lørdag den 12. maj 2012

Svigerforældre!

OMG!

Tænk engang, jeg har SVIGERFORÆLDRE!!!

Og i torsdags mødte jeg dem for første gang - og hvor ER de dog søde!!

Meget anderledes end mine forældre på nærmest alle punkter, men stadig super super søde, tænk engang, jeg har altid hørt at specielt svigermødre er living hell - det er min bestemt IKKE!

It mandens far er dyrelæge og sådan en som tager ud og tjekker renheden i slagterbutikker og på slagterier og hans mor er blomster binder/dekoratør og total havetosset (ligesom jeg er når jeg har en have that is) og så arbejder hun i en vuggestue/børnehave selv om hun er pensioneret - fordi hun ellers vil kede sig ihjel om vinteren hvor hun ikke kan gå i haven.

De bor i et gammelt lavloftet hus med bjælker laaangt ude på landet i Jylland - huset minder ret meget om min gård, bortset fra at det naturligvis er meget pænere og mere velholdt - om end det er lige så fucking koldt som min gård var!
Huset kan kun opvarmes med el og brændeovn - så jeg er bare HAPPY over at jeg ikke bor dér om vinteren!! Ja eller nu, hvor der er så koldt i Danmark!

It mandens mor har også en stor svaghed for gamle ting og sager - og selv om jeg har svært ved sælge og smide ting ud så tror jeg hendes "problem" med at skille sig af med ting er 1 million gange større! SKØNT at møde en der holder af ting jeg også holder af - it manden er meget mere til rene enkle linjer og nyt moderne design, så på dét punkt er vi miles away fra hinanden men mon ikke det går alligevel, hvis det en dag kom dertil?

Jeg var med it mandens mor ude i hendes gigantiske have og hente en masse blomster og planter til min terrasse, på torsdag i næste uge kommer der en mand og tager proff billeder af den så den kan komme på udlejningshjemmesiden - og så skulle min terrasse gerne sige spar 2!!

På vej ned til It mandens forældre, kørte vi ind på en mikro rasteplads midt ude på bøhlandet og knaldet for vildt (hårdt) i bilen - jeg fik et mega rødt brændmærke på højre knæ på indersiden, fordi mit knæ kørte mod betrækket på sædet i bilen, men selv om jeg ikke kom så var det piv frækt!!

Det regnede helt vildt da vi kørte og også da vi knaldet så ruderne dugget helt til og når vi åbnede vinduerne så stod det ind med regn regn og atter regn men vi var færdige af grin og det var SÅ godt! It manden tog et billede af vinduet i bilen og lagde det ind på sin Evernote så vi kan huske hvor vi var og hvor restepladsen er.

Vi har lovede hinanden altid at køre i god tid når vi skal på roadtrips, så vi kan knalde løs - for fuck hvor er det sjovt og frækt og pirrende!!

Vi sov hos It mandens forældre og fredag morgen kørte vi til Århus hvor It manden blev klippet hos en tyrker, han var SÅ fin da han gik derfra så dét er ikke sidste gang vi bruger ham........doooooooo!!! Skrev jeg lige "VI???"

ARGHHHHH!!

Nå men bagefter kørte vi i Bilka, fordi jeg ville ha altankasser......som så var udsolgt.....fuck!

Men så hjem til mine forældre, far, mor, to små brødre og min søster. Vi fik smørrebrød af den højbelagte slags og måtte ikke sove på mit lille kammer men fik gæsteværelset med eget badeværelse, me don't like men okay for nu - elsker mit lille lyse kammer!

Så kørte it manden med min yngste lillebror ud og købte en computer og hjem og fikse den/sætte den op - om aftnen gik vi i byen med min søster og satte min ene bror af til en anden fest i byen. Min lillesøster blev SÅ fuld!

Like you can't even imagen - hendes kæreste som sjovt nok hedder det samme som it manden, havde sagt til hende at han ikke var sikker på at de skulle være kærester - men alligevel inviteret hende på en 4 stjernet restaurant......min søster gik mens han var på wc og tog vinen med - som hun drak i en taxi og mens hun ventede på os - hun blev yderlig piv stiv (hvis det var muligt) da vi mødtes og lavede klassikeren med at falde ned blandt folk der sad og snakkede (tror hun slog sig sindssygt meget) og så dansede hun ellers hele aftnen.....

Jeg endte med at betale for taxien hjem (av min pengepung!) og tvang min lillebror til at tage med sådan at vi alle 4 var med i taxien og ikke skulle bruge dobbelt penge. Min søster var så ked af det og jeg havde så ondt af hende - sikke en idiot af en kæreste!!!

Selv it manden syntes han var en nar! Har selv engang prøvet at blive dumpet på en restaurant, not funny!

I dag har min søster det herre dårligt - mens hun var fuld sagde hun flere gange til mig "Deirdre-Ann, jeg er sååå ked af at jeg er sååå fuld - havde det været dig der var så fuld så havde jeg været skide sur!!" - og ved du hvad? Jeg er slet IKKE i tvivl om at hun havde været sygt vred på mig hvis jeg havde drukket mig i hegnet gange 100 første gang jeg mødte hendes nye kæreste!!!!

Men jeg var og er, slet ikke sur eller vred. Jeg ved nøjagtig hvordan det føles og blive dumpet og jeg ved nøjagtig hvor ked af det man bliver og det eneste som hjælper er at drikke sig i hegnet og glemme at man har mødt (endnu) et svin.....så nej, jeg er hverken sur, vred eller bære nag. That's just the way it is og at det skete netop som It manden kom, er blot et tilfælde.

Her til morgen vågnede vi, it manden og jeg kl. 08.45 - forresten så knaldet vi kl. 3 i nat da vi kom hjem......nice men igen kom jeg ikke...... det er meget mærkeligt for jeg plejer at komme outta no time....??!!

Vi gik i bad, spiste morgenmad og kørte ud på gården (!)
 - sammen gennemgik vi hele min gård, jeg fortalte ham om gården, viste ham alle laderne, staldene, maskinhallen osv. It manden lyttede meget og sagde ikke så meget, det tager jeg som et tegn på at han faktisk lyttede og på at han faktisk prøvede at forstå hvordan det er og har været.

Udseenet talte for sig selv......som altid.

Bagefter kørte vi ind til mine forældres gård og åbnede mine to garageporte OG gildesalen ...... jeg grinede inden jeg åbnede og sagde til It manden at om få minutter ville han se hans fremtidige indbo......jeg tror han fik et helt chock da han så ALLE mine møbler for OHHH MY FUCKING GOD hvor har jeg mange møbler og mange mange flyttekasser og masser af ragelse og lort - det er SÅ MEGET at det er helt uoverskueligt!!!

Efter at vi havde kikkede og talte og talt noget mere gik vi ned og kikkede på mine forældres byggegrunde, hvoraf jeg også ejer et par stykker, dog er det (desværre) ikke mine som er blevet solgt men mine brødres og min fars....

Så kørte vi ind til byen og købte noget Vin som it manden skal ha med til en vinfest på næste lørdag, fik noget at spise, kørte hjem, kikkede lidt på computeren, kørte i firmaet og vaskede Mercedesen som vi skal køre i, i morgen når vi skal til Konfirmation på Fyn hos It mandens nevø. Jeg fik, som altid også lov til at fylde min egen bil op med diesel helt gratis - det er SÅ SKØNT! (og billigt!)

Og nu sidder vi så her og venter på at aftensmaden er færdig, hele huset dufter af mad og jeg har dækket bord - min søster sover og kommer ikke, min yngste lillebror skal ha sådan noget overnatning i Hallen sammen med hans fodbolddrenge og så skal de på natløb, så han er heller ikke hjemme, så det bliver bare far og mor og jeg og min ældste lillebror og så naturligvis It manden :)

Det er slet ikke så slemt at ha en kæreste med hjem!!!

I morgen er det Mors Dag, jeg ville ha købt en blomst men dem jeg så var grimme - til It mandens mor havde jeg købt en smuk smuk buket hos Bering House of Flowers i København, sådan en vil jeg også give min mor, så hun får et kort i morgen hvor i der står at hun får sådan en buket næste fredag når jeg kommer hjem :)

Ingen kommentarer: