrerer mig, den er helt gal!

Men jeg glæder mig - og jeg frygter hans besøg - og så glæder jeg mig igen!!

Jeg har ALDRIG NOGENSINDE fået klager over at jeg er dårlig sex men nu outta the blue er jeg nervøs for om jeg er god sex eller ej.......tænk nu hvis han ikke syntes jeg er god, tænk nu hvis han syntes jeg er tyk, tænk nu hvis han ikke kan li mig og så går igen, tænk nu alt muligt.........jeg ved slet ikke om jeg er forelsket i ham eller noget, men jeg ved at jeg længe har syntes han var helt vildt sød og at mine tanker og lyster har svinget mellem at han er sød og kæreste potentiale og at han er sød og kneppe potentiale......og nu ved jeg slet ikke hvad han er, udover at han er på vej til Danmark!!!

Nå, jeg har ca. en milliard ting jeg skal nå i dag, så du får lige min uge i billeder i stedet for og så lover jeg at skrive så snart jeg er alene igen :) Har forresten bestilt en Macbook Air Computer (tror jeg det hedder) som jeg håber kommer i dag - den kostede en halv arm og nærmest to måneders husleje men jeg skal jo aflevere det her hakkebræt d. 11 februar og så øjnede jeg lige en mulighed for at It manden kunne sætte den op for mig når han nu er her.......bliver spændenede om jeg kan lide Mac produkter, men i øjeblikket kan alt være bedre end det her lort jeg arbejder med til daglig og som hver morgen starter i fejlsikret tilstand!

Da jeg pakkede min taske for at køre hjem til jylland i lørdags gik min make-up taske i stykker......i lynlåsen.....lige i starten! Ergo har jeg nu ingen make-up taske og da jeg ikke bruger lige så mange penge som jeg engang gjorde på make-up og kropspleje så får jeg næppe sådan en taske gratis igen......så her er et nyt ønske til min ønskeseddel!

Farvel make-up taske!

Og så kørte jeg mod jylland og havde nærmest landevejen for mig selv!

Kl. 15.05 kørte jeg og jeg var hjemme i jylland kl. 18.10

Der var SÅ øde på motorvejen at jeg vitterlig aldrig har oplevet noget ligende!!

Storebælt! Jeg elsker at ligge til højre så jeg bedst kan sidde og kikke ud og se skibene osv. Problemet er bare at jeg er så lille at det lige passer med at min højde er ud for de der irriterende stænger (gelænder) så ofte kan jeg intet se alligevel...

En total dårlig betalingsdag for Storebæltsbroen

Efter Storebælt kommer McDonalds - en cola i lommen i døren  og en cheeseburger, dét var min tømmermænds morgen, middag og aftensmad!



Min søster blev fritstillet i fredags med 3 måneders fuld løn og 100.000 kr i bonus fordi firmaet hun arbejder for som chefdesigner har lavet omstrukturering. Jeg blev så ked af det på hendes vegne men da jeg spurgte om vi skulle lave fredags-søster-hygge sagde hun at hun bare gerne ville være alene, så jeg kørte i Brugsen og købte de ting jeg ved hun holder af, isbomber, coca cola, bananer, appelsiner, kiwi, passionsfrugter, oreo cookies, cider, skumbananer, marcipanbrød osv. og så kørte jeg op og satte posen foran hendes dør og gik ind i bilen og sendte en sms at hun skulle kikke udenfor...
Jeg satte dette lille skilt på og ja ja ja jeg ved godt jeg har en ækel håndskrift men det er tanken der tæller ikke?
Hun gad dog ikke med på løbetur næste dag, så jeg endte med at gå 9 km med min mor under armen i stedet for. Det var super hyggeligt

For et stykke tid siden hoveret jeg til min familie over at jeg ikke ville komme til at bruge en isskraber i år fordi jeg har en opvarmet parkeringskælder......

Så Go'Morgen Deirdre-Ann og vær så god at skrab!!!

Aftensmad hjemme hos Far og Mor - ovnbagte kyllinger, kartofler, brun sovs og vand - uhmmmmmmmmmmmmmm!!

Tirsdag var jeg hos min yndlings frisør i Århus som er startet op som selvstændig, jeg fik varm hyldeblomst og et lille stykke kage......uhmmmmm og mit hår blev SÅ fint og OMG hvor er jeg glad for at jeg fik ordnet hår når nu it manden kommer!!!

Tirsdag aften var jeg hos tissekonehøsteren og få ordnet dåsen  med sugar - mens min søster var inde og blive fikset kikkede jeg på alle hendes fine negle....

MeJane er flere gange Danmarksmester i akryl negle og har vundet anden pladser ved EM og VM mange gange i træk

Tænk at kunne lave sådan noget, på TI NEGLE!! Ikke at jeg gad gå rundt med sådanne uldtotter men det ser fint ud!!

Er de ikke flotte??? Jeg ved ikke lige hvornår jeg skulle ha sådanne negle men de er godt nok fine!

Flere fine negle.....

Det er godt nok håndværk når det er bedst!

Flere negle - jeg tror aldrig jeg har set så mange forskellige slags neglelak som hos MeJane!

Selv Sanne Salemonsen og Medina syntes MeJane laver fantastisk arbejde, om de så kun har fået lavet negle eller om de har fået høstet dåsen skal jeg ikke kunne udtale mig om, og jeg spurgte ikke - for bottom line, så er jeg bare über tilfreds med det jeg får lavet - og OMG jeg glæder mig til it manden kommer i morgen!!

Efter vores høstetur gik min søster og jeg ud og holdt "høstfest" *fnis* og det her er vores italienske pizzaer fra Grappa ved Åen i Århus - de smagte godt men ingen af os kunne spise mere end halvdelen men min søster forbød mig at spørge om vi måtte få dem med hjem, hvilket jeg syntes var dumt - for det var ret dyre pizzaer!


Nu vil jeg gøre mig færdig herinde på bloggen, så jeg kan få ryddet op i det virkelige liv, skal ha vasket gulv og skiftet sengetøj og vasket op og tørret støv af og ryddet op og ryddet op og ordnet negle osv......

4 kommentarer:

Jannie sagde ...

Ih hvor er det spændende, glæder mig til at høre hvordan det går... Godt med lidt optur i dit liv :O)

Deirdre-Ann sagde ...

Og hvor dejligt at du er tilbage!!!

- har lige spænet 3 km i et ynkeligt tempo og håber at jeg kan sove bedre i nat (og at min mave er lidt fladere i morgen....)

OMG jeg er nervøs!!!!!!

Jannie sagde ...

Hi hi :O) Ja du må hellere være frisk (Jeg har nu ikke været væk, følger med hver dag, har bare været stille ;O))

Deirdre-Ann sagde ...

Trykker på den usynlige "Like" knap og sparker mig selv i seng NU!! :)