søndag den 27. maj 2012

SÅ er tag terrassen åbnet!!

Efter et par dage med hårdt fysisk labour som resulteret i en vabel på højre hånd OG en fantastisk terrasse nyder jeg nu at sommeren har ramt mit elskede København - her er lidt fotos af mine dage siden It manden rejste i Onsdags.

Jeg har ikke haft andet selskab end Lita og Sofie der kom til grillmad i går aftes - det er ret ensomt og jeg saaaaavner at ha et arbejde og jeg saaaavner at ha kollegaer, at føle liv og tilfredsstillelse ved at arbejde hårdt og længe.....

Det rejse blad jeg skriver for har nærmest ingen penge mere, så de har tilbudt mig at jeg kan få flybilletter (!) som betaling for mine artikler....I'm like......hvis jeg nu havde penge nok så ville det ikke være et dårligt tilbud men når jeg nu ingen penge har, så er det et SKOD tilbud!! Arghhh!

Men der er dog også nogle lyspunkter i mit liv og dem jeg skal jeg også huske:

1. Sofie er gravid og skal føde 5. December - det gjorde Lita ked af det i går aftes, da hun jo først mistede håret sidste år og i april mistede et barn. Jeg er bare lykkelig for at jeg ikke er skruk, overhoved! Ja ja bevars børn er dejlige men de er også skide søde når de afleveres til deres forældre igen!

2. Mit kæmpe ENORME radio idol, Valerie Geller skrev en PRIVAT mail til mig i fredags, hvor hun blot ville fortælle at hun flyver ud af København d. 9 juni om jeg vil mødes......!!!! og endnu flere !!!!!!!
Det svarede jeg NATURLIG-FUCKING-VIS ja tak til!! Så skrev hun igen at jeg også kunne komme til Skåne og mødes med hende OG hendes radio veninde......

Skal lige ha læst mailen igennem noget bedre og tænkt min strategi igennem, I see possibilities!!! Hun har SÅ mange kontakter og jeg har ikke hørt fra hende siden oktober sidste år og så *bang* vil hun gerne mødes med MIG! Som OM der ikke er 100 andre mennesker i DK der ville amputere deres egne tær for at få lov til at mødes med hende, og så vælger hun mig! Lille Deirdre-Ann der ikke kan få noget arbejde og som ofte tvivler på at hun faktisk kan noget overhoved....
Ja mig...!

3. Hmm ja tre kan jeg ikke lige komme i tanke om....bum bum....det skulle da lige være at min kusine som er hoteldirektør i København er begyndt at knalde en anden hoteldirektør. Dét er ret godt, hun har været meget nede efter at hendes far, min fars lillebror døde ret tragisk for et par år siden efter mange år med Parkinson Sygdom og jeg troede at hun måske var gået helt i stå - har prøvet at skaffe hende SÅ mange dates, nogle af dem er lykkes at få hende på andre er ikke - hun er virkelig smuk og sød og fantastisk, klog og så er hun også ret well off hvilket heller ikke er et dårligt træk når man er single, kvinde og midt 30'erne. Så hun kan klare sig selv og gør det fint og nu knalder hun så også - me gusta!

4. Hmmm......bum bum NU strammer jeg den......jow jeg har MÅSKE landet et interview med en kvindelig racerkøre som skal til Le Mans, med eneret på det......men lad os nu se, det er kun næsten landet men jeg må jo godt glæde mig lidt over de små ting der sker along the way - ellers er der sku aldrig noget at glæde sig over!


I morgen skal jeg ud til Sofie i Roskilde og spise brunch, Lita har lige meldt fra, hun er trist og ked af det. Jeg tænker det måske er pga. at vi snakkede babyer i går aftes, men hey det var IKKE mig der startede! Jeg blev nærmest punket for at jeg burde få børn med It manden NU fordi han er ved at være 40 (om én måned) og jeg jo heller ikke bliver yngre - sjovt nok har det STIK MODSATTE effekt på mig når folk prøver at presse mig - jeg bliver antiskruk hvis jeg får at vide jeg burde få børn nu!

Don't fucking tell me what to do! Fuckers! Men okay det er jo sagt af et godt hjerte men stadig.....mind your own bloody business!

Nå men her kommer billederne....

Dette Bjørn Winblad billede står nu i min lejlighed! Jeg købte det på marked for 50 kr fordi jeg kunne huske at vi havde det hjemme da jeg var barn - det er bare en kopi men jeg elsker det alligevel :)

GIGA after-camino vabel! Jeg gik en lang tur i et par sko der  åbenbart var dumme og måtte bagefter hjem og smertelig pifte dem.....av men næste dag var foden fin :)

Da It manden var taget afsted stod den på "samle penge sammen" så jeg hældte indholdet ud af de alkoholfrie øl jeg havde købt til Annabel til julefrokosten, kender alligevel ingen er vil drikke dem.

En af dem var sprunget i frosten i vinter....SÅ har det været koldt!

Da jeg gik i Magasin den anden dag for at købe blade jeg kunne prøve at pitche ideer fra fandt jeg ud af at de jo er sygt dyre, så jeg endte med at købe ét blad og så tog jeg ellers billeder af forsiden og lederen på en pokkers mange andre blade...

Ved faktisk ikke om man MÅ tager billeder af bladene men nu gjorde jeg det alligevel! 
Så er nogle af de blomster jeg fik af It mandens mor plantet i min ene fine terazzo krukke :)

Sådan kan det gå når man lægger neglelak på og er ukoncentreret....

En lille gave fra Lita i går.....

Naboens terrasse ser også super hyggelig ud når den er baget i sol om end min ER og bliver federe!

Brev på vej til Jordbrugskommissionen i Ringkøbing, kryds finger  ben og tær for at jeg får forlænget min byggefrist!!

Jeg har pakket mine lysestager sammen og sat i kælderen.....hvorfor? Jeg har ikke råd til sterinlys og hver gang jeg kikker på dem bliver jeg mindet om at lysestager ikke skal være tomme...., så nu ligger de i kælderen hvor de bare ikke høre hjemme :(

Hjemmebagte boller fra naboen :) Mums

SÅ beskidte var mine fliser på terrassen da jeg gik i krig....

Helt sortgrønne af alger og snavs - GODT at jeg har købt en sort parasol!!!

Og SÅ beskidt var jeg!!


Bore bore huller i altankasserne

Færdig!

Og så skal der plantes Slyng Pedagoniaer - troede seriøst ALDRIG at jeg ville købe langt mindre plante PEDAGONIAER i min have! Da jeg boede på gården skulle jeg hvert fucking år ha min gudfars skide lorte stinkende knoldpedagoniaer til at stå i min baggang fra den første frost kom til frosten gik af jorden - der var ALDRIG NOGENSINDE EVER nogen der spurgte mig om jeg syntes det var okay eller om jeg havde LYST til at ha knold pedagoniaer i min have......jeg er mere til roser feks.!! Men jeg blev som det mest naturlige i verden aldrig ever spurgt til råds!
Jeg har kun købt og plantet dem her pga. at de slynger sig, det er de samme som bruges i altankasser i Østrig og de kan blive kæmpe store og farverige hvis man passer dem godt, nipper døde blade af osv. 

Så dyre har mine terazzo krukker været inden de blev sat ned - puha tænk at jeg har kukker for mere end 2000 kr! Har dog heldigvis ikke betalt mere end 300 kr selv i alt! :)

Sorte lakridstær.....pwadder! 




Purløg på min terrasse - jeg kan ikke selv li purløg, kan ikke li nogen former for løg men de dufter godt og har fine blomster :)


Min håndvabel som jeg fik efter at ha knoklet løs på terrassen med at skrubbe fliserne!

Her er nogle kraftig beskåret billeder, men SÅ hvide blev mine fliser :)

Og så fik jeg prøvet min grill som jeg fik i fødselsdagsgave i 2010! Har vitterlig ikke haft nogen at grille med siden.... har også fundet en ulempe ved at ha så mange brødre som jeg, jeg har faktisk aldrig tændt en grill før og nu ved jeg at jeg 100% ønsker mig en GASGRILL! Kæft hvor en omgang rod og os!!!

Klar parat til pige-grand-prix-tam-tam

Og nu er jeg småtræt, sover aldrig ret godt når jeg har drukket, har ikke tømmermænd for jeg fik kun et par øl men stadig......Zzzzz

Og så skal jeg kikke på min lillebrors eksamensopgave, rette den for stavefejl osv. den er nemlig på engelsk og han skal op på tirsdag!

Bagefter skal jeg kikke nærmere på min egen hjemmeside som It manden hjælper mig med at lave :) Men jeg håber på mange mange flere skønne stunner på min total lækkre terrasse, hvor ville jeg dog ønske at jeg ikke skulle ned til It manden hele juli - men KUN hvis vejret er godt og It manden også er her i DK så vi sammen kunne nyde udsigten - hvis vejret er møg og it manden er i Spanien så er jeg ikke misundelig på dem der kommer til at nyde livet herfra toppen af København!


Ingen kommentarer: