fredag den 25. maj 2012

Lyden af København

Her til morgen vågnede jeg ved at skraldebilerne kørte nede på gaden, deres liftarme larmer på en meget betryggende måde....skøn måde at vågne på, specielt efter at jeg ikke har sovet så godt i nat.

"Kom til" at set et afsnit af Bones på min computer som It manden har lagt på, og det var altså et ekstremt uhyggeligt afsnit og her til morgen vågnede jeg i samme stilling som jeg lagde mig til at sove i og havde nærmest hold i nakken, kender du det? Man sover som en sten, drømmer intet, er nærmest forkrøblet når man vågner og har slet ikke sovet særlig godt?? Øv!

Nå men op og så ind og booke en fitnesstime til kl. 10.15. Hende damen jeg lavede PR for, gav mig 20 gratis timers træning som en del af betalingen (lorte deal) men jeg har ikke brugt dem, så NU har jeg besluttet mig for at jeg vil holde min sprøde krop i form så jeg MÅSKE kan få mig selv til at købe en bikini til sommer....

Og samtidig skal hun ikke tro at hun kan spise mig af med 20 timer som jeg så ikke bruger! Så afsted med mig - selv om jeg virkelig ikke gider som i slet ikke gider!

I går nat sov jeg med It mandens vinter jakke, total barnligt, var ved at folde den sammen for at lægge den op i skabet da jeg opdaget at den duftede helt eventyrligt, så jeg krammede den hele natten og da jeg så ville lægge mig i en slags ske med den, altså hvor halvdelen er viklet ind mellem mine ben så kradset lynlåsen mit lår - og SÅ røg jakken på gulvet!

Min nabo kom i går med 4 nybagte boller - var det ikke sødt gjort? Har tænkt mig at give hende en lille gave, bare en påskønnelse, når hun bliver færdig med hendes eksamner her om en uges tid.

I øjeblikket sidder jeg i sengen, med mit rene nyvaskede sengetøj og lytter til kirkeklokkerne der slår 8, har siddet her siden kl. 7 iført en hvid t-shirt og bar mås, jeg børstede heller ikke tænder i går aftes, så jeg har en ånde der kan dræbe men hey der SKAL være fordele ved at være alene for en stund og udover at jeg kan gå på toilet for åben dør så er den anden fordel at jeg kan gå i seng uden at børste tænder!! :)

På tirsdag kommer der en fotograf og tager billeder af min lejlighed, jeg syntes slet ikke jeg kan overskue at få den til at se lækker ud inden da, terrassen ligner bæ og jeg har ikke nok blomster til at fylde altankasserne, blomster koster penge og penge har jeg ikke mange af, specielt ikke hvis ham jeg laver PR for igen igen igen vælger at være forsinket med betalingen.

For over en uge siden ringede jeg og rykkede på projektet, sagen er den at jeg ikke kan komme videre med min del før jeg får nogle tal osv. fra deres side - dem der sidder med opgaven vendte ikke tilbage, så i går ringede jeg igen for at høre om de havde fået mine tlf. beskeder og min mail - de påstod så hårdnakket at de havde sendt mig en mail - anyway den har jeg aldrig modtaget så jeg tænker at de nok ikke har sendt en skid - men lang historie kort så kan de ikke komme videre før ham der også udbetaler mig penge, har haft et par møder med dem og han vender aldrig tilbage, hverken på deres forspørgelser, mails eller på telefonen, hvilket er nøjagtig det samme som jeg oplever, så de sagde blank til mig at de havde opgivet projektet.....!!

Men hvad med mine penge?? Det var så her jeg kan sparke mig selv eftertrykkeligt i røven og ærge mig over at jeg lod ham betale mig i 4 rater i stedet for på én gang!! For hver gang jeg skal ha penge og sender ham en faktura, hvilket jeg gjorde i onsdags, så er der problemer......og bliver der nu problemer igen her til 1. juni, hvad gør jeg så? Det er nærmest min eneste indtægt i juni måned og jeg skal betale termin....

OVEN I DET så fik jeg i går at vide at dem jeg speaker for, ikke har flere opgaver resten af 2012 pga. økonomisk krise OG bagefter fik jeg en mail fra et blad jeg skriver fast for, at de ikke kan betale mig (!) men gerne vil betale mig i flybilletter...... I'm like, hvad skal jeg med en flybillet når jeg ikke har råd til at rejse??


HIT MED MINE PENGE!!

Bladet skrev også at "du skriver helt fantastisk og vi har fået meget positiv feedback på dine artikler" men 7 linjer længere nede så *bang* vi kan betale dig i flybilletter.....

Helt seriøst, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre i øjeblikket for at ændre denne her situation jeg er i, jeg har søgt og søgt men kommer ingen vegne og får sjældent respons tilbage når jeg skriver. I går gik jeg også ned og købte nye rejseblade så jeg kan prøve at skrive til andre blade (fucking dyrt at købe blade!!) jeg kikkede også efter en masse Norske blade som en læser havde anbefalet mig at prøve at skrive artikler for, men guess what - Magasin og Illum har ikke ét eneste Norsk blad! WTF!

Nå, jeg må i gang med google!

I går aftes lavede jeg aftensmad til tre dage, en risret som jeg har købt i Netto, man skal kun tilsætte ris og kød, den smager vildt godt fordi der er krydderier med i pakken - og fra nu af og resten af måneden skal jeg bare leve af hvad jeg har i mit køleskab og når jeg skal hjem og på marked i næste weekend og køre tilbage til København, så plyndre jeg mine forældres køleskab - med god samvittighed!!

Jeg syntes jeg har talt lidt for meget økonomi med eller omkring og til it manden så nu har jeg besluttet mig for at holde mund. Feks. i går aftes talte vi over Facetime og så spurgte han hvad jeg lavede, det ryger så ud af mig at jeg laver budget mad fra mine skabe......dét havde jeg ikke behøvet at sige men det var hvad jeg kom til at sige og jeg følte mig total som en fattiglus, hvilket jeg ikke har lyst til. Jeg vil bare gerne være sparsommelig når jeg ikke har penge.

Men det skal ikke være en hemmelighed at jeg har ganske svært ved at se hvordan i alverden jeg skal få råd til at holde sommerferie i Spanien uden penge.....som i jeg har virkelig ingen penge!! Får ca. 2000 kr i feriepenge d. 26. juni men de går 100% til min Termin og ja så er jeg lige vidt mht. penge....

Håber VIRKELIG at jeg får lejet min lejlighed ud i sommerferien, hvad skal jeg dog gøre hvis jeg ikke får den lejet ud??

Lige nu hepper jeg på at jeg får betalt husleje til den første og at jeg kan holde skindet på næsten i juni måned.....skal også betale for tv og internet, det skal åbenbart betales 3 måneder frem, så *bang* at betale 1725 kr.....dét havd jeg så ikke lige kalkuleret med, jeg troede det var måneds betaling men efter et halvt år skal jeg åbenbart betale pr. kvartal......always remember to read the stuff med småt!!

I går fik jeg sendt et klagebrev eller et ankebrev om du vil til Jordbrugskommissionen, med bilag og 19 billeder af gården, før, dengang og nu og så håber jeg at de vil forlænge min byggefrist med 2 år i stedet for 6 måneder. Jeg har jo ikke en jordisk chance for at bygge et nyt stuehus 1. maj 2013 - det er jo utopi af dimentioner!!

Nå, nu må jeg heller lette måsen og komme videre, min lejlighed ligner noget der er blevet bombet, der er strygetøj og vasketøj über alles og gulvet har de vildeste nullermænd, opvasken bugner, terrassen er beskidt og ikke særlig hyggelig osv. osv........ men først: FITNESS!

3 kommentarer:

Veronika sagde ...

Mmm.. jeg bare må spørre: Hvorfor kommer det fotograf til din leilighet i mårn? Er det i forbindelse med at du vil leie den ut i sommer?
En fotograf koster da mange penger?

Jeg har googlet mailadresser til ulike blader : www.klikk.no/mote/kamille/article266083.ece

KK: nettredaksjonen@kk.no

Det nye: www.klikk.no/mote/detnye/article261957.ece

Veronika sagde ...

MEN,ikke for at jeg har noe med det,hva med å ta andre jobber i en helt annen bransje ? Penger er penger,og trenger man dem som gjør man vel mye? Jeg har jobbet dobbelt i perioder,og tror at om jeg var rivende blakk har jeg inkl kunnet jobbet som kassedame på REMA 1000! Men det er bare et forslag altså.
Kan ikke seriøst forstå,at noen booker deg på en jobb,for å så ikke betale til avtalt tid! Hvordan går det ant? Kan du si til denne mannen at da må du sende pengene til inkassobyrå eller ligende?

Meeeeen så deilig å høre at du er så glad i ITmannen. Kjærligheten altså! Det er vilt at lukter kan gjøre en helt små tossete. Men vilt deilig. ENJOY!

Selv ligger jeg syk på sofa,jeg som aldri er syk. Lortevær og jeg skal liksom streike med jobben.Nei takk,holder meg på sofa til hosten og snørr er borte takk.
´ Luksus streik spør du meg.

Riktig fin fredag til deg :-)
PS: ta noen flotte sommerbilder fra kbh,er jo strålende vær der nede.

Deirdre-Ann sagde ...

Først, nej det koster ingen penge at få taget billeder af min lejlighed, det er firmaet som jeg lejer ud igennem der gratis sender en fotograf for at tage billederne.

Havde det kostede penge så havde jeg selv taget dem!!

TAK for linksene, jeg kikker på dem på tirsdag, mandag er en helligdag her i Danmark :)

Jeg har skam også søgt MANGE andre job udenfor journalist branchen, bla. har jeg søgt som kassedame i min lokale Netto......problemet er bare at der er SÅ mange arbejdsløse og jeg er vildt overkvalificeret til feks. butiksjob fordi jeg har været afdelingschef osv...
Kommer end ikke til samtale og når jeg ringer og spørger, hvilket jeg er holdt op med, så får jeg at vide jeg er overkvalificeret...