lørdag den 14. januar 2012

Lørdag Aften

Sidder i min røde sofa og tænker for første gang i hmmm ja siden jeg flyttede til London i 2006 at jeg godt gad betale licens til DR og lån af deres kanal i aften - dog er jeg ikke tilfreds med deres værter men selve programmet er godt - men i Danmark kan man ikke betale via pay per view men SKAL tvinges til at betale for alt muligt lort som jeg ikke bruger eller benytter så no way om jeg vil betale licens!

Har købt sushi gennem Roomservice fra Sticks'n'Sushi. Det ville ha været ti kroner billiger at bestille sushien til levering gennem Just-Eat frem for Roomservice men jeg valgte at spare de 79 kr og hente maden selv.
Jeg drak min øl af et rødvinsglas og hygget mig med DR og legede lidt Royal alene


Sidste stykke sushi spises på ryglænet af sofaen, det er så dejlig bredt at min computer kan stå der uden at falde ned og det samme kan tallerknen :) Plus at der er bedre internetforbindelse på ryglænet frem for på bordet :)

Jeg kan se at min coaching buddy er tjekket ind på MASH med to veninder og at Ayal har skrevet "enjoy" til hendes tjeck-in og at hun har sendt en smiley tilbage - men hun har stadig ikke svaret på min sms.

Har jeg ikke hørt fra hende mandag morgen så sletter jeg hende. Jeg gider ikke flere uhøflige mennesker i mit liv. Norman skriver tre ord til mig på skype men svare ikke når jeg skriver igen, venter tre dage og skriver så tre ord igen - latterlig måde at være på. Det er jo helt bevist og hvor er det dog dårlig opdragelse!

Har forsøgt at se en film på DR men computeren, som jo er firmaets og ganske ny (fra slut oktober) kan ikke holde til det, den går ned og genstarter gang på gang......det er noget værre skrammel de har købt mig so to speak.

Nu vil jeg gå i seng så jeg kan få noget konstruktiv ud af min søndag, idet min lørdag vist mest er gået med ingenting og en god morfar på sofaen - i næste uge bliver måske ugen hvor jeg får kollegaer og på fredag kan sige "God weekend" til andre end mig selv :) I hope so.....

Frygter dog at penge bliver et stor problem i den kommende tid, ubehagelig tanke...

Ingen kommentarer: