lørdag den 19. maj 2012

Kræmmermarked

Sidder i sengen på gæsteværelset hos mine forældre og har nu endelig lidt tid til at blogge!

Sagen er den at når jeg er sammen med It manden vil jeg ikke åbne min blog og i min lille lejlighed er det ikke nemt at få tid OG ro til at sætte mig et sted hvor han ikke kan se min skærm og skrive løs, så derfor er der ikke blevet så meget skriveri som jeg egentlig gerne ville, tænker tit inden i "Aiiii dét skal jeg huske at skrive om" og når jeg så endelig sidder her, *bang* så er jeg blank!

It manden er til Vin tam tam med nogle af hans venner, de har en vinklub med egen hjemmeside, bankkonto, regler, medaljer osv. Total nørded men også suuuper sejt at høre om, jeg tror de RÅ HYGGER sig! Vi kørte fra København kl. 07.00 fredag morgen da It mande skulle være i Vejle til et møde kl. 10.

Jeg kørte derefter ned til Annabel og så hendes lille baby, det er en dreng som faktisk er ret lækker - og TRUST ME ikke alle babyer er lækkre! Nogle, faktisk ret mange er øgle grimme men dét kan man jo ikke sige til mødrene men det er faktum! Visse babyer er så grimme at kun moderen kan elske dem - feks. min yngste nevø i Sverige, han var altså virkelig IKKE særlig smuk da han blev født! Vi kaldte ham Budda fordi han var ét stort kødbjerg - HELDIGVIS har han vokset sig til en mega lækker lille dreng med krid hvidt hår og krøller og så ét brunt øje og ét blåt øje.....total charmetrold! :)

Drengen skal hedde August, hvilket er et meget pænt navn, jeg kan nemlig godt lide gode gammeldags danske navne så August er lige i min ånd - Annabel har tabt 15 kg siden hun fødte for 4 uger siden, hvilket jeg syntes er helt vildt men hun var godt nok også stor! Måske næsten 100 kg!
Da jeg kom skulle jeg virkelig tisse, så jeg gav hurtigt et knus og stormede så ud på toilettet, Annabel havde morgenkåbe på og *wupti* stod hun nøgen på badeværelset - hvor jeg sad og tissede og faktisk også skulle lave (!) - og *wupti* smækkede hun det ene ben op på vasken og begyndte at smørre sig ind....lad mig bare sige én ting, dén der mis den trængte til at se seriøst kærlighed!! OMG! Sjældent har jeg dog set så stor langhåret fyldig overgroet tissekone!!!

Faktisk er sjældent et forkert ord, for jeg har ALDRIG set sådan en tissekone før!! Senere sagde hun noget i retningen af "aiii det er bare så dejligt at ha født og tabt sig for nu kan jeg jo se min tissekone og barbere den...." hvortil jeg så tænkte "HVORNÅR har du så tænkt dig at barbere den?" for  dét var ikke sket LÆNGE som i virkelig flere måneder hvis ikke nærmest et år!!

Jeg var der i 4 timer og hendes kæreste der arbejder med aviation osv. og dermed er højtuddannet og dermed klog talte IKKE om andet end babyer, børn, børnetøj, sutter, at prøve at få en baby til at tage en sut, bleer, røde numser, gråd, vægt osv!!!!! Til sidst var jeg ved at skrige - hold nu kæft hvordan kan man tale meget om noget lille?

Jeg havde ret travlt med at komme afsted og op og hente It manden i Vejle og så op til Århus a, hvor vi startede med at lægge os til at sove - vi var begge total kvæstede af søvnmangel. Onsdag havde vi været tidligt oppe for at arbejde og bagefter tog vi ud til et par af It mandens venner. De skal ned og bo hos ham i 3 uger mens jeg også er der til juni/juli, så It manden syntes det var bedst hvis vi lige mødtes inden. Og hvilken venner!

Damen er helt HELT fantastisk! Hun minder om min bedste veninde nogensinde, som flyttede til USA efter HHx fordi hun giftede sig med sin High School Sweathart, vi taler stadig sammen via Facebook men det er slet ikke det sammen - så det var rent deja'vu at se denne her dame! Selv hendes ansigts mimik mindede mig om min bedste slynghjerte veninde! Hun var bramfri og ligetil og vi klikkede i løbet af 30 sek! SO AMAZING!

Manden var også helt cool, og it manden og ham drak en flaske rødvin hver og så delte de en flaske Jack Daniels mens damen og jeg fik 12 øl hver.....jeg var pænt vissen og træt! Vi skulle ha taget et S-tog hjem men it manden ville at vi tog en taxi, da vi kom ind til København og skulle betale virkede It mandens danske visakort ikke og taxien ville ikke tage det spanske, så jeg betalte....... 350 kr.....

Jeg har det simpelthen SÅ SKIDT i øjeblikket rent økonomisk - jeg har brugt alt for mange penge og jeg aner ikke hvor jeg skal få flere fra inden termin 30. juni......og jeg tænker nærmest ikke på andet....
I går skulle vi så ha grillet hos min søster, det ændrede hun til at vi skulle ud og spise.....inden jeg fik set mig om havde jeg brugt 420 kr på mad i byen - hvilket slet ikke var 420 kr værd i min verden og faktisk ville jeg meget hellere ha spist en rugbrød med leverpostej, ind i ovnen og så med knasende agurk på.....jeg syntes selv jeg har fortalt It manden om min økonomi men jeg tror ikke at han forstår HVOR slemt det er, for det er virkelig slemt.....og ham jeg laver PR for betaler jo ikke til tiden og min kassekredit har kun penge til én termin mere og den skarpe vil huske at der stadig er 2 terminsperioder i 2012.....what to do?
Jeg ved heller ikke hvordan jeg skal fortælle ham at jeg ikke kan tage ned til ham i slutningen af maj for at deltage i White Party i Marbella på Nickie Beach, jeg har simpelthen ikke råd! Om jeg gerne vil? Yes! Men jeg bliver nød til at blive hjemme og pleje min økonomi, samle flasker, leve af havregrød og ikke andet og så håbe på at der er nogen der vil leje min lejlighed i juli så jeg kan tjene nogle penge men helt seriøst, jeg aner ikke hvad pokker jeg skal gøre!

Jeg har endda sagt ja til at lave, printe og hænge 100 opslag op for hende fitnessdamen som ellers snød mig, hun leder efter et sted at bo og vil gerne ha nogle opslag op, jeg får 400 kr for det - jeg gider egentlig slet ikke ha noget med hende at gøre, rent arbejdsmæssigt, efter at hun pludselig ikke ville betale for alt det arbejde jeg havde laved fra November til februar men jeg bliver nød til at se bort fra sådanne personlige ting (for mig personligt) og sige ja tak til alt jeg kan få - 400 kr her er også en slags penge.

I går var vi som nævnt ude og spise med min søster, Barbara min veninde, to af min søsters veninder, mig og så It manden - det var rigtig hyggeligt men vi var bare SÅ trætte at vi tog hjem kl. 01.00 - It manden blev hentet kl. 8 så vi skulle tidligt op - at ham der skulle hente ham så først kom kl. 10 er en anden sag, heldigvis nåede vi at knalde :) Jeg kom igen ikke...

Men hvor var jeg fin da vi tog i byen, jeg har puttet en orange negelak på som jeg har fået af min Coaching buddy for over et år siden, så tog jeg en peach farved buksedragt på, lavede et opsmøg på bukserne og hoppede i et par stilletter, løst hår som It manden elsker og kæmpe guldørenringe - jeg følte mig hot og It manden syntes jeg var lækker - så bliver det ikke bedre! :)
 - jeg er slet ikke i tvivl om at han mener jeg er lækker når han siger det, dét luner sååå meget inden i.

Her er lidt bileder fra den sidste tid - It manden rejser på onsdag og SÅ lover jeg at være mere obs og på!

I tirsdags travede vi ned til Den Lille Havfrue - jeg gik så stærk at It manden fik åndenød og sidestik.....hihi!

Fandt denne "smukke" engel blandt mine ting på gården, den var pakket ind i en plastikpose så jeg ikke kunne se den men jeg erindred at den var guuude smuk så jeg tog den med til København uden at kikke på den......ehmmmmm den er nu på vej på marked i morgen og bliver solgt for hvilken pris jeg kan få!! Shit da osse - har vist ændret smag de sidste 15 år!

Inde bagerst i en baggård i København - jeg syntes det er fantastisk at man har bygget husene i så forskellige niveauer :)

I går da vi var ude og spise fik it manden en drink der hed "Texas holden" og der var et kort i glasset, det var lidt sejt syntes jeg

I dag hjalp far mig med at fikse nogle ting ved min bil nede i firmaet, bla skulle varmepladen omkring udstødningen sættes fast og mens bilen stod på liften kunne jeg se at den er hærget af rust, specielt omkring skræmene......far siger at jeg ikke behøver tænke på nye dæk for jeg når aldrig at køre mønstret af fordi bilen snart dør.....*snøft* Must make money to fix car!

Så skiftede vi også olie på bilen....min prinsesse spinder når den køre! :)

Lige nu står min elskede bil spækket med ting til marked i morgen, jeg HÅBER jeg tjener lige så mange penge som sidst men jeg ved også godt inderst inde at det ikke er realistisk - jeg har jo ikke lige så mange gode ting tilbage men hey 1000 kr er også godt, så hvis jeg kan sælge for dét så er jeg stadig glad for at ha brugt min søndag på at stå og sælge gamle ting. Min søster har sagt at hun ikke gider med på marked, hun er ret så vred og frissen efter at hendes kæreste slog op, hvilket er forståeligt men helt ærligt, behøver hun være sur på alt og alle? Det er jo feks. ikke min skyld......håber snart det går over igen og hun bliver glad som før.

I tirsdags spiste it manden og jeg på terrassen for første gang i år! SÅ skønt! Og næææsten ikke koldt!



Ingen kommentarer: