fredag den 25. maj 2012

At leve på rationering

Jeg er forresten begyndt at leve på næsten sammen måde som da jeg boede på Vesterbrogade og knap og nap kunne få enderne til at mødes...

Jeg skal spare på ALT og der kan ikke spares nok!

Ergo, bruger jeg kun to stykker toiletpapir når jeg har tisset, hvilket jeg gør ret meget i løbet af en dag da jeg har verdens næst mindste blære - tænker at den mindste trods alt må sidde på verdens mindste mand!!

Når jeg har lavet bummelum må jeg bruge 6 stykker, skal jeg bruge mere end dét går jeg i bad.

Jeg må handle ind for nul kroner resten af måneden og 500 kr i juni - jeg drikker vand hele tiden, ingen saft eller sodavand eller øl, udover de tre der ligger i køleskabet.

Jeg samler igen flasker op hvor jeg går og står, jeg må købe for 20 kr frugt og ugen (ELSKER frugt!) og så stryger, syer og lapper jeg alt mit tøj - ville give meget for en fin sommerkjole men hey, jeg lever helt sikkert lige så lykkeligt uden!

Skal til barnedåb hos min lille nye nevø i Østrig til September, dér vil jeg gerne ha ny kjole på og jeg vil også gerne til frisør inden, så jeg kan ikke også få ny kjole nu. Sådan er det bare.

Heldigvis har min hjerne været klog nok til at købe en masse dåse ting mens jeg havde lidt penge, så jeg har både mel og sukker, havregryn, majs, makral, tun, torskerogn, tomatpurre, salt, peber, morgenmad, honning osv. Så det er virkelig begrænset hvad jeg behøver at købe ind af - kød er nok det jeg savner mest men det billigste kød koster 21 kr i Fakta....og så er der 22% fedt i, hvis jeg skal købe det jeg gerne vil ha, 3-7% fedt fra Danmark så koster det mere end 39 kr....for én pakke!

Sådanne ting tænker man ikke over når man har penge, det er først når man ikke har dem....

Ingen kommentarer: