fredag den 4. maj 2012

Forårsoprydning i Jylland!

I går aftes landet jeg kl. 23.35 i Billund Lufthavn - kl. 02.30 lå jeg i min seng hos mine forældre på det lille kammer, træt og mæt og ja virkelige uendelig træt!

Det er som om jeg er blevet ramt af en kæmpe betonmur af træthed her på min første caminofri fredag i én måned.....OMG jeg er fucking træt! Som i SÅ træt at jeg har tænkt på at sove flere gange i dag.....

Min ex-kæreste Uffe skriver lige til mig på messenger, han er blevet single igen - men heldigvis for både ham og jeg er der nul og niks mellem os, jeg sidder lige og overvejer om det er "okay" at jeg taler med ham når jeg har It manden............bum bum.......men jeg besøger jo også stadig Bedste så måske det er okay? Jeg gider ham jo ikke og har ikke gidet ham i mere end 12 år så...??!!??

Det skader vel ikke.....

Nå men altså han er single men okay og ikke ked af det - desuden var hans kæreste vist lidt frigid og gad ikke rigtig knalde - dét punkt alene ville få mig til at genoverveje om jeg gad en person som min kæreste!!!

Har stadig ikke fået menstruation men har virkelig ondt i maven så den er helt sikkert på vej

Her er lidt billeder af hvad jeg fandt i dag da jeg ryddet op i garagen - :)


Nå billede er på hoved, men altså det er min gamle og meget fine VHS afspiller som var SINDSSYG DYR fordi den kunne afspille VHS bånd fra USA....bum bum coool at ha sådan en! Den ryger med til København på mandag :)


Den éne af de tre garager jeg har med ting og sager og møbler i.....der er betragtelig mindre i denne her i dag, i morgen går jeg i krig med de andre!




Og så fandt jeg ud af at jeg kan købe NuvaRing også kendt som P-ringen uden recept i Spanien! Der er godt nok kun én i pakken og de siger den skal ligge på køl, hvilket jeg ikke har hørt noget om her i Danmark (???) men én koster også kun 15 Euro så det er ret billigt i forhold til i DK :) Me Gusta!

Var med It manden ude og kikke på bil i går inden jeg tog hjem, denne her og så en anden fætter (også en Mercedes som jeg glemte at tage billede af) er hvad han kikke på - jeg syntes begge er grimme og upraktiske men denne her har den længste køler jeg læææænge har set

I lufthavnen købte jeg en ischokolade drik fra Starbucks, det minedede mig om da jeg boede i Texas....

I lufthavnen købte jeg en Ferrari taske til min lillebror fordi han havde fødselsdag mens jeg var væk - desværre kunne han ikke lide den selv om han er vild med Ferrari.....!! Så nu må jeg se om jeg kan sælge den via nettet. Jeg købte også en masse dyrt creme med hjem til min søster - har fået pengene men det gjore avs i mit dankort, specielt fordi ham jeg laver PR for stadig ikke har betalt for maj måned.....

I lufthavnen ville de ikke la min taske gå igennem uden at den var filmet, de sagde at snorene/stropperne var "farlige".....irriternede, det kostede mig lige 6 euro! Arghhh!

Som skrevet så har ham jeg laver PR for ikke betalt (igen) for Maj måned, så nu har jeg kun 400 kr til resten af måneden.....Jeg syntes simpelthen han er SÅ latterlig og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.....hvad nytter det at lave en kontrakt når folk ikke overholder den?




Ingen kommentarer: