tirsdag den 17. januar 2012

Tirsdag...

I dag er det tirsdag aften og jeg sidder i min elskede sofa med det ene tæppe under mig og det andet tæppe over mig - uhmmmm

Aftensmaden har bestået af en portion havrefras med mælk, en hård banan og vand - jeg kan ikke lide bananer når de begynder at blive bløde og grynet og brune, de skal helst være der hvor de er gået fra at være grønne i skralden til solgule men hårde, så er de mums!

De sidste to dag på arbejde har været travle, jeg har sendt en pressemeddelelse ud og virkelig givet den gas med at vise min chef at jeg faktisk er dygtig, selv om han er af en helt anden opfattelse. Feks. har jeg landet et langt interview med P1 Sundhed, lige i øjet til vores produkt men min chef er end ikke begejstret......jeg tror efterhånden mere og mere på at manden mangler en overordnet idé om hvad det egentlig er han gerne vil ha som mål for firmaet og for mig.

Jeg har konkluderet at jeg aldrig kommer til at kunne gøre ham tilfreds. Aldrig. Træls men alligevel er det en dejlig konklution at komme frem til, for så behøver jeg ikke gå og tænke så meget over hvad det er jeg "mangler" for at kunne gøre ham tilfreds.

I dag efter arbejde tog jeg til Fitness, men ikke før jeg havde ligget en time inde i sengen med ondt i maven pga. min menstruation......*snøft*..... hvorfor skal det gør ondt??! Not fair

Men afsted kom jeg, og jeg fik cyklet 10 km og trænet lidt, alle løbebåndene var optaget så efter en times tid gik jeg hjem, gumlende på endnu en banan!

I dag fik jeg også tilsendt en kjole jeg "kom til" at købe på nettet til 399 kr fra Esprit......

Den skarpe læsere vil straks kunne se hvorfor jeg har købt den.......DEN ER RØD!! OMG den er fin!
Den sidder rigtig flot på mig og det sorte bånd er kun bagpå, foran er der rynk henforan maven (nice) og så går den lige til knæerne og har et lille ærme, den er så fin! I love it!
Havde egentlig også en aftensmadsaftale med min radio journalist veninde men hun aflyste, hvilket egentlig ikke gør mig det store, jeg ved det ikke lyder særlig pænt men det er som om hun kommer fra en HELT ANDET socialt niveau end mig!
Jeg er ellers ikke meget for klasseforskelle osv. måske fordi jeg er vokset op med dem, min Far feks. går meget op i hvem der er hvem og om folk kommer fra en vinkelgård eller en stor gård, om de er adelige arbejdsomme osv.  Men hendes måde at spise på, hendes måde at være på - det skriger langt væk af at der er noget galt og jeg kan simpelthen ikke sætte en finger på hvad det er, men jeg tror måske det er noget med hvor vi kommer fra, altså at jeg kommer fra noget andet......

Hun taler altid om hvor meget hun holder af at ha gæster osv men alligevel har hun aldrig inviteret mig op til sig og når jeg har foreslået at vi tager hjem til hende i stedet for hjem til mig så finder hun altid på noget andet - og jeg har det sådan, jeg er ikke ved at dø for at få hende på besøg hos mig! Hvorfor? Hmmm jeg ved det faktisk ikke, det er bare noget der siger mig at det ikke er så godt.....

Så jeg er back to scratch og må altså ud og finde mig nogle søde veninder der gider med i byen! Har stadig intet hørt fra min coaching buddy så jeg har slettet hende fra min facebook - det er den anden person jeg nogensinde har slettet fra min facebook! Jeg tilføjer/accepterer nemlig ikke folk hvis jeg ikke virkelig gerne vil ha dem på min side, så derfor behøver jeg heller ikke slette så mange som andre af mine veninder der tilføjer alt hvad der har en puls og samtidig har hemmelige profiler som de bruger til at være venner med dem hvis liv de gerne vil snage i men som de ikke vil være venner med.......vildt kompliceret og ofte fortæller de om hvordan de glemmer at logge ud og kommer til at skrive forkerte ting på siderne osv. .......... tåbeligt! Men dem om det.
Og hvor var det hårdt at skulle slette hende, jeg sad længe og tænkte frem og tilbage og prøvede at finde en løsning, men der er jo ingen løsning, for min coaching buddy vil mig ikke og så er den ikke længer. Jeg kan ikke tvinge folk til at ville mig - om end jeg næsten ville ønske jeg kunne, men altså, det kan jeg ikke og det  er jo også godt nok, tvang frembringer intet godt. Intet.

I dag var jeg også til en casting. Det lyder måske så fint men det er det bestemt ikke. Sagen er den at jeg speaker nogle reklamer i ny og næ, mest næ desværre, ligesom jeg lægger stemme til tegnefilm og i sidste uge blev jeg så ringet op af en der står for at finde stemmer til de her forskellige castings. Jeg tænkte at det jo ikke kunne skade noget at tage afsted, jeg mener jeg er jo blevet sagt op og ned i tid så hvad har jeg at miste? Intet!

De skal bruge tre nye stemmer, kvindelige stemmer og har castings i dag, i morgen og på torsdag og jeg fik at vide at jeg ville få besked inden fredag - så jeg håber! Jeg håber virkelig! Jeg kunne mærke at min radioerfaring og min erfaring med en mikrofon kom lidt bag på dem, jeg ligner nemlig ikke en tech nørd, hvilket jeg heller ikke er på rigtig mange områder men jeg ved bare en MASSE om radio og det vidste det ikke så det var ret sjovt for mig :)

Men jeg ved jo ikke hvem jeg var/er oppe imod, jeg var den første i dag og jeg aner ikke hvor mange de har inde i løbet af en dag......og der er tre dage med castings.......

Ohh well, det ville være dejligt at få jobbet, ingen tvivl om det - der skal laves 360 afsnit, så det er en del og vil helt sikkert betale godt!! Og jeg ville nok kunne lave freelance stuff ved siden af samtidig. Tror jeg........men altså ingen forhåbninger op for så er der heller ingen at falde ned på!

I går aftes var jeg til fordrag med Ulla Terkelsen! Yes sir - my all time favorite journalist woman! Hun er for sej! Jeg havde købt to billetter fordi jeg hele tiden håbede på at der ville dukke en op - ud af det blå?? som ville med. Det gjorde der selvfølgelig ikke, så jeg tog afsted alene ..... ligesom jeg har gjort så mange andre gange før. Det var super godt og alting men hvor ville jeg gerne ha haft selskab!

Jeg fik både signeret min bog som jeg købte derude og taget et dejligt billed af hende og jeg, total fan-agtigt men who cares, jeg er i dag utrolig ked af at jeg ikke fik et billed af Trine Bryld og jeg....jeg har jo altid mit kamera i tasken så det burde jeg ha fået...........men jeg har hendes bøger med de personlige hilsner i og de betyder meget mere for mig!
Foredraget i Kedelhallen på Frederiksberg

Hun var faktisk flere gange hyle morsom :)

Cool kvinde!

I weekenden fik jeg forresten hængt mit tv op - desværre endte det med at hænge ca. 3 cm for lavt........arghhhhhh!!
Jeg ville ha det til at hænge sådan at den underste kant flugter med kanten på vindueskarmen, fordi jeg godt kan lide lige linjer og "orden" men nu er vindueskarmen her ---- og så hænger fjernsynet her ___ Mega mega mega MEEEGA irriterende og jeg tror jeg bliver nød til at lave det om i weekenden, selv om det betyder at jeg skal bore yderlig 6 nye huller i vægen og spartle og male de gamle.......arghhhh!

Nåe ja, fik sat det nye spejl ind i mit gamle sminkebord fra gården af :) Helt uden at ødelægge noget!

Start med ophængningen af tvet

ELSKER når ting er i vatter!!

Så er beslagene monteret på mit tv - der ikke har været tændt i over ét år!

Ledningerne er sat på og samlet med et lille bånd
Ta daaaaaaaa eller øhhhh......kan du se hvad jeg mener, tv'et hænger 3 cm for lavt i forhold til karmen til venstre......
!"#¤%&/(()))=)(/(/&%&%¤#
Dét er en ommer!



Og så fik jeg sat fodlisten på de køkkenskabe jeg har sat op efter at jeg er flyttet ind

Nice and smooth og se som der er lavet hak til panelet!

Men hvad er det, håndværkerne har ikke slebet gulvet af over det hele hvilket betyder at man kan se det gamle lak der hvor skabet står.......kikset nok! Sikke nogle klamhugger håndværkere!




Mit stuebord fik også en masse dejlig olie......men først efter at det var blevet ordnet. 

Af med pladen

Benene var nemlig blevet lidt løse med tiden så nøkkerne fik lige en klat lim og et dunk med en hammer og så *Wola* har jeg et fint nyt gammelt stuebord igen!


Mandag var jeg også ude og set et kontorfælleskab på Vesterbro  og der lagde jeg mærke til at den øverste lejlighed her ikke er beboet.......bum bum....det skal jeg lige ha undersøgt nærmere

En anden ramponeret bygning inde i baggården..........HVIS jeg havde penge så købte jeg denne her ejendom og satte den tip top i stand! 

Sikke nogle fede gamle lejligheder man kunne få her! Hvor ER jeg dog bare en sucker for do-it-yourself-stuff! Jeg kunne leve af at gøre ting i stand hvis det ikke var fordi jeg ikke helt kan se hvordan....
 Lejemålet kan jeg starte i på mandag allerede og jeg glæder mig, selv om det selvfølgelig også bliver mærkeligt at skulle til at vænne sig til at KØRE AFSTED på arbejde, når jeg nu har siddet hjemme så længe! Men det ER bare vigtigt for mig at komme afsted!

Til at starte med ville damen ha 2400 kr pr. mdr, men jeg fik hende pruttet ned til 1600 kr pr. mdr og så får jeg 14 dage gratis og første måned til ½ pris.........der er ingen depositum og der er ingen opsigelsesvarsel. Pice of pie!

Dét er hvad min chef har brugt HELE oktober, november og december på at finde.........jeg gav ham allerede linket i oktober men han syntes ikke det lå tæt nok på hovedbanegården hvor han kommer ind med tog - og her til sidst kikkede han på kontorlejemål i både Roskilde og Valby for at få det billigt nok.......jeg tror hans problem er at han ikke vil tage imod råd!

Vi kunne ha fået det her allerede i oktober men ak nej, det var ikke fint nok........og det er helt sprit nyt og istandsat! Det fejler så absolut intet! Og der er alt inkl! Printer, scanner, internet, mødelokaler, skriveborde, stole, fredagsbar, fælles morgenmad osv. og det er rent og pænt og alting så hvad er problemet??

Jeg tror problemet er min chef selv.
Men altså, fra mandag er dét mit nye kontor indtil jeg finder noget andet at lave :)


Bagefter tog jeg min frokostpause på en bænk - jeg købte en pizza hos Københavns bedste pizzaria som ligger på Vesterbrogade, ja bevars dem på Gothersgade er også gode men slet ikke sammenlignet med dem her!!!! Den her er svampet og med ægte italiens skinke og ægte tomatsovs og en speciel ost jeg ikke kan huske navnet på men OMG den smager godt!
Satte mig på mine luffer på St. Thomas Plads og spiste til lyden af  byen der lever

Og NU skal jeg sove!!

Ingen kommentarer: